GÄÄÄSP!

God morgon!
ojojoj va svårt de va att kliva upp imorse, klockan ringde 6.00 riktigt trött va ja! så skicka Nyström sms å kolla så ja va vaken, och de va ja, men somna visst om till halv 7. då blev de stressigt! skicka å kolla så kickis va vaken, eftersom vi skulle släppa ut hästarna. men inget svar från henne, ringer henne ja då ligger hon och sover. jagar upp henne å åker till stallet, som tur va så gick de bra att släppa ut =)
Tarzan va världens mysigaste när vi åkte till vovvis hos mamma och pappa. ååh kommer sakna han sååå mycke när ja åker till fjällen, men som tur är så är han hemma och väntar på mig, de vet ja!

igår va vi super duktig mamma och jag! jobba på som satan! om de blir som planerat så blir vi förmodligen klara idag! wiho!  Tack mamma för du hjälper mej så mycket!

Idag blir de bara jobb å jobb slutar 17 på tp sen faxe så länge ja orkar. längtar tills vi ska till tänndalen å vila upp sig lite!

måste påbörja en packningslista snart! =O

huvudvärken börjar släppa nu iaf, nu är de magen som stökar iaf
kickis ringde när vi varit i stallet och sa att hon skulle bli hemma pga magen, tror de smitta över sig på telefonen! =(


Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0