Blev tillslut!

Idag va ja lite piggare på att kliva upp men snooza till halv 7. skönt när man kan! =)
Klev upp å käka frukost och gick prommis med Prins Tarzan. Sen bar de av till nystallet och mocka och greja så de skulle vara klart vid insläpp vid 18.
När jag lämnat Tarzan i Vågbro satt en lastbil fast i vågbrorondellen.! suck! så kom 1 min försent till jobbet idag! men fick ingen ogiltig från varo iaf =)
va hemskt segt på jobbet idag! kändes som sista dagen innan ledighet, men så är det ju inte!
När jag sluta jobba kl 17 så åkte mamma och ja och handla julmaten! hihi skojsigt! virra runt fram och tillbaka på gatorna inne på coop! men tror faktiskt att vi fick med oss allt!
Sen bar de av till stallet, dåliga nyheter en häst hade fått kolik =( men de verkar vara bra nu som tur är! pjuuew! såklart den hästen Sonatin går med.. huvudsaken den klara sig :)
vid halv 8 kom ja hem och då va kickis hemma och vänta. bakning väntas! =) vi hade bestämt att vi skulle göra mat först makaroner och bacon och ostsås. så ja hade handla ostsås, trodde att ja hade bacon men icke! så fick springa ner till Ica och handla! tur att ja hann! hon börja med maten medan ja börja med knäcken, fyllde i socker och sirap så kommer jag till grädden.. hmm var är grädden?? jo kvar i vågbro såklart! så vi åt mat, åkte och kvälla hästar sen åkte vi till vågbro och hämta och bytte bil. hade mammas bil för hon hämta spån åt mej.
hem igen så fortsatte ja med knäcken, skulle göra microknäck men de blev bara skit av de! så tömde ut de och gjorde nytt, i katsrull. sen kom ja på att ja hade ju bara kunna tömt över de, haha!
men de blev knäck tillslut iaf!
Sen gjorde vi frasig chokladgodis! mycket skratt då det kanske va lite små formar! haha men de gick de med!
Nu har man duscha och ska sova! hästutsläpp väntas imorn!
Ska fortsätta baka imorgon tänkte jag!


Dagens mästervärk! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0