Fredag, lördag oooch söndag

Fredag: slutade halv fyra, då åkte jag och hämta havre. Sen Tarzan. sved om och drog till stallet. Inte bästa värdet så tog in Sonatin då.. mycket nöjd va hon kan ja lova!
strax innan 18 skjutsade Jennie in mej till stan, hämtade Filip, vidare till Josse. Sen till den efterlängtade kick offen med jobbet! säger bara en sak, så jäävla kul!
Kvällens höjdare va iaf att, det stog 2 öl på bordet men som sa att man fick byta till cider. så bad jag om de då sa servitören att dom inte hade cider.. så satt en av de högre cheferna med oss. då fråga han vad jag ville ha, jag svara helst cider. han; ja men om du inte kan få de. jag: då vill jag ha jäger! han försvann en liten stund och kommer tillbaka och frågar om jag ska ha jägershott eller redbull. jag vart så chockad, trodde ju självklart att han skämta.. men nejnej han kom tillbaka med 3st jäger redbull till oss! hahah
åkte hem vid 2 och sov.

Lördag; vaknade halv 9, hade ställt klockan på 9 för vi skulle till valbo. så jag gick ut med Tarzan. men vi bestämde oss för att inte åka till valbo. såå dåligt väder. åkte in till jycken & co och köpte ny bakgrund till akvariumet. vid 15 åkte vi och fixa och tog in hästarna. gaaalet väder alltså! och i mitt stall är de så öppet i hagarna så de är bara synd om dom att vara ute.
blev inge rida idag heller. =( vid 20 kom Carran ut, då va de dags för festligheter! vi va först här, sen åkte vi över till björn. Sen blev de krogen. va så lång kö på olles så vi åkte till muskan. under kvällen kom vi på att vi ville till olles ändå. så vi hämtade ut jackorna och traska bort. men då mötte vi på björn och tobbe som varit där å de va fullt. då va de bara att vända på klackarna och gå tillbaka till muskan. och de gjorde vi rätt i. roligt roligt! =D

Fick upp ljusstakarna under kvällen också. så nu är de fint här med :)

Söndag: seeeg dag! känns att man inte är kry för tvådagars. nog för jag tagit de lugnt båda dagarna, men tillsammans blir det inte lugnt! jag och jennie drog oss lääänge! vid två åkte vi och hämta pizza. 15 åkte jag till stallet. Idag va de bättre väder så de blev en skrittur idag. märktes att hon vila. trodde jag skulle bli kastrerad där ett tag! haha!
Sitter och funderar på om jag ska städa akvariumet nu.. men de tar emot. gaaaalet sliten!


funny

Igår kom Kickis och hälsa på på jobbet =D och med sig hade hon 4 negerbollar til meeej! vad sägs? äkta vänskap? oja! sen satt hon med mej sista halvtimmen. Sen åkte vi till Sonatin och pyssla om henne, sen handla mat, sen laga vi maat! Taaacoos! såå gott!
Åkte in till stan så mammacarina fick sin nyckel hem som kickis fått med sig.
sen åkte vi hem till mej igen, sjöng lite lips. sen kolla vi på ööhm greys någonting. haha sen kvällskissa vi våra små rackare till hundar, dusch och sen bums i säng! mysigt va de att umgås med Kickis igen. Vi kom på att vi blivit fegare! pratade gamla skolminnen. vi är ense iaf, längtar tillbaka!! <3<3<3
Jag älskar dig, jag saknar dig min Kickis Moberg <3

Idag höll jag knappt på att ta mej ur sängen. gaalet trött blev sent igår ju, 11 ;-) men tog mej upp tillslut. blåsten hade avtagit lite sköönt!
fixade som vanligt stallet å så innnan jag åkte och jobba.
När ja sluta jobba så åkte ja på boa och handla inför helgens bravader =D kuligt ska de blii!!
sen åkte ja å red Sonatin, tog en längre runda eftersom hon fick vila igår pga stormen, plus att hon får vila imorn, hinner inte då.. slutar halv 4 ska va borta 18 på kick offen med jobbet! med älskade josefine!! <3
när ja kom från stallet peta ja i mej resterna från igår, ringde mammsen och tjata på henne att hon skulle med å sola. så åkte till henne så gick vi med hundarna en sväng och åkte och sola i 25 minuter. sköönt! fick nog igång varenda puls tror ja!
så nu är man varm! frusit flera dagar!!

näpp nu ska jag sova, gooooonatt!

beslutsångesteve

känner ni henne? joo för si sådär ett bra jääävla tag sen köpte jag tapeter till sovrummet, plommonlila blommor, silverkant och svart bakgrund. Typ lika som jag har i vardagsrummet.. men som aldrig har kommit upp. För jag inte känt att det varit riktigt rätt. Så lik vardagsrummet så skulle bli tråkigt..
Idag när mamma och jag va å handlade  skulle jag kolla på färg till den där nedrans tapeten.. men istället hittade vi utgågna tapeter, 50kr/rullen! rena rama rånet ju! hittade ett par bruna tapeter med ljusbruna typ stjärnor i. naturliga tyckte ja. sprang bort till byggdisken och antasta Lasse så fick han hjälpa och välja vilken färg jag skulle ha runt om så vi besluta oss för Caffe Latte. Tror det kommer bli riktigt snyggt faktiskt! Kan ju inte bli värre än vad det är, Vitt!!
Har stora planer för mitt sovrum
grymt sugen på den här sängen!


Pris:1895kr, inte dyrt tycker jag
och ha hyllor ovanför med sånna där lampor man kan sätta under. Det tror ja kommer bli skit jävla snyggt!
Men de är min åsikt, smaken är som baken, Olika!

I vardagsrummet ska jag inhandla dom här sakerna:

Pris:329kr och måla svart eller vitt.


Pris:699kr


Klippte klorna på Tarzan medan ja höll på med maten, han blir bara duktigare och duktigare, så stolt över honom!
Nu har vi varit ut och kvällskissa och stoppa i motorvärmaren i bilen. Nu är de läggdags som gäller! Så man orkar upp imorn, God natt <3
 

Riktigt duktig

Även fast jag inte är nå pigg känner jag mig jävligt stolt över mej själv. Tog med mej häst och hund ut å red i 25 minuter!
lagat mat, och försökt ätit men de varken smakar nå och har halsmandlarna i gommen, valkas bra inför helgen?? neej!

nu ska jag åka och handla med mamma sen raka vägen ner i sängen kan ja lova! BLI FRISK!


Inge pigg

Fy tusan, mår som en påse skit idag! har kallsvettats på jobbet hela dagen! dagit på och av filten var och varannan sekund! medan alla andra suttit och svettats!  jäkla förkylning! varför ska ja jämt bli sjuk för? hinner knappt bli riktigt frisk förrän ja är förkyld igen! så jävla tjatigt!

Ska väl försöka ta mej i kragen och kila till stallet och rida lite, tar nog med Tarzan på en skritttur så han får rasta av sig. sen tänker jag självdö! TIDIGT!

idag när ja gick ut från jobbet såg jag en liten räv, hihi söt!

Tacksam

nu när jag va ut och kvällskissa Tarzan mötte jag två personer gående med cyklar. på cyklarna va de en madrass och en jäkla massa packning. Antingen höll de på att flytta eller uteliggare. Kom då på att jag är hemskt tacksam för att jag har ett jobb, så jag har tak över huvudet varje dag. Komma in och ta en stekhet dusch. Ha mina älskade djur. Så när livet känns tungt, så finns det alltid någon där ute som har det värre..

Idag sluta jag tidigt, halv fyra. Då tog jag med mej Jennie och Ylva på en prommis, hälsade på Nyström en sväng. Jennie glömde plånkan i bilen i lördags =P
vid 18 åkte jag till stallet och red, Sonatin blev jättefin när jag fick in bogen på henne! så himla kul igen!

i söndags när jag och Jennie låg på soffan kollade vi på ett program om hur en som vägde 41,5kg och va väl kring 30?? hur man kan gå upp i vikt. I hennes liv såg jag mitt. "hinner inte äta, tar lite chips"
istället fick hon börja äta grönsaker å kollijocks! såå.. tanken slog mej om jag skulle försöka ta å lära mej att äta sånt.. men ska nog grubbla på de ett tag.
Men känner ju att jag inte har någon ork till något längre så jag måste göra nån förändring i mitt liv.. och de blir inte bättre av att sova, har sovit i två helger. inte gjort speciellt mycket. och blir bara tröttare.. så de är dags att ta tag i de nu.. men jag måste göra de själv! Ingen får pressa mej då gör jag de inte.

Näpp hörrni, nu är de läggdags för mej. Tarzan ligger i hallen och väntar på mej nu.
nejfan! måste göra iordning matlådan först bara! sen ska jag sova!

Ps, längtar till freeeedag, kick off med jobbet och min älskade chossej <3 Lördag blir de ferre med bästa Carran <3 fåla se vart vi hamnar, beror på lite =)
på söndagen tänker jag umgås som faan med mina djuuur! <3

Toppenhelg!

Helgen har verkligen varit toppen! Lördagkvällen tillbringades med Jennie, kollade på film "Allt för min syster" värd att se, en tår föll ner då och då. hemsk film..  men hemskt bra!
Nyström kika förbi en sväng, vid 12 skjutsa vi in Fredrik och Emilia på krogen, sen parkera vi bilen på donken och drog med oss Nyström på max och åt lite. mysigt mysigt =)
Sen när vi kom hem va klockan lagomt 2, så då skjutsa vi hem Fredrik och Emilia igen.. Svängde förbi hos björn å sa gratta han. Sen va de bums i säng för jenne och mej! låg å tjattra ett tag. sen somna vi som två stockar! kvart i sju ringde klockan.. då skulle vi släppa ut Jennies hästar. vi va MER än död!
Sen åkte vi hem och sov igen!
vaknade vid 11 då va de dags att luncha mina hästar så då passa vi på att mocka å så åt båda hästarna. Sen åkte vi hem igen och låg som två hösäckar på soffan, inge vidare pigg. Börjar bli förkyld och min förkylning sätter sig i bihålerna så blir jätte trött i ögonen!
vid 15 skicka mamma och fråga om jag kunde ta Natta, måste skjutsa syrran på sjukan, lunginflammation =( så vi åkte dit, gick ut i hagen å pussa på henne. <3 hon är så söt, när jag gick ur hagen följer hon efter och kollar på mej med ögonen "men jag då? får inte jag följa" en gång min ponnyplutt alltid min ponnyplutt! <3
På vägen hem handla vi mat, lagade kotletter i gräddsås och ris till. gott vare! Sen stack jag och red. gick inte såå bra, hon kändes som hon va 170 hög, ngt uppblåst! sen gjorde jag Karro sällskap med Tino på täckten då släppte hon efter =) När ja kom hem tog ja en långprommis med Tarzan. Skönt som fan!
när ja ridit klart va de meningen att vi skulle med å åka huv bakom bil, men jennie hade besök så vi hann inte på dom =( När jag skulle hämta Jennie så gick ja i min trappa, så släcktes lampan så de blev kolsvart i trapphuset. när jag hade ca 2 trappsteg kvar trodde ja att ja va nere. men icke sa nicke! vricka foten i landningen så ja slog i backen, ålade mej till porten och drog mej upp i handtaget! haha trodde att jag hade brutit foten!!

Vi åkte in till stan och kollade på när en epa sladda på e center, haha söndagsnöjet! haha men va jävligt roligt att kolla på. Hämtade upp Styffe också.
Sen blev de hem å duscha och lägga sig å sova!


Nå, hur har din helg varit? =)

Let it snow!

Kommit hem från stallet för en ligen stund sen. Tarzan fick följa med när ja red runt Nyhed, såå underbart skönt att kunna ha med han när jag rider! Trots att han är vallhund så vallar han inte. Han vill vara först han, hihi!
Red med Maja idag, lyckades trava lite idag tom! härligt när snön faller ner! Låt den stanna denna gång så man kan börja trava efter vägarna snart!

Blir inge måla ikväll, pappsen hinner inte spackla pga min cp bil.. menmen får bli en annan gång =) stackers pappsen har fullt upp jämt.

Fick ett hemskt tråkigt besked igår av mamma när jag sluta jobba, hon hade varit med Dennis till veterinären för han är så smal. han vägde över 7kg förra vintern, och 4kg nu.
Han har cancer i magen ='(
Men du har kanske levt ditt liv, du är ju trots allt 13 år. Överlevt varenda bråk du varit i. Min älskade älskade lillebror! <3


Idol

Igår efter jobbet blev de direkt till stallet. Red med Frida. Kallt som tusan va de igår! När vi ridit klart satte vi oss i fikarummet och vänta på att klockan skulle gå plus att Carran skulle komma så ja fick prova hennes dressyrsadel, men den satt käpprätt åt helvete ='( 
Under tiden vi satt i fikarummet kom Tina och knacka på fönstret och bad om ett handtag, genierna leta fram två handtag till hagarna och gav henne. Fast vi förstog ju att hon behövde hjälp. haha =P
Så vi hjälpte henne å lasta hästen, sen försöka stänga luckan som va lite stelfrusen! eller nå liknande =S fick trycka väggarna utåt för att få igen vagnen, mysko!

Sen åkte jag och Carran hem och kollade på Idol. de va mysigt! satt och prata om allt mellan himmel och jord! alltid lika trevligt med min Carran. Försöker tjata på henne att flytta tillbaka ut hit! hihi saknar henne <3


Idag tog jag mej en välförtjänt sovmorgon, vaknade klockan 11. Ska snart åka till stallet och rida lite.
För att sen tillbringa kvällen med Jennie =)
Nykter två helger i rad! den du!

Ikväll ska det målas i sovrummet, kommer bli sååå jääävla snyggt! Älskar min lägenhet! skulle aldrig kunna flytta här ifrån!

I won't be your winter

Såå gryyym!!

Jaja längesen jag slängde in nån rad här. haft fullt upp hela veckan..
I Måndags va de ett meningslöst stallmöte.. lite bra vart de iaf med att vi ska hjälpas åt att kvälla slipper Frida och jag sitta upp å ner och vänta på klockan..
Tisdagen rann iväg med en ruskig fart! red med Amelia på kvällen, sköönt!
Onsdagen va de bio! gick på premiären av Harry Potter :)
Torsdag är ju idag =D slutade klockan fyra idag, så passa på att laga mat innan stallet, blev ungspannkaka. Passa på att vika tvätten ja tvätta i helgen och plocka undan lite. Sen red ja, fick sällskap av Maja idag. När jag kom hem motionera ja dammsugaren och vattna blommorna. Nu ska jag gå ut med Tarzan, sen dusch och sova! gaalet trött! förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån.

I helgen planeras det att måla om i sovrummet =)





Älskade, älskade du <3


Vart tog helgen vägen?

Känns som jag inte hunnit gjort ett skit denna helg..
Fredagen tillbringades filmmys och hårfärgning hos malin. dock vart de inte så bra, hon blev orangefläckig! hahah!
sen kollade vi på Wallander. sen bums i säng. eller soffan blev de. slog på musik och somna som en gud..

Lördagen tog jag mej en välförtjänt sovmorgon. kl 11 ringe Jennie och väckte mej som tur va. hade ställt klockan men hade nog stängt av den utan att veta om de. strax före 12 va ja i stallet. skulle släppa ihop hästarna som gick käpprätt åt helvete. Sonatin visa att det varit för mkt byten så.. ja hon får stå kvar med sin Promille. Efter att ha sprängt hagen.. jaja nån gång ska va den första hon spränger en hage också.
Sen red jag med Frida och Diddi en sväng.
vid 16 kom ja hem igen.. bytte om och stack hem till Jennie laga mat. nammi såå gott. Sen umgicks ja med henne hela kvällen. Åkte och kvälla mitt stall vid 20 sen sjöng vi på Lips (xbox) såå grymma! efter de åkte vi till Fredrik och kolla och spela tv spel där. Men blev inte kvar så länge. Åkte hem och soov!

Imorse (söndag) ringde kl kvart i 10, då va de dags för tvättning.. strax före 12 åkte jag och luncha hästarna, mocka och greja. När jag skulle fylla spån hade Alvin krypit ur hagen så peta in han i hagen igen, den busen! haha vid 13 satt ja på hästryggen, mötte upp Amelia i sitt stall sen red vi till Östansjö och vände. =) roligt värre, Sonatin gick skitjällabra! =D skönt eftersom hon inte gjorde de igår!
När jag kom hem försökte jag gå prommis med Tarzan men halka bara runt. =( va ute i ca 30 min. går tammefan inge längre!

Nu har jag lagat och ätit middag. Ska sno om kläder och åka och ta in Sonatin, handla farsdag present.
Justejävlar måste slå in Malins presenter. Grattar henne idag eftersom alla jobbar imorn..

Pusshej

Sju grader

kallt! hurr!

Imorse va nog den svåraste dagen att kliva upp, klockan ringde.. uuh vill inte! Kröp intill Tarzan och han tröck sig längre mot mej =) och somna självklart om. Men tog mej upp strax före halv 7 så ja hann gott och väl.

men klär man sig så är de skönt! Jobbet va helflum idag, Linda satt och skicka roliga sms till mig så man fick sig ett gott skratt mellan varven. Försökte även få liv i pappersstrimlaren men de gick tammefan inge bra! så nu ligger den i tusen bitar på jobbet. haha =P Överraskade Filip med att vi skulle luncha med varandra. Satt och vänta tills han fick lunch så smög ja upp och informera han om att han hade lunch så stack vi och åt på flinken, nammi! =) trevligt trevligt!
 
Efter jobbet blev de stallet. skönt när snön lagt sig så man kan trava efter vägarna =) Sonatin gick skitjällabra! idag! då blir jag glad! =D

idag skippar vi nog maten och klär på Tarzan och mej och ut och leker! Tarzan är gaalen i snön! =) han tycker det är lämpligt när han kan gå på snön utan att den går sönder, hihi! <3

oooh får inte glömma lyxfällan ikväll! =P




Längtar tillbaka till London!

Påbörjat i smyg

Endast få personer vet, men har börja fixa i smyg. =)nyfiken?? de kan du vara, hehe

Imorse när man vakna va de vitt på backen! Myyysigt tycker jag!
Åkte och släppte ut hästarna med Sara. De gick bra som vanligt =)
sen blev de jobbet. Hände väl inte speciellt mycket.. Lång dag idag.. men men den gick den med.
När jag sluta tog ja liten prommis med bästa Tarzan sen svidde om till stallkläder och drog över till stallet och dona. Frida följde med när jag red, fast hon gick.
Nu ska jag göra klämmackor och myspysa med Tarzan.


Puss och god natt!

Jag ser det snöa!

Det snööööööööööaar!!!!!!!!! =D dock blåster det så rutorna vibrerar! Men de är väl inte klass 2 varning för inte ;-)
När jag kom till stallet hade nån varit snäll å tagit in frussna Sonatin redan. Hon fick en tuss hö. så hon blev varm.

Usch sov så sjukt dåligt inatt, vaknade heela tiden. vid 4 tänkte jag ge upp och kliva upp men kröp ner till Tarzan i fotändan så somna ja om. strax innan 6 vakna ja igen, då tröttna ja å klev upp. Åkte till stallet och släppte ut hästarna. hann mocka med.

Förstår seriöst inte på mej själv, hur i hela helvete jag hann med 2 hästar förr? ibland känns de som ja knappt hinner med en =S

Nu ska Tarzan och jag laga lite mat innan Lennie kommer och äter varma mackor med oss! myys!

Blev lite full i skratt när jag kollade statistiken på bloggen, nån som missa att jag åkte till London och kolla min blogg vaarje dag. men igår fick du nått att göra iaf ;-)


Englandsresan

Torsdag 28/10: klockan ringde kl 6, sov hos Malin. Jag klev upp och gick ut och kissa Tarzan. Malin gjorde frulle. sen tog vi allt pick och pack och åkte till Vågbro (samlingsplatsen), ca kvart i 7 bar det av mot skutskär. Stannade till på affärn och inhandlade saker de hade glömt, jag gick ut med tomma händer =)
sen till tågstationen. Tog Upptåget till arlanda. jag somnade självklart på tåget. Väl inne på Arlanda yra vi runt som hönor men tillslut hitta vi rätt. Åt mat ¨på Olerys, så beställde mamma en barcardi åt mej. men fick en drink ist för en cider som smaka SKIT! den gick inte i! Sen bar de av mot flygplanet. När de backa ut flygplanet märkte dom att de va nå fel på hyrdraliken tror ja.. men dom laga de trodde vi. men de sa tjopp upp och tjopp ner! ingen väntan någongång! så va nog inte helt okej. Kom fram i samma tid trots att vi fick vänta när dom laga felet haha.
När vi kom till London så åkte vi direkt till hotellet. hmm bättre har man väl bott på. Höll på att få kranen inne på toa i handen! menmen tak över huvudet. Sen på kvällen åkte vi in till Oxford Street och åt och handla lite. Sen hem och sova, va ju rätt trött allihopa.

Fredag 29/10: Packade vi våra väskor igen och bar in till London Eye, för jag och Annelie skulle åka de. Men annelie banga ur när hon såg hur högt de va så mamma och jag sprang in och köpte våra biljetter. och skulle ställa oss i kön, trodde vi ja. som ja huuuuuuuuur jäävla lång som helst! nappa tag på en som jobba där som förlängde våra biljetter till Tisdag eftersom vi skulle med tåget till Glouster. Sprang vidare till tunnelbanorna så vi kom till Paddington. Och vi kom med rätt tåg ännu en gång! =) Vi skulle byta tåg efter vägen. då visar det sig att nästa tåg är trasigt!!! så vi fick stå i 45 minuter!! Vi va som inlagda sillar till påsk! Väl framme i Glouster trodde vi att Gail skulle hämta oss, men hon va inte kvar. Fick rycka tag i en vakt som vi fick låna telefonen av eftersom man behövde landsnummer. Så kom Gail och Dave och hämta oss, dom tog en kopp te på stan eftersom vårat tåg va försenat. Vi åkte direkt till Jean och Dave. Sen skjutsa dom ner oss till Hotellet och sov suuperskönt!


Lite lyxigare än det första hotellet som jag inte ens klara av att knäppa kort på!

Lördag 30/10: Då klev vi upp så vi kunde ta bussen in till Hereford kl 10. Snälla tanter hjälpte oss på rätt buss (gick dock bara en) haha men dom va såå söt. Första affären vi gick in på så storhandla vi, nämligen 3 stooora resväskor! och jag köpte en plånbok! sen strosa vi runt på stan där. Handlade en jacka och kofta på Primemarket.  Vid sen gick vi fram och tillbaka fram och tillbaka och fram och tillbaka igen för att leta ett pizza ställe vi hitta. Tillslut hitta vi! Sen vid hmm halv 4? fick vi ordagrant springa till bussen som vi kom preciiis i tid till! suck svenskar tänkte väl dom å resväskorna i högsta hugg!
kl 19 va de dags för Dave`s 80års fest. och de kan man jo tro att man skulle sitta och dricka te med lill fingret i vädret. men nääedu! irlänska folkdanser!! och vi söög som fan! Malin och jag skulle snurra varann och så tappa vi taget så jag flög rätt in i väggen! haha då fick alla sig ett gott skratt, och ja sen fortsatte kvällen så. Somna gott på natten kan ja lova!




Söndag 31/10: tog vi de lugnt. åt frukost med Gail och Ian. Sen vid halv 1 gick vi upp till Dave och Jean för där skulle de bli lunch, där stog heeeeela släkten och vänta på oss och kom och mötte oss. Hjälpte oss med väskorna! sååå underbara! Sen tog vi långprommis med Amy`s hund. hitta en lekpark. barn som vuxna lekte!
Dave och Jean va på 80års kalas hela dagen.
Sen på kvällen myste vi med dom, prata å prata =)

Måndagen 1/11: Va de åka tillbaka till London dag.. vi fick ta bussen till Glouster och Dave all packning i bilen! haha! hann med en liten shoppingrunda i Glouster. Vi hade sett fram emot en stoor skoaffär som Malin hade sett förra året. När vi väl hitta fram till den, hade den slagit ihop! haha! snopet! hitta en annan affär så där hitta ja ett par skor. Jean och mamma gick och kolla på nån utställning medan jag Annelie och Malin fortsatte kika runt på stan. När vi kom till London åkte vi tillbaka till samma hotell som vi sov på första natten och va tror ni då, jo läääägnst upp! vill säga 3 trappor upp! puuust! va bara att ta i hårdhanskarna! Sen tog vi tunnelbanan in till oxfordstreet åt på PizzaHut, nammi! sen gick vi en bra bit av oxfordstreet gatan tills vi kom till Belive It Or Not, så gick vi in där. hihi roligt!

Tisdag 2/11: klev vi upp och stog utanför London Zoo spända och förväntansfulla strax innan 10. Och vi va först in! hihih! fick tom in mamma i ormhuset! haha! jag tyckte det va jätte roligt på London zoo hade kunna gått där hela dagen och kolla på alla djuren! sååå sööt! Sen blev de ännu en dag, mat på PizzaHut. Sen åkte mamma och jag London Eye. Då fick vi syn på kungliga stallet. självklart att jag ville dit! så vi spana ut vilken väg vi skulle ta! När vi kommer dit är de precis ryttarbyte, eller va de heter. får tag i Malin och Annelie som va i Picadilly, sätter dom på en tunnelbana och kutar tillbaka för att gå in på museumet som stängde kl 17. men när vi kommer dit så hade dom stängt tidigare för dagen! så vi fick inte se stallet :( ledsna och besvikna satte vi oss på en parkbänk och invänta mörkret för att se London Eye i mörkret.

Onsdag 3/11: va de tunnelbanestrejk i hela london, de va mindre kul! Tur att vi fick veta de när vi kom tillbaka till London på måndagen så vi hade boka taxi. så ja.. bubba ner väskorna igen! Och de tog nästan 2 timmar att ta sig till flygplatsen. va ute i god tid så vi gick i tax freen och åt good mat! Sen va de dags att flyga hem igen. Va lite rädd eftersom de va bombhot på flygplatserna! men jag kom hem levande!
Trodde inte att vi skulle få in all packning i bilen. men malin och jag trixa lite så gick de! satt som inlagda sillar i bilen men, vi kom hem iaf! =D

Och nu är jag hemma för den som orka läsa! =)

RSS 2.0