Check!

Nu har man hängt tvätt, duscha och kissa hund.
Passa på att stoppa i motorvärmarsladden så bilen är varm å go imorn!

Nu måste jag sova!
mycke att göra imorn!

1. Packa
2. Fixa musik till mp3
3. Pussa om mina älsklingar

måste sätta batterit till kameran på laddning för kort ska knäppas!
Jag vill gå på London Zoo, få se vad dom andra vill..


God natt gullungar!

Ps. Älskar att höra valpägarna nöjda med valparna med tanke på allt skit som gick.Ds =)

Air planes

Bob - Air planes spelas för tillfället ur mina högtalare nu, underbar låt.
Dock får den mej att komma på att jag kanske borde ta tag i packningen.. har packat ett paraply hittills.. hmm.. braa! eller inte! men men.. hinner med! åker ju inte förrän om torsdag morgon! flera timmar tills dess!

Den här dagen började verkligen inte bra! klev upp kvart i 6, klädde på mej och pyssla lite innan jag åkte till stallet (6.15) och skulle släppa ut hästarna, hon som jag skulle släppa ut med kom aldrig så fick ta alla 11 hästar själv, de va stressigt kan man säga! Va bara att byta om när man kom hem, dyngsur i svett! trött på slarv!

happ blev att kasta i sig frulle och springa ut med Tarzan.. Sen när man kommer in i stan va de tammefan rött i alla lysen.. va inte på så gott humör när jag kom till jobbet. Men Linda peppa upp mig =)
Blev lunch med Elin idag på flinken då träffa vi på Annelie och Kickis så luncha med dom.

När jag sluta åkte jag å hämta Tarzan sen direkt hem och slängde i tvätt. Sen kom filip med halva sin packning. Så stack vi till stallet och red, skulle rida Schack men han va inge sugen! ponnyplutt! så fick ta promille ist, gick lika bra de med. Filip hade ju Sonatin. red i skogen, men va så jäääävla mörkt så inte ens jag såg vägen, fick vända. sen gjorde Filip och jag mat sen prata vi skit resten av kvällen. Tur att man har sin älskade "bror" som ger mig ett bra avslut på denna dag iaf =)

Nu ska jag gå å hänga tvätten, duscha. kvällskissa min älskling och krama om han hela natten.

Puss och god natt!

Nyyy städat!

mmm finns de nå bättre än doften av nystädat!? eller ja klart de gör de men de är härligt!
Idag fick Sonatin vila, gaalet trött när jag slutade.. betalade räkningar och upptäkte att jag hade massa pengar till London! de gillas skarpt!
Vid halv 7 klädde jag på Tarzan och mej, såg ut som två michelingubbar när vi gick, frös lite. hihi! Tog in Sonatin, borsta av henne och myste. Hon verka inte klaga över att hon fick vila idag. Sen fick vi hem igen..
Då tog jag mig i kragen och städa akvariumet, allt måste ju vara på tipp topp om jag ska kunna åka någonstans så nu äs de så fint så. blev klar vid 21, då sprang vi ner till tvättstugan och boka tid tills imorn. Måste ju tvätta så ja har nå att packa! =O
sen tog jag tag i städningen, konstigt nog är de lättare att städa hela lägenheten än akvariumet!  Lortgöte!
nu väntar jag på att golven ska torka så jag får lägga tillbaka mattorna så är de såå snyggt här, damma och dona! =)
jaa idag blev de ingen matlagning, tänkte försöka boka in lunch med Elin imorn =)

Hm ja jag har hunnit börja packa =) ett helt paraply sen tog fantasin slut. får nog försöka göra någon slags packningslista
1. Tarzan
2. Tarzan
3. Tarzan

nee just ja fick ju inte ta med mitt hjärta! =(


För övrigt höll jag på att mista min älskade älskade pappa i lördagsnatt, han blev koloxidförgiftad eller nått annat ämne, hans blod va lika svart som cocacola med bubblor i! va nog inte många minuter kvar om de inte hade vakna! usch! chock! och chocken sitter kvar fortfarande! skulle inte kunna tänka mig ett liv utan min älskade pappa! Men nu är jag lycklig över att jag har han och att han överlevde! =) <3

Har kommit på en sån jäävla bra ide! kommer bli stolt över mig själv om jag gör det, och jag kommer göra det! Tummen upp till mig, tummer ner till dig!

Jag står hellre utan vänner en ett gäng falska vänner!

Tisdag

Varit riktigt duktig idag! klev upp i tid för en gångsskull, släppte ut hästarna. Mocka och gjorde i ordning, så skönt att ha de gjort på morgonen, och slipper dålig lukt!
sen åkte jag hem peta i mej frukost och gick på prommis med min kära Tarzan! sen bar de av till jobbet. lunchade med några ur mitt gamla team! ååh saknar dom såå, tur att dom bara är en trappa upp hihi
hände inte mycket på jobbet, jag och Linda satt och fundera på vad vi ska ha på oss på halloween! hitta mycket roligt! =)
strax innan jag sluta så skicka Frida och fråga om vi skulle rida, kunde ju inte motstå sällskap. så på med regnkläder och ut i regnet, och tur va de! hihi Sonatin är så pigg och glad nu!
nu har ja precis kommit hem så ska nog duscha och mysa med Tarzan å en film


Folk är bra roliga ibland eller inte, folk som överdriver och inte håller sig till sanningen kan hålla sig långt borta från mej, jag har inte behövt er tidigare och behöver er ännu mindre nu!

I Love you more than I can say

Såå trött imorse, blev lite sent igår. Kollade på kungarna på Tylösand. haha dåligt så de blir bra!
när klockan ringde kom Tarzan och buffa på mig och skulle under täcket så kunde ju inte låta bli att morgon mysa med han.
sen bar de av till jobbet. jobbade, lunchade med Elin idag =) haha vi ska ha avskedsfest för mej när jag kommer hem från London eftersom ja bytt team! hihi, älskar mitt gamla team!
hände inte skit mycket på jobbet, tiden rulla iväg som tusan, kan de ha med att göra att shinedown får göra mig sällskap tro? :)

När jag sluta så tog jag vita faran och åkte hem, slängde om till ridkläder och slängde på Tarzan reflextäcke så bar de ut på en ridtur. Blev bara skritt idag, blåste ju så hemskt! Skritta runt östanbo sen arbeta henne på skolan, gick så jäävla bra! börjar lossna i högerbogen nu också. tänka sig att man blivit dressyrfjolla? rider ju tom i dressyrsadel flera dagar i veckan nu! =O

Nu har jag stekt pannkakor och vikt lite tvätt som ja tvätta i lördags, men de är ju såå tråkigt!

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag sticker till London! ska bli så skönt att komma bort! känns som jag går i samma fotspår.

Igår vakna man med tuppen, kring 9. Tog cykeln och cykla till stallet (inte körbar), mocka och greja. Passade på att vinterstäda boxen så jag skura ur kring och i krubban och på väggarna så fint så blev de!  medan frida höll på att härja med dåliga hösilagebalar som vi bubba med dom där! sen bar de en barbacka sväng! Tarzan fick följa han med. Sen blev de pizza i Sandarne och drog till hundklubben och träna Tarzan lite lydnad och agility.

Tar vara på varje dag innan jag åker till London med mina djur, de är mina allra bästa vänner! Är jag på dåligt humör kommer de alltid med sina nosar och snusar på mej. "pussa mej" är jag på bra humör är dom på bra humör. Dom har inte valt att vara med mej, då ska de få ett värdigt liv med mej också!

Jag saknar min teddybjörn Natta!! men på onsdag ska vi buuusa, och ännu mer buuus på lördag för då ska vi tävla!


Beslutsångest!!



Rak lugg 
 
eller..



sne lugg

eller..



inte klippa alls!!


svar tack! =)

Sjuuukt trött

De va ja imorse!
mådde illa som ett cp igår kväll så gick och la mej tidigt, vakna på morgon, blev livrädd för väckarklockan så ja slet ur telefonladdaren ur väggen och flög upp ur sängen, dock tyckte ja ju att de va mkt varmare i sängen så la mej ner igen.. morr på mej! mej jaja kom upp iaf, man kan ju inte motstå frestelsen att ligga och mysa med min morgontrötta hund <3
Tog prommis med Tarzan, mötte den där irriterande hunden som hoppar och skäller mot Tarzan. Men de går bättre och bättre (för mig iaf) den andra hunden hoppar och skäller lika mycket.
Åkte som vanligt och fixa stallet innan ja brumma till jobbet. Skönt att ha de gjort på fm.
Jobbade, gick ju som vanligt bra! Trivs så himla bra nu :) Lunchade med mamma idag, inte varje dag man gör de inte!
men de blåste ju så lite idag så en ruta på en bil gick sönder, soptunnor våldtog bilar och vette tusan allt som flög utanför fönstren! =O
Sen bar de av till stallet, tänkte att. hjaa de kommer ju gå som det går med ridningen med tanke på blåsten..
men ack fick jag! faaaan va bra hon gick om ja får säga det själv!
Hon börjar bli riktigt fin igen! fast finare! hon liksom.. har ett helt annat steg och arbetsvillig! Underbar känsla!
Nu sitter jag och äter middag.
Och älsklingsTarzan ligger nedanför och tittar sött på mig hihihi. Min hund är en hund inget annat! <3
Bara jag ätit upp så ska vi ut och busa :)





Bilden är  tagen den 14 juli 2010

Sjukling

Igår va ja ju klen hela dagen som sagt, men klarar ju inte av att ligga still. och mådde bara sämre när jag låg inne. Så åkte över till stallet och mocka, plocka bort lite av Nattas gamla saker. så nu är det gjort. Satte även ström på tråden, sen va de bara hem och vila igen..
vid 16 när mamma sluta åkte vi och handla lite, måste ju ha mat!
åkte upp på kyrkogården och plantera lite på farfarsgrav! mådde 100gånger bättre då, eftersom jag kom på att jag inte hunnit upp på sen ja vet inte när! så det va skönt!
sen hem igen, longera Sonatin.
på kvällen blev det matlagning! sen bumms i säng!

de va min dag i måndags

Igår hade jag sovmorgon ända till kl 8! skönt!
myste med bästa Tarzan en stund sen va de bara till att kliva upp, mår lite illa idag med. menmen
på kvällen blev det hundkurs! =D
Tarzan va som vanligt super duktig, först fick vi ta en prommis, sen skulle vi kasta ut en leksak så dom fick leta den med nosen, och de va ju Tarzan självklart duktig på! :) sen blev det prat, sen träna att gå fot.
När jag kom hem gjorde jag inte många knop, blev fika lite sen sängen.
vakna hur många gånger som helst inatt för jag frysit så mkt! två täcken vakna ja med imorse! =O
nepp nu väntas jobb, kortdag idag 8-17 skööönt!! =D

Ha en bra dag!

Välkommen åter!

Varit off vääldigt länge nu! jo jag vet.. varit mycket på slutet
Varit och kolla upp Sonatin, hon va halt på vänster fram, återbesök 3 veckor senare. då va hon frisk! =D
Malin har tagit över Natta så nu har jag bara en häst.
så nu när man bara har en häst har man gjort sig tid att göra iordning hagen inför vintern, de va lättare sagt än gjort!
jag har tagit åt mej att jobba extra så har väl i princip jobba dygnen runt ett tag nä men 8-20 dom flesta dagarna.
börjar kännas, men sista veckan nu och verkar som jag inte fick nå tider den här veckan! så nu ska jag börja ett nytt liv. igen..

känns att man jobba lika som när jag jobba som mest på coop. magen börjar säga ifrån.. vakna imorse och mådde tokilla. förr klev jag upp och åkte och jobba. men vill inte dit igen så valde att stanna hemma idag.

så tänkte att jag kan öppna bloggen igen nu när jag inte ska jobba så mkt. för nån dag sen insåg jag att jag nog inte slagit på tvn på 4 veckor.. kanske liiite väl mycke på slutet.


RSS 2.0