Träningshelg!

Hejsan! Ursäkta den dååliga uppdateringen i helgen. Men.. jag har tränat hela helgen så har helt enkelt inte hunnit tidigare.
Igår (Lördag) klev jag upp vid 9, gick ut i skogen med Tarzan och käka frulle, vid 11 for jag till stallet. Packa och dona, kl 12 åkte vi och hämta hö, puust! Kom tillbaka ca 12.40, skicka ner gravida Anna och hämta Rex så hjälpte jag till å packa ur. Lagomt när han kom upp va ena vagnen (min vagn) tömd. Snabba vi! =)
Borsta och gjorde han snygg, eller ja snyggare (om de går) =)
kl 13 kom mamma och Josse. Strax efter de kom syrran så slängde vi på honom på vagnen, bråkade lite men fick på honom tillslut!
När vi kom till Bollnäs gick vi och hälsa på släkten, dom som äger Rex. Efter 15 nån gång kom träningen igång. Gick huuur jääävla bra som helst! Orkar inte förklara vilka övningar vi gjorde men jag är nööjd som fan! =)
Efter träningen for vi allihopa på Max och käka, tog 25 min att få mat =O snabbmat? NEJ! =O
Kom hem vid 19 igen! Lååång dag! 
Slängde ut honom i hagen eftersom de skulle va fest på skolan skulle han sova bättre ute, sen for vi hem och bytte om. Sen tog vi ut båten och åkte ut efter skärgården och kollade på lyskvällen. Det va riktigt mysigt. mamma,pappa jag och hundarna! 
Skulle grilla korv, gick ju sådär eftersom det började blåsa precis när vi försökte få igång grillen. Tillslut fick pappa igång den och vi fick våra korvar, sen va de kolsvart ute! skit läskigt att köra i land igen. Höll på att krocka med en båt som hade svindålig liten lampa! Men i land kom vi. Då lämna dom av mig hos Carran så åkte vi på donken så carran fick äta. sen ut till humlan och kollade på lyskvällen, det är så jääävla vackert där så det är sjukt! Sen åkte vi ut till Skärså och kolla, Carran blev stoppad av polisen och fick blåsa, men hon va nykter! =D
I Skärså va de inte alls lika fint.. Sen va de bara till att åka hem till sängen.
Idag (söndag) Klev jag upp kl 7, käka frulle och gick över till mamma och lämna Tarzan och åkte till stallet. Halv 9 kom josse så packa vi på honom, bråka lite idag med. Men Anna kom ut och då klev han på =)
Träningen va jätteförsenad idag =/ vänta jäättelänge! När jag väl skulle sätta mig i sadeln öppnar sig himlen och det vräker ner regn! pissblöt? nää värre!!
När träningen kom igång gick det bra, va lite mer hoppning idag, och markarbete igår. Jag va ju såklart livrädd. Men vi tog oss över och det stärker mitt självförtroende gryymt mycket!
För att resultera så tycker jag Peter va grymt bra och lätt värd pengarna!
Kom hem från träningen ca 13?? då tog jag mig en stekhett bad! Sen dess har jag gått prommis med Tarzan, diska, städa,dammsugit,torka golven, dammat och vattna blommorna! 
Nu väntar jag på att Josse ska höra av sig så ska vi åka och handla tacos! Smask!
Mysbild från lyskvällen =)

Premiärtur

Va nog den mysigaste ritten på länge ikväll!
tog en premiärtur över forsbackabron som öppna idag, galoppera i solnegången över täckterna! Hur mysigt som helst! Va suuuper duktig förbi skateboard rampen! spände sig lite och traska förbi! Duktiga Rex!
Sen hälsade vi på pappa, fanns inge knäckebröd så då tänkte pappa de honom äpple men kunde ju inte äta de med äpple i så pappa erbjöd köttbullar istället (ironi) hahaha
Sen traska vi genom Vågbro och hälsade på Annelie och  sen traska vi hem.
Drog på vattnet till hagen och skämtade med Anna "tänk om inte slangen ligger i" kommer ner, och slangen ligger inte i! suck lite less! fyllde på lite och åkte hem och gick en prommis med Tarzan.
Nu ska jag forsätta kolla på Efterlyst
Hörs hej!

Ultraljud

Idag kom jag upp i skaplig tid, strax före 7! har inte hänt på väääldigt länge nu! Men jag gjordet! skjutsa mamma på jobbet och åkte till mitt jobb, jobbade 8-12, sen hämta jag mamma och åkte till bollnäs sjukhus och undersökte med ultraljud på min halpuls utan reultat =( Allt såg bra ut. negativt eller positivt?? ingen aning..
Hoppas att läkarna fortsätter undersöka vad som är fel, annars får jag ringa igen. För detta funkar inte, konstant trött och orklös och ökad puls de minsta lilla jag gör! Det är inte jag! Jag är aktiv och pigg! 

Nu ska jag hoppa i ridbrallorna och fara till stallet och rida en sväng. sen ska jag nog träna lite med Tarzan på grusplan tänkte jag. om orken finns? annars blire bara en prommis.
Tarzan märker att de är nått som inte är korrekt hos mig, så jääävla mammago hela tiden. men jag gillart min lilla gogris! <3

Tisdag 23/8

Happ idag vakna man 7.25!!  börjar jobba 8.. va bara att kasta på sig kläder och gå ut med Tarzan å fara till jobbet. Tur att man inte har långt till jobbet!
Va en fruuuuktansvärd seg fm på jobbet idag. lunchade hemma hos Sis <3 idag (syrran) så tog vi en prommis i solen med hundarna hennes. Sen tillbaka till jobbet med en lika seg em.. eftersom de varit varmt idag vill min puls inte alls vara med. på em höll ja på att slocka. men tog en banan så kvickna ja till igen..
Jag vill bara bli frisk och pigg som jag va förr, nu är jag konstant trött och slut. Men imorn ska jag få komma på ultraljud för pulsen iaf. hoppashoppas dom hittar nått som kan hjälpa! 

Efter jobbet kom mamma och hämta mig hemma så åkte vi till stallet, hon red Sonatin idag. Första gången på 5 månader eller nått sånt! Roligt tycker jag! Hoppas höften håller.
Rex va på sitt solskenshumör idag, tar bettet och vägrar göra något, gör han något så stutsar han bara. Tacka vet jag balans! Just DÅ hade ja önska att jag hade all ork i världen att rida ihop honom.
Sen gick jag hem från mamma till mig med Tarzan. Nu ska jag nog krypa ner i sängen tror jag?? kan man göra de kl 20?? fast.. spelar ju ingen roll hur mkt jag sover blir jag ändå inte pigg.
Mamma och Sonatin
jaja negativt inlägg idag, men ni får se det positiva i det att mamma kunde rida och prommis med Sis..

Vilodag=full i energi

Idag har varit en riktig skit dag på jobbet, inte varit motiverad för fem jäävla öre! Tacka vet ja musik som gör mina dagar!!
Jaja på lunchen va ja å tanka och hämta en fisk hos Larsson och dumpa den i mitt akvarium, en sån där ful jävel som suger på fönstren. Men den är duktig som städar iaf!
Skällt på Ikea idag också, hade fått melj om sveriges största loppis. Den vill eller jag vill å vill. Men ja.. vill man ju va med på så vi blir av med farfars grejer nån gång. Så läste informationen och då stod det 2010, mejlade dom och fråga om de va fel info eller gammalt utskick. Fick inge svar, undertiden blev de fullbokat. Då fick man en annan mejladress, skickade dit och gnällde lite. "du är på reservlistan" fick jag till svar. Sen svara dom på första mejlet och då fixa dom så vi fick komma! =) Så den 3 september står jag utanför ikea och säljer lite av farfars grejer.

Va inte alls sugen att åka till stallet idag.. men ja jag hoppa väl i ridbrallorna å åkte dit. Tog en sväng på Rex, som hade vilodag igår, vilket märktes idag. Full i energi! hihi =)


Har även planerat lite höstaktiviteter idag:

26 Augusti "modell för en dag"
27-28 Augusti Peter Eriksson träning
3 September Ikea loppis
8 September Första Gaby träningen (kommer vara varannan vecka, jämna veckor)
10 September loppis på stan
17 September Delsbo hopptävling
24 September Rasparad med Tarzan på hundklubben
1 Oktober Storvik hopptävling, om jag får nån som hjälper mig
22 Oktober Ockelbo hopptävling
28 Oktober Ullared, Gekås
5 November Gävle RS hopptävling

Hihi så ja, jag har lite å stå i! =)


För övrigt hörde jag en riktigt gammal låt på radion idag, "I Will Love Again" grymt bra vill jag säga! Tröttnar aldrig!

Ta vara på sista sommardagarna

Gjort ett tappert försök att försöka städa här hemma idag, men idag har min plus varit kraftig hela dagen.. troligen för ja drack energidryck igår?? =/ men då vet jag att jag håller mig borta från sånt tills dom undersökt vad det är för fel. På onsdag ska jag på ultraljud för att kolla pulsen. Nervös! Men.. välbehövligt så jag kanske får samma ork jag hade en gång i tiden..

btw.. tog en prommis till stallet idag. Hästarna fick vila. När jag gick dit lyssnade jag på fåglarnas kvitter, snart är det borta =( jag vill ha sommar jämt! Kom till stallet gick jag till hästarna och tog av regntäcke och pussa på gomularna! Sen jaga jag ut Anna och Pelle så byggde vi om hagen så dom får beta ner vinterhagen innan Saga som haft fång får gå där. Längsta tiden tog väl att fundera hur vi skulle bygga sen så gick de undan! =)
Sen gick jag hem igen, tog senvägen över forsbackabron hem och gick efter ån, så kom en liten båt och puttra förbi. myys! Jag ska verkligen ta vara på dessa få dagar som är kvar på sommaren. För snart är den över ='(
Nu är de en nöjd Tarzan efter att ha varit ute i nästan 3 timmar! sköönt! 

Näpp antar att jag inte kan dra på de så mkt längre nu. bara till å dammsuga och torka golven nu då.. SUCK!
Haha gräset är liiiite högt i nya hagen! Hästarna syns knappt! 

Svar på kommentar:
Josse: Japp hon hade bara korttidsvikariat sen flyttar hon tillbaka till sin stad igen.
Britt-Marie: Hihi jaa de är tur han är så snäll! Verkligen jättenöjd med honom!

Tillbaka

Hej igen kära bloggläsare! 
Ledsen att jag inte uppdaterat på väääääldigt länge! Men mitt Internet har inte fungera så bra sen jag flytta, men nu har jag äntligen fått Lan, så nu ska det bli skärpning! 
Jaa sen sist har de hänt vääääldigt mycket!
Som sagt så har jag fått hem Rex på foder, det går jättebra! Sitter fast i högersidan så kämpar att lösgöra honom. Sonatin har jag fått väääärldens bästa halvfodervärd på! Emilia heter hon, hade inte kunna hittat någon bättre! Såå glad! Och i fredags va en annan som provred Sonatin så Zandra som hon heter ska ha henne på den andra halvan september ut.
Rex på dressyrtävlingen i Tunalid 

Jag har varit i rättvik, längtar som faan till nästa år! helt jääävla otroligt vad jag trivs där!
Classic Car Week! <3
Hmm jaa jag har jobbat i 2 veckor nu.. rätt tjatigt men ja man måste ju så man har råd att leva.
Den 27 28 augusti ska jag träna för Peter Eriksson med Rex. Nervööös! Men ska bli riktigt roligt!

RSS 2.0