R.I.P Dennis

14.45 lämnade du jorden för gott och for vidare mot den stora vida ängen som inte har något slut, ingen smärta!
Vila i Frid älskade Dennis!

Minns den dagen du kom hem. Moster med familj va så trött på dig för du hade jamat hela vägen från skutskär!
När jag va liten körde jag runt på dig i dockvagn på gatorna, du följde mej till skolan. Vet inte hur många gånger jag kom för sent för ja fick vända med dig! Det finns så många minnen med dig!
Minns när vi va till veterinären. och Olle vägde dig och sa 7,5kg! och jag brast rätt ut, 7,5 kg!!!=O och olle sa okej vi säger väl 7 då. Dom sista dagarna blev du så liten och ynklig. bara skinn och ben kvar på dig.
Du va unik! En legend!
Inte en vanlig katt!
Du va min lillebror <3
Vila i Frid älskade älskade du! ♥

Uppfriskande kallt

Eller inte! Hualigen!
Igår blev de jobb 8-15.30 skööönt å sluta tidigt!
pös iväg till stallet då va de -12 ute, skottade till höboden så jag kommer in med en ny bal idag. Sen hämta jag prinsessan och stack ut å red, red till östansjö och vände. Hade galopp träning. tror hon tyckte de va jobbigt och sätta bakbenen under sig! När ja kom tillbaka till stallet möttes jag av stallkompisarna som fråga om jag va helt från vettet och rida så långt i denna kyla? jag förstod inte va dom mena de va ju bara -12.. Lindade benen och smörjde bakknänen på henne kände att de börja bli ruskigt kallt!  kommer hem då är de mer än -21 grader! Då förstog ja va dom menade i stallet och varför ja frös så hemskt mycket!
Gjorde iordning hemmagjord pizza till mej å carran, (för 4 pers) vi åt upp hela pizzan! liiite hungrig kanske! =O
Sen pratade vi och kollade på urtida kort på när vi va små. haha! mysigt va de!

vid 21 gick hon hem igen och jag tog kort kvällskiss med Tarzan. sen va de bara å ställa sig i duschen och tina upp! Slog på Ice age (tyckte den passa in nu, istiden) och gick och la mej.
kl 5.45 ringde klockan igen.. gick ut med Tarzan och möttes av en iskall vägg när ja gick ut! hurr, sen åkte ja till stallet. Men hästarna fick frukost inne idag. Dom är inte byggd att vara ute när de är -27,5! dom såg mer än nöjda ut!
Så nu ligger man här i sängen under täcket med Tarzan intill, mitt lilla värme element =) hästarna står inne och mummsar på mat, och bilen står på motorvärmare så nu ska väl alla vara nöjda! utom jag!

Hade tänkt släppt ut hästarna, ridit å grejja. sen hämta hö vid 11-12 men nu sket sig allt.. blir de varmare senare rider ja då, annars får hon banne mej vilodag idag!

inte kan ja somna om heller.. när ja tinat upp funderar ja på å städa men finns knappt nå att städa.. vad gör man en innedag?

Fy skäms på mej

Va längesen ja skrev nu! men har helt enkelt inte hunnit.. spenderar mycket tid med mina kära djur nu! De gör jag jämt men tar längre tid åt dem. Dom är ju mitt liv så <3

Igår va ja å red Sonette, hihi piggelin kan ja lova! haha kul att tanten är så pigg! =) mockade och greja och Lion och Sonette, mocka och greja åt Sonatin på morgonen.
Sen vid 18 kom Carran så stack vi ut å red.

Idag hade jag mysmorgon med Tarzan, klockan ringde kvart i 7. när klockan ringde la Tarzan tassen över min arm som "stanna en liten stund till" så kröp jag närmre honom då burra han in nosen i bröstet på mej och snarka vidare. hihih älsklingshunden! <3
Sen klev vi upp och gick ut och gick i ca 20 min. Sen lämna ja Tarzan i lägenheten så kom Carran och gick ut med han senare på dagen. Tuusen tack! <3

När ja kom hem gick jag en sväng med honom och drog till stallet. mocka och red och dona. Vid halv 8 kom mamma med spån åt Sonatin. sen åkte vi hem till mej så hjälpte ja mamma och klppa päls mellan Kajsas klor för hon fått utslag. passa på och klippa klorna på henne också, hjälpa mammsen lite. Sen tog vi ca 30 min prommis med hundarna.

Nu har jag duscha, vattna min djungel (blommorna) och nu är de läggdags. hästutsläpp imorn.
nattinattiSlappdag

Idag har jag haft en slappdag, skulle egentligen åkt till Bollnäs och åkt slalom. men ja.. som ni kanske förstår med tanke på vädret så blev de inge.
Carran va snäll å red Sonatin idag eftersom jag inte skulle hinna eftersom ja skulle till bollnäs. men skulle inte vilja rida i detta skitväder! tur att carran kom ut innan de börja alldels för mkt! tusen tack <3

Påväg hem från jobbet svängde jag förbi stallet och packa hö. Alla hästar ville in då kan ja säga! Matilda hade mocka åt dom som inte hade mockat. så hjälptes vi åt med vatten och hö åt alla. och tog in kusarna! lovar att dom va toook nöjd att få komma in!

Sen åkte jag hem och la mej på soffan.. såklart somna ja.. vakna vid 20... så typistkt mej! låg kvar till 21 då börja ja städa akvariumtet, sen klippte jag klorna på Tarzan. bädda rent i sängen och gick ut med tvätten till bilen. Så jag kan åka direkt till tvättstugan när jag slutar imorn, lämpligt =) slippa bära!

Tarzan fick en boll i ögat idag så han va lite svälld tidigare, han är bättre nu. Han vill då inte va ute i de här vädret, fick tvinga ut han till bilen ikväll. haha gohund!

Näpp nu ska jag sova och hoppas de är bättre väder imorn! God natt

Onsdag

ojojoj va denna vecka gått fort! galet fort! redan onsdag! snart helg ju! =D

jaa gåkvällen blev ju inte som planerad.. duscha sen decka ja, hela lägenheten tänd, ingen kvällskiss. (va ute och sprang efter 20) men ändå.. fiskarna blev utan kvällsmat..
vakna å va ganska chockad imorse när ja märkte att allt lyste!
Tarzan kröp upp och la sig under täcket. vaknade med vääärldens jäävla huvudvärk! hade tänkt fixa stallet på morgonen. men huvudet sa emot. snooza 45 min och gick med Tarzan. tog huvudvärks tablett så framåt lunch piggna ja på mej. tänkte gå hem ett tag med kämpa! nu har den äntligen släppt helt!

alla va på fredagshumör på jobbet idag! haha älska det!
vi börjar bli ett team nu. varit lite sisådär med de.. men inget slår mitt gamla team!

Efter jobbet brassa ja hem så kom mamma efter med tarzan. så stack vi till stallet. mamma fick mocka medan ja gjorde resten. hade curry idag för amelia va sjuk så då tar man chansen att ta med mammsen, hon uppskattar de. trots att hon inte tyckt det varit så vidare dom 2 sista gångerna..

Efter stallet blev de en kortis med Tarzan, gick ca 20-30 min. ruskigt kallt! men tränade honom lite ändå. fortsatte på sittfot och jag satte honom ner och gick kopplets längd och drog lite försiktigt i kopplet så skulle Tarzan sitta kvar och vänta tills jag sa "hit" han va rusktigt duktig! sista biten fick han springa lös så härja vi! =D
Nu har vi myst i soffan, helt underbart med min hund.
bokat tvättid på fredag, suuuck! men börjar sina nu igen..

djuren är mitt prio 1, utan dom är jag inget <3

Nu ska jag ta och sova. Tog åt mig utsläpp imorn för att vara snäll. behöver inte gå in närmre =) ska fixa på morgonen så kommer bästa Carran och rider henne senare.

Jag står hellre med få riktiga vänner, än en bunt med falska vänner!
Carran - de är en riktig vän. Henne är jag rädd om <3


längesen

Längesen sist nu.. men varit alldeles för upptagen och förvirrad.. 
I helgen va de teamfest! slutade med att 2 spydde, böter och skiiiiiiiiitkul! =D dock inte lika kul på krogen..
som tur va va de inte ja som fick bötern =P

helgen va alldeles för kort.. gjorde mkt men ville göra mer.. jaja


hmm ja nu har man ansökt om lån iaf, få se om dom godkänner de. eftersom man jobbar på TP har man inte råd med nå större lån.. får bli va de blir. behöver en bil ja kan dra med! de är de viktigaste!
Kollat ut tävlingsäsongen, den ser lovande ut!  hoppas hoppas hoppas Sonatin håller nu då!!
nu har jag precis varit ut å sprungit med Carran, SATAN vilken dålig kondis ja har! helt sjukt! blir nog fler kvällar som ja ska ut å springa kan ja lova!

Carran är en jäävla stjärna, ängel som va för fin för himelen! 
hon ska hjälpa med med Tarzan om dagarna, vet inte hur ja ska kunna tacka dig!
Sånna chanser kommer en gång bara, Aldrig att dom kommer två. Finns bara en som carran ♥

Tränat lite med Tarzan ikväll, sittfot. han sitter men på sne breve mej å de ska han inte göra. ska sitta rakt breve mej. Sen gick vi slalom mellan godis. så skulle han inte ta dom bara fokusera på mig. hihi

Nu - dusch - kvällskiss - linimenta in axlar - soova!

De är tuffa tider

För en del.. för en drömmare..

Känns just nu som jag lever i en dröm.. finns så mkt jag vill ha och behöver. är inne i en fruktansvärd motgång just nu!

- regnskållor i stallet, blir min häst smittad tar de upp till 3 månader innan hon är frisk. då har tävlingssäsongen börja.. så hoppas hon inte blir smittad..
- behöver troligen köpa ny sadel. eftersom hon byggt en massa ryggmuskler nu ligger nog inte sadeln riktigt bra.
- behöver ny bil med drag..
- min kamera har gått sönder på malins egypten resa, och sån behöver ja innan fjällen. kameran på min telefon är urkass.. eftersom x10 är trasig..

har ja pengar till allt detta? NEJ för ja jobbar på TP.. saknar lönen från coop!! :'(

utöver det blödde jag näsblod som en stucken gris imorse.. och kvällen avslutar jag med migrän..

tvärdecka när ja kom från stallet med kläder och ytterkläder på.. pigg? not!
syrran ringde och väckte mej, kunde de bli bättre att vakna av hennes röst just nu? neej helt underbart!
kravla mig ut å stoppa i motorvärmaren i bilen och gick till carran för att få värktablett, taack gumman <3
när jakom hem duscha ja. nu har jag linimenta in nacke och axlar, käka piller.
måtte ja va bättre imorn!


Inte på humör

Idag blir de inge inlägg om dagen. inte på humör..
Då kommer de bara bli ett skitinlägg iaf..


Låten säger så mkt

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Bita i det sura äpplet

Jag som såg fram emot träning till helgen, men får antagligen ställa in mina planer.. buhu!
en häst i stallet har troligtvis regnskållor http://www.sva.se/sv/navigera/Djurhalsa/Hast/Hudsjukdomar/Streptotrikos/ 
orkar inte förklara va de är..men stallet blir isolerat så då äre bara till å stanna hemma. men hoppas för gudsskull att de inte är de!
Nu när ja äntligen kommit igång å träna..
jaja.. skapligt less.. men inget man kan rå för så..

Idag har de varit en bra dag på jobbet =)
Lunchade på flinken med filip idag, bäste bror! <3 trevligt å ses igen.
när ja sluta åkte ja å hämta hundarna och bytte bil med pappa så han fick laga min. kort prommis med hundarna när ja kom hem så åkte ja till stallet..
Sonatins sadel är lite trång fram.. testade Lottas sadel idag och den passa bättre.
Idag fick Sonatin arbeta hårt. vi har kommit så långt att vi kan göra skänkelvikning i galopp! hon tycker de är förbannat jobbigt så får ta dom lite då och då. men kul att de går framåt!
tog på mej kvällningen idag för ja va så sen ändå så.
När ja kom hem tog ja en prommis med hundarna, ca 20 min. halt som faan va de ute! dom får bara kortisar på vardagarna så går jag längre med dom på helgerna. svårt att hinna med annars.

Nu har jag precis kommit hem, eller ja för en liten stund sen.. va å hämtade min bil hos pappa igen =)
så nu har jag en hel bil igen, lycklig jag är!
Fan vad jag skulle vilja ha drag och 4 dörrar på den bilen alltså! underbar å köra!


jaja ska försöka sova med dom här två bråkstakarna nu.. dixie och jag börjar faktiskt komma överrens nu!

God natt

RSS 2.0