I väntan

på att rex ska komma hem! han kommer ca 16.30-17. hihi spännande!
vad har hänt sen sist??
Jag har börja fått ordning i lägenheten, har målat pedistaler så jag har svinont i nacken, fått en spricka i ett revben?? va hände på stenö?? jo jag på stenö på quizzen,det va riktigt kul!
Imåndags va jag, filip, malin och andreas i valbo (jag handla mina presenter!) åååh så spännande å se vad jag får =P men jag får det jag vill ha iaf!


nu har jag varit i stallet, fixa Rex box och gjort de finfint! Nu sitter jag och väntar på mamma och moster.Sen tror jag att jag släpar med mej mamma på Odal och handlar mat till Rex.


För att avslöja min hemlighet

Ja det är väl på tiden att jag avslöjar min hemlighet.
På torsdag den 21 Juli får jag hem en ny häst!
Han heter Rex Rönnebogård "Rex" är en fux, valack 11 år. Utb 120 hoppning och LA dressyr!
För att avslöja lite mer så va jag och provred honom för ca 2 månader sen, blev käär! Men.. han kostar ju 100tusen, så har ju inte råd. Jag blev erbjuden att få köpa honom för 75tusen, men min plånbok har inte det heller. Så va väl inte så mkt att göra.. bita i det sura äpplet och le. Söndag för ca 3 veckor sen tror jag det är nu.. Börjar ägarna chatta med mig på facebook och undrar om jag vill ta honom på foder!? visste inte vad jag skulle säga! blev ju såå glad! 
Allt ordnade sig med Sonatin, Malin (syrran) skulle ta henne. Och jag kunde ta hem Rex! Lyckliga jag! 
Så iväg till stallägarna och fråga när dom kunde bygga om stallet, och Pelle satte igång på engång! Snacka om snälla stallägare! Gudomliga! Så.. på torsdag kommer han! =D


Dock har Malin ingen ork som helst i kroppen, det syns stackarn så hon har sagt ifrån sig Sonatin, bättre att hon gjorde det nu än sen =) Så vet du någon som är ute efter en bästa vän <3 att ha på foder så hör gärna av er! På söndag kommer en familj och provrider henne. =)
Känns ändå fel att lämna bort sin egen häst för någon annans häst.. menmen.. Sonatin vill vara ens bästa vän och jag vill ha en bästa vän och tävla med! =) Och vill att Sonatin stannar i familjen för hon är ju min lilla prinsessa!
För övrigt har jag hållt på och flytta så har inte hunnit blogga! men fick banne av Carran nu så de va väl dags att uppdatera, numera bor jag på Kapellvägen i vågbro!
I helgen va jag och Filip till Stockholm och flög luftballong! Det va helt fantastiskt! Först fick vi hjälpa till och bygga upp hela ballongen, sen lyfte vi, han som körde ballongen va riktigt bra!
Vilken utsikt alltså! Fick lite fina bilder, har laddat upp alla på facebook. Allt som allt tog flygningen ca 6 timmar, skapligt de.
Näpp nu fick de vara bra för idag! nu har ni "lite" att läsa! Om ni orkar! =)

Svar på Kommentar
Josse: Hihi jaa du får göra det! Just nu står det stilla! Går tröööögt!
Carran: Här kommer uppdateringen! =)

Båtpremiär!

Idag har varit en seeg dag på jobbet! messade Josse, så bestämde vi för att ta en shoppingrunda på Dollar när jag sluta, kom ut med en pipleksak åt Tarzan, rakhyvlar så man ser anständig ut nu på sommaren och tvättservetter till bilen! for upp på barnenshus och handla massa godis! dock va de bara godisråttan eve som handla godis! sen åkte vi på granngården för Josse behövde klisterlinda till Breeze, jag kom ut med en ny sele åt Tarzan (jag som inte skulle ha nått där ifrån) men kosta bara 70kr så kunde inte stå emot! passa perfekt! =) och åkte till OK och hämta ut mitt paket med jackan och flytvästen, och även de passa! som hittat! =) 
när jag kom hem och testa flygvästen kom vi på att vi skulle ta en sväng med båten! Så nu ska vi ut en sväng! =D
Få se hur Tarzan beter sig när han får åka båt! han har aldrig gjort de nämligen! 
Näpp nu äre dags att fara!! =)
btw, nu är det heeeelg! =D

Busfrö!

Idag är det tisdag, om ni missat de?
va hurtig och cykla till jobbet idag med, tog mig en prommis i solen på lunchen. Började känna av huvudvärk men försvann med lite friskluft. Idag satt jag inne i rummet med dom andra i teamet, bra mycket roligare än att sitta i chattrummet själv! utan Larsson =( Larsson va gör du i helgen? prommis med vovsen?
Idag jobba jag över 1h, ställde upp för teamet och körde lite admin då vi ligger efter så mkt!
Sen cykla jag hem och for till stallet, mamma hade varit och köpt spån så dumpa ur de och hämta favorithästen Sonatin! Som va oinriden idag! hihi. va tom rädd för en höbal! haha va bara att busa av henne idag så kanske hon sköter dig imorn på tävligen. Sen knoppa jag Sonatin och fläta svansen så hoppas knopparna håller tills imorn nu då! 


Påväg hem så stog polisen med blåskontroll vid skolan, haha och jag hade inte varit full i stallet ;-) Polisen fråga om ja kom från stallet, haha! =P
När jag parkera bilen fick jag ett sms av Carran som fråga om ja va hemma, skulle hämta lite alger åt Miroll. Så tog vi prommis med hundarna. Promenaderna med Carran är guld värda, bästaste bästa vännen! <3
nu har jag plockat fram tävlingskläderna och duscha så nu blir det sängen! God natt
Josse: Japp jag lånade ungers.
Larsson: nyheterna får du väl komma till jobbet och läsa, eftersom du inte är på jobbet så håller jag dig informerad på mejlen vad som händer så du har att läsa =)

Tävlingshelg

Åh herregud! Hur ska jag sammanfatta mig!? otroligt mycket som händer nu i mitt liv så jag hinner knappt med själv!
Hela helgen bestog av tävling
Fredag: jobba 8-16, tävlade Baileys, kom över 3 hinder totalt. Hon va absolut inte sugen på att hoppa! hände ingenting när jag skänkla på henne.. Sen åkte jag och red Sonatin som va huuuur duktig som helst, tog en lugn tur. Sen åkte jag hem och gick ut med Tarzan, hjälpe mamma och träna Kajsa lite eftersom dom skulle tävla lördagen, sen blev de bums sova!!


Lördag: upp kl 8 och åkte till Baileys, startade lc idag. då nollade vi! kändes mycket bättre! Sen åkte jag och red Sonatin med Malin och Sultan, vi red bakom verkstan, riiiktigt bra jobba gumman idag! Hem och bytte om och åkte ut med hundarna på Stenö så dom fick bada och prommis. va så kvavt ute! Sen va de bara att kasta sig i duschen så kom Josse och hämta mig så tog vi en flurry på donken som gamla goda tiden! hihi
Sen kvällsprommis och stupa i säng!
Idag fick jag braaaiga nyheter!! så jäävla glaaaad! lycklig! =D tänker inte gå ut med det än vad det är, det kommer ni att få se! =)


Söndag: upp 8 igen, tävla Baileys, tävla lc idag med. nollade då också, fast det va motvind och folk fick hålla i hindren! riktigt nöjd med henne! Sen iväg till Sonatin, idag tog vi en tur till Masten med Josse och Sultan. Jag va gaaalet trött så blev inge hårt ridet och Josse va inge pigg. Men motionerade iaf =) Hem och faktiskt vila ca 30 min, bytte om och åkte upp på hundklubben med Tarzan så han fick köra lite agility, tyvärr hinner vi inte va med på cupen imorn för jag måste rida Sonatin till tävlingen på onsdag =/ 
Sen när vi kom hem tvätta jag bilen, laga matlådor sen kvällsprommis med hundarna.


Måndag: halv 7 ringde klockan, fatta ingenting när klockan ringde. men tog mig upp tillslut och gick prommis med Tarzan, då vakna jag som tur va! Vad skulle jag göra utan morgonpromenaderna med Tarzan?? Sen cykla jag till jobbet! så jääävla bra! tog 10 min bara så de är nice! Sittter på jobbet och har toooktråkigt utan Larsson som har semester. Så får jag ett telefonsamtal, jag fick lägenheten!!! =D så cykla dit på lunchen och skrev papper. Ska tillbaka den 13 och hämta nycklarna, hihhi minns knappt hur den såg ut!
jobbade klart och cykla hem, de va jobbigt! uppförsbacke typ heeela vägen från jobbet till aspendos! men bygger bra benmuskler!
Sen åkte jag till stallet, säger bara att min stallägare är bäääst! är alltid så trevligt att komma till stallet! Men lite extra ikväll. Helt otrolig! 
Red Sonatin, lånade en bana och red lite dressyr på, tookfin i skritt och trav. inte galopp, va lite för litet för Sonatin där, hihi.
Kom hem så käka pappa och jag och gick prommis med hundarna. Nu ska jag gå och lägga mig!
Hua undra om nån orka läsa?

RSS 2.0