Årets första dopp

Inatt sov jag göttans skönt! slog på mysmusik och kröp ner med favorit vovven Tarzan!
gjorde det vardagliga på morgon och kissa Tarzan å så. Tänkte cykla till jobbet idag, men när ja börja trampa på kände ja att nått va fel, tomt på luft! så fick ställa tillbaka cykeln och ta bilen,.. fick ja för ja tänkte va duktig och cykla =/
Va skiiiiiiit tråkigt på jobbet idag! Bästa Larsson va sjuk! uttråkad som fan kan ja lova.
På lunchen satt jag ute i solen och kollade på alla båtar och drömde mig bort, nu äre näääära att vi kan sjösätta våran!
När jag sluta åkte jag till stallet så va Janne där så skodde vi om henne, hon fick vila idag för de va så jääävla varmt!
Så åkte till Trönö till Visbone och bada istället! Jag tog årets första dopp! =O men de va varmt och sköööönt faktiskt!
Sen åkte jag hem och satte mig i pappas massagemadrass i hopp om att huvudvärken skulle släppa, men blev bara illamående! käka mat sen har jag bara laddat upp bilder på fb.
Har sån huvudvärk så jag vet inte om jag kan sova ens! =S iiinte kul! inte hjälper värktabletter heller. suck!
Tarzan simmade idag =D

Virrhönorna

God kväll kära bloggläsare!
Ja igår gick jag ju inte å la mig, utan plocka ihop lite här hemma ist. nu är de städat igen! 
När klockan ringde imorse trodde jag inte att de va sant, va sååå trött! Men tog mig upp tillslut! Gick en sväng med Tarzan sen åkte jag till jobbet.
På lunchen åkte jag och köpte skor till Sonatin, hon ska skos imorn och så köpte jag en stor saltsten så smsar jag Monica och berättar de eftersom vi prata på de. haha då får jag svar att hon köpt en idag med, hahah! inte nog med de, när jag kommer till stallet när jag sluta jobba så va inte Anna hemma, när jag kom upp från hagen när jag hämtat Sonatin har Anna köpt ytterligare 2 stora saltstenar! hahaha så våra hästar har salt kan man säga! men dom fick bara en i varje hage (har två hagar)
Anna och jag gjorde rent vattenkaret, skit stolta, när vi börja gå kom ja på att vi kanske borde ha slangen i karet om vi ska kunna fylla upp karet som vi hade tänkt! Så måste vi koppla ihop två slangar för de går över en liten väg annars blir de sönder körda, gick förbi den slangen.. kom ja på att vi läre ju koppla ihop, hahaha tror ni Anna och jag va lite vimsig! haha men tillslut fick dom nytt och fräscht vatten iaf!
Red Sonatin bort mot Mariehill idag, mitt emot stugsund. Blev lugnt idag eftersom de va så varmt så trava och liiite galopp. Sen fick hon stå inne och vila. Alla andra va inne också.
Sen åkte jag hem och käka lite, sen vidare ut till Bailyes. Hoppa lite på  henne idag, gick bättre idag än förra gången, jag kände mig lite säkrare.
Sen blev de prommis med Tarzan, körde lite ledarskap med honom idag. guuud vad han tycker det är jobbigt!
Men grymt bra träning för honom!
Nu har jag lagt iväg beställning på en flytväst till Tarzan! Vi kommer nämligen sjösätta våran båt iår! =D
Ramla visst med en jacka med, rea så de gillas!
God natt! <3

woooondefuuuul

Har nog haft den bästa helgen på väääääääääldigt länge!
Nu ska vi se om jag kan få ner de..
Fredag släppte jag ut hästarna sen hem å sov igen, åkte till stallet och red Sonatin vid 11-11.30 red till masten, Tarzan fick följa han med, suuuupermysig midsommarritt! <3

Vid 17 hämta Josse mig så åkte vi hem till henne och grilla och drack göttans men mitt va inge gött, fanns inte rätt monster på coop, men gick i tillslut. Vid 23 for jag, carran och Markus in på krogen. Gick en sväng och kolla vart de va mest folk, dööött.. men muskan verka bäst iaf. så vi gick in där. där va en skit dryg gubbe som va bög och försökte sitta i mitt knä, flytta ja mig flytta han sig och han satte sig typ på mig och då blidde lilla eve arrrg! och röt i åt honom! Den kvällen träffade vi på vääääldans trevliga människor! vi tog med oss dom och gick över på CH, där vare draaaag! Haha hade skiiiitajääävla kul! =D
när klockan börja närma sig 2 va de väl bara att åka hem =/
men! vakna på lördagen, pigg som en lärka! gick prommis med hundarna, sen for jag till Sonatin, hon va trööött idag. hihi jennie i stallet tyckte Sonatin såg mer sliten ut än mej! =) hon hade sovit ute på natten. dom går ute nu så de va första natten ute. sen åkte jag och red Bailyes eftersom jag ska tävla henne till helgen.
Sen käka vi, sen tvärslockna jag på soffan 1 1/2 timme, sköönt som fan! halv 8 åkte jag och hämta Carran och for till Sofie! då korka vi upp igen! =D ca 22.30 åkte vi på krogen, hade aaaaskul!!! träffa den där trevliga människan igen! =) och maaaaaaaassa maaassa andra. Grym kväll! Grym helg! favorit i reprise!
när kl blev 2, satt vi kvar en stund för jag orkar inte med köö.. men när de lugna sig gick vi ut, då kom snälla Jennie och hämta oss och åkte ut till sandarne. sov hos Carran den natten.
På morgon när vi vakna kom mamma ut så tog vi en prommis på stenö, stanna på campingen i stenö och tog oss en varsin glass! myyys!
Påväg hem från sandarne ringer malin och säger att hon ska på valbo, då vill ju såklart jag och mamma med! va bara hem å slita av sig partykläderna och fräsha upp sig och åka dit! =)
När ja kom hem åkte jag till Bailyes och red henne, sen åkte jag ut till Sonatin och kolla så hon mådde bra, hon fick vila idag, så gick ner med ett äpple åt henne och pussa på henne, när jag vände om å gick följde hon efter så stanna jag och pussa lite till, då tog hon ner huvudet och fortsatte äta. hihih sötnosen!
Sen tog mamma och jag kvällsprommis med vovvsen. kunde inte sova igår! har alldeles för mycket energi i kroppen, positiv energi.
jag är så glad!! lycklig!!



Idag (måndag) blidde de jobb sen till stallet med syster som red Sultan idag! red till Rösten, hihi de va roligt att rida med syrran igen, va INTE igår om man säger så!
När ja kom hem laga jag lite mat sen for jag upp på klubben med Tarzan och körde lite agility. dom hade plocka undan alla hinder för dom ska klippa gräsmattan =/ men plocka fram lite och körde, självklart plocka bort sen =) han va superduktig som alltid! =)

Nu ska jag nog antingen dra på en film eller plocka ihop lite här nere. kan inte sova än, nu är det sommar då har jag jättesvårt att sova. sover nån timme sen är jag pigg, på vintern måste jag sova lääänge!
ps. jag älskar värmlänska! ds

Stolt matte

Dålig uppdatering nu jag vet =/ men de blir så ibland.
Orkar inte gå tillbaka till dagen jag avsluta.
Idag jobbade jag 8-17, många goda skratt med min trevliga kollega Larsson! Hon gör verkligen mina dagar på jobbet, utan henne hade jag inte stanna många dagar till! 
På min em rast kom malin ner med hundarna, hon är hundvakt åt Tarzan nu ett par dagar när pappa är hundvakt åt en annan hund. Ja men iaf så kom dom ner så gick vi en liten prommis med dom då inte fick med sig nån att gå med alla 3 hundar, lite körigt själv kanske =) inte klaga ja för att få träffa min älskling!
När ja sluta jobba ringde jag och väckte Josse, som decka på soffan i väntan på mej =) så for vi till stallet.
Då va hela ligan där så hade ett litet snabbstallmöte, eller va man ska kalla de. prata lite å så. Hästarna kommer iaf gå ute (ska testa med Sonatin) funkar det inte får hon gå in men alltid värt ett försök! Vore ju skönt för mig och henne att få vara ute! Men hon har ju inte blivit så tjock på den här tiden så det boorde funka tycker jag! 
Sen red jag och josse till masten, galoppera av dom lite idag, fast samlad galopp. det va 10 gånger jobbigare för dom än om vi släppt dom! Red Sonatin supercentrerad igår och det kändes idag kan ja lova! Kul att känna resultat!
När ja kom hem plocka jag ur bilen från skräp å så.. sen tog mamma och jag hundarna på kvällsprommis. Gick faktiskt riktigt bra med Tarzan och Dante idag! Testar lite nya saker på Tarzan för att visa vem som är ledaren och att han ska känna trygghet hos mej. Så han fick gå bakom mig på prommenaden. Vilket gick jättebra! och det gick jättebra mellan Tarzan och Dante när dom va i närheten av varandra! Stolt matte! =) Så nu ska jag träna honom i koppel och träffa andra hundar! har ni hund som ni vill ha prommissällskap med så hör av er! Jag följer gärna för jag vill stärka Tarzans självförtroende igen efter olyckan!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 12, spänd som satan!



Svar på kommentar:
Kickis; Okej lycka till =)

Ingen bra dag

Usch idag känner jag att det inte är någon bra dag, går bara och irriterar mig på allt och alla!
Tycker allt är jobbigt och tråkigt! 


Godmorgon!

Ååååh va skönt med sovmorgon en dag! Utan skällande hundar! Sovit som en gud inatt! 
vaknade ca halv 12, va jag ut med Tarzan på morgonkiss, sen åt jag frulle. Nu ska jag ta med mig min favorithund Tarzan och gå ner på Tempo och handla fika eftersom min kära mor fyller år idag! =)

Barnridning?

Hualigen vilken morgon!! vid 7 kom hunden pappa ska va hundvakt åt. Då vakna såklart Tarzam eftersom Kajsa å han härja imorse.. Tarzan stog nere i källaren och skällde i fleeera timmar efter de.
När han väl lagt sig igen och somna om började Kajsa skälla uppe igen =/ då va de bara att kliva upp =/
Blev att kasta ut innehundarna i regnvädret och försöka göra av dom, sen fara till stallet. Red Sonatin till Rösten idag. Hon va skiiitfin! Kändes inte att hon vila i 2 dagar, snarare bra??
Sen hem och byta kläder till torra kläder slänga ut hundarna en snabbis, eftersom pappa drog på folkrace kl 7 imorse (tog med sig hunden) och mamma åkte kl 10 och blir borta över natten. Sen for jag till Miroll och mocka och dona åt honom och red med Martina, hihi tror han trodde de va barnridning! haha om jag försökte ställa honom va de som "okej va bra då vet jag att du är kvar men jag bryr mig inte" hihi men de är roligt att rida andra hästar. Gaaanska kul eftersom Miroll är ca 170cm hög? =O och lilla jag på en tvärhand hög!
I slutet börja de gå bättre iaf =)
MysMiroll =)
"Lilla" Miroll
När jag kom hem slängde jag i mej mat och hoppa i ett vaaaarmt bad! Va nååågot nedkyld efter en heldag ute i regnet! Sen plocka jag upp lite kartonger som stått här nere som skulle till övervåningen sen tog jag vovsen på prommis, hade sluta regna då så dom gilla de faktiskt!
När ja kom hem hade pappa kommit hem med hunden. Som Tarzan inte gilla! Han gillar inte stora hanhundar efter han blev biten vintras.. =(
Så ikväll har jag tagit en pysselkväll med Tarzan, klippt klor, kammat pälsen, lekt och proppa i han massa godis. Eftersom han måste va här nere med mig och inte uppe med dom andra..
Idag har jag varit duktig och träna lite, lite situps å så..
Plus att jag städat här nere! duuktig jag är! =)

Bo hemma?

Folk undrar hur det är att bo hemma efter att bott hemifrån så länge, jag flytta ju hemifrån när jag va 17, flytta hem igen någon månad när de tog slut mellan mej och lars 2009? Och bott i sandarne i öhm över 2 år. 

Och det är faktiskt inte så jobbigt. Jag har ju mitt lill krypin här nere i källaren med 2 rum, egen ingång och dusch. Jag är ju sällan hemma, hemma en liten stund på kvällen och sover här, mycke mer än de är de inte.
men jag kommer vilket fall inte bli långvarit! jag vill ha egen lägenhet och känna att det är mitt! Nu förvarar jag bara möblerna typ =/
Idag har jag varit heeelt färdig, jobbade 8-15, men hade stooora funderingar på att gå hem tidigare. men jag stog ut tack vare min bästa kollega Larsson!
När ja sluta åkte jag till stallet och fixa där, hon fick (hör och häpna) vila idag också trots hon vila igår för jag hade absolut ingen ork i kroppen att rida, kan vara skönt att vila för henne när hon sovit ute också.
Efter de åkte mamma och jag och handla lite, insåg att de va mer till djuren än till mig själv när jag kom hem. hihi mina djur är inte bortskämd?
Sonatin fick en flughuva och saltstenshållare och Tarzan fick 2 påsar Frolic, jag fick schampoo och balsam och lite sånt där tråkigt. Så unna mig med en godis påse, film och cocacola burkar! =)
Idag gjorde jag paj för jag va så sugen på vaniljsåsen, mmm nammi hur gott som helst!
Efter maten och pajen tog vi hundarna på en liten prommis, sen har jag inte gjort ett skit, kollade på "luftslottet som sprängdes" grymt bra film måste jag säga! Jag som trodde jag skulle somna till filmen men de gick faan inte så spännade! va den filmen ja köpte idag, hade inte sett den tidigare. är ingen filmkikare ja. men va skönt att koppla av en kväll!
Imorn är dagen full av möjligheter! Jag hoppas att jag kommer kunna sova ut imorn. Tänkte städa och fixa klart här nere, har ju inte hunnit de än, baka lite och fixa Sonatin. På kvällen är jag obokad om nån har lust att hitta på något! =)
Svar på kommentarer:
Josefine x2 =) : Vill du de?? vore skitkul att få sällskap! Haha ja jag hade lite tråkigt

Skura stall

Å hej å hå!! nu har man precis klivit ur duschen!
17.30 va de samling i stallet för skurning av stallet. Anna bjöd på mat (grillat) mmm älgkött! kunde de bli bättre, nope! wonderful! Sen blev de till att tömma boxar, jag tömde min box när dom fixa maten. Efter maten skura vi stallet. Grumme sopa is the shit! grymt bra!
Lämpligt när vi kunde ta högtryckstvätten och skölja av stallet med! då blev de rent på riktigt! Va inte sååå smutsigt, har varit med om värre. Men klart är de skitigt i ett stall! Men nu skulle nog en allergiker kunna kliva in utan reaktion. Sååå duktiga så va vi, alla hjälptes åt och hade en liten myskväll tillsammans!


Mamma fick komma ut med Sonatins myggtäcke så fick dom sova ute inatt medan stallet torkar.
Sen åkte vi på statoil och köpte gooodis! de tyckte jag att jag va förtjänt idag! =D
Idag hade Sonatin vilodag, inte klaga hon för de inte!

Nu har jag precis klivit ur duschen, ska kvällskissa favorithunden Tarzan sen sooova! imorn blir de kortdag 8-15 kanske hur skönt som helst!!
God natt ♥

Götes blogg

Idag bloggar jag för matte är och städar stall.
så jag tog mej en simtur över till andra sidan akvariumet! Det va inte lika långt som jag trodde. De gick lätt eftersom jag inte är så stor! Men när jag kom över på andra sidan blev de så strömt då såg jag nån stor grej spruta ut massa vatten, pump tror jag att det kallas. då blev jag förbannad på den så jag slet omkull den och hoppa lite på den!
Och eftersom jag brotta omkull pumpen så funkar den ju inte riktigt som den ska?? Skit bra tycker jag för det är roande och se matte jaga fiskarna med håven! hihi
När jag gjort detta simmade jag över till andra sidan igen, påväg över möter jag en flock med fiskar! jag frågade efter vägen men dom simmade bara ifrån mig! Men tillslut hittade jag tillbaka och nu är det så luuugnt och sköönt igen!

Muskler!

Idag blev de jobb som vanligt mellan 8-17, när jag sluta kasta jag ut hundarna på linan och bytte om, tog in hundar och åkte och hämta josse så bar de av till stallet. Eftersom det regna hela dagen tog vi ett pass på rinken, hade Anna (stallägaren) med oss som tillät oss att rida där efter att pratat med Forsbacka klubben så fick vi rida där idag. Jag red dressyr på Sonatin och Anna och Josse tömkörde Sultan.
Men jag säger de! shit vilka muskler man måste ha för att rida dressyr!! Heeelt andra muskler än dom man använder i hoppning! funderar om man ska kika in på vågbro gymmet för å se hur de ser ut om man kanske ska börja gymma?? dom har ju öppet till 22 så de passar ju mej =) nån som är sugen att hänga på? =P


När jag kom hem från stallet tog jag hundarna på ca 30 min prommis, sen laga jag matlådor, nu har jag duscha och ska gå och lägga mig!
Förstår inte, på jobbet är jag sviiintrött! Men när jag kommer hem blir jag pigg! =S


Svar på kommentar:
Kickis; men vad roligt! =D Villken klass? (:

Moorning!

Fick tråkiga besked igår..
mamma fick ett samtal vid halv 10 att vi lära åka över till Eva för dom fick inte tag på henne (hon bor i vågbro) ringder Josse så hon fick öppna porten åt oss, bugar! Det va nämligen inge bra med Edessa, hennes häst. Så veterinären va påväg ut. Tyvärr fick jag tråkiga besked senare på kvällen att hon gick på den gröna ängen. Vila i Frid!
Allt återigen revs upp med Natta.. Saknar henne så enormt mycket.
Hade jättesvårt att somna igår efter allt dedär.. men lyckades tillslut. kl 5.45 ringde klockan, ville verkligen inte kliva upp, klev upp kl 6 och for till stallet och släppte ut hästarna, nu ligger jag här i sängen med Tarzan och har de gott igen! Ska nog slumra till en snabbis. =)
Svar på kommentar:
Sofie: hahaha ni gjorde de!? trodde faktiskt inte de, ni hade inte skit bråttom från mitt stall. haha men ni är söt =)
Carran: haha jo! jag menar det! egentligen skulle jag också ligga platt på marken! men av nån anledning håller jag mig kvar

Balans!

Vid 18 for jag till stallet, mocka och greja och stack ut och red. Tog en tur till masten. Sonatin fick galoppera mycket och samlat, braa att såret vid munnen läkt och hon börja tugga och acceptera bettet igen.
När jag skritta av henne påväg hem över täckterna så fick hon gå på långa tyglar, vi va i helt olika världar typ, så flyger hon rätt upp i luften och kastar sig iväg! När jag är bra långt utanför sadeln så tänkte jag att "jag kommer aldrig sitta kvar" nästa sekund sitter jag på bakvalvet på sadeln och sitter kvar! Om jag får skryta så jäävlar vilken balans jag har, de är helt sjukt! =S men bra! =D
Ikväll fick man rycka ut och åka och lämna dåliga nyheter! Hoppas att det går bra, sänder en tanke till dig!
Nu ska jag försöka sova.. åka och släppa ut favorithästarna imornbitti! ♥
Tarzan hade skött sig superbra på agilityn med mamma idag, hon blev glad att han lyssna så mkt på henne när hon förde honom inne på banan! Vi ska ev va med på en cup i agility. 
Tänkte nog åka upp på klubben med han i helgen och träna lite.
God natt

Jag håller alla tummar och tår!

Jag bara hoppas hoppas hoppas just nu! 
om sanningen ska fram så.. ja jag la in intresseanmälan på en lägenhet i vågbro idag! JAG VILL HA DEN!
Jag vill vill vill!!!
Va och släppte ut hästarna imorse, dom va ute till halv 7, sen åkte jag hem och sov igen. halv 8 klev jag upp igen. Tarzan hade ju redan varit ut när jag släppte ut hästarna. sov så göttans skönt efter jag släppt ut kusarna! 
På lunchen åkte jag på faxeholmen och lämna in nycklarna till lägenheten i sandarne ='( men lite roligt, jag har haft ungdomsrabatt på den i alla år. Nu har dom lagt ut den för fullt pris. lite rolig?? men jag har ju tapetsera om så den är ju bra mkt finare nu än när jag tog den så jag ju förvisso förstå! 

Mamma har tagit med Tarzan till klubben så skulle hon köra lite agility med busen! Jag ska slänga om och åka till stallet och rida lite..
Hörs hääj!

Bästa vän <3

Känner mig allmänt less och nere..
Sonatin gick superfint idag! tugga jättefint på bettet, skönt att hon redan börja acceptera det bättre! Hur som helst älskar jag min häst i alla lägen!
Red bakom Mala idag, en kort lämplig tur, hade ju sluta regna så tänkte att jag behövde inte regnbrallorna, hm!! men.. glömde ju att alla träd va dyblöt så jag blev ännu blötare om mina stackars ben! Men överlevde de med, sitter i mjukisbrallor och långkalsonger! ja! det är sant! men.. frös så förbannat så hade inte överlevt kvällsprommisen med Tarzan utan långisar! 

Sitter i soffan och myser med min bästa vän Tarzan nu, lovely! ♥
medan göte och fiskarna käkar kvällsmaten.. =/

Imorn måste jag komma ihåg att åka till faxeholmen med lägenhetsnycklarna! kommer garanterat glömma. =/

Svar på kommentar:
Josse: Nej det va inställt pga sjukdom =(

Stressigt som bara den

Uuuuuh gruvar mig för att gå ut i regnet och tömma bilen, för att hitta mina regnbyxor! så jag ska kunna rida Sonatin utan att bli dyblöt och kall! Gillar inte regn! jag vill ha sol! men... det va välbehövligt med regn nu efter all denna hetta. dock ser kommande vecka ut att bli regnig =( stackars studenter!
Och kan jag slappna av med lägenheten, den är nämligen besiktad redan, va lite som hade krypit fram i badrummet när de torkat som ska torkas av bara, sen va de finfint! =)
Blev inge möte ikväll för hon som skulle hålla föreläsningen blev sjuk! =(
Idag är ja så sjukt trött och less =/ ? jag vill vara pigg och glad!


Hade en helvetesdag på jobbet kan ja lova, stressigt som bara den! halv 4 på em blev vi klar med de vi brukar bli klar med på fm. Fick kompa in min lunch idag, (hade 15min lunch) för att vi skulle hinna! Så man kanske har rätt att vara trött?



Svar på kommentar:
Carran; hihi nää det är du som är gullig och ställer upp <3

Mjukismåndag

Huualigen va trött jag va imorse när klockan ringde, snooza och sa åt Tarzan att lägga sig under täcket vilket han gärna gjorde eftersom han inte heller ville kliva upp! 

Kl 7 tog vi oss ur sängen iaf.. klädde på mig mjukis kläder och gick morgonprommis. 
Fick börja dagen med att smörja in nacken med hästliniment, oont idag!
Nu ska jag göra mig klar för att fara till jobbet..

Händelserik helg

Ojojoj va de har hänt mycket denna helg!
Igår skulle jag hämta mamma fån 50-års fest, ringer när jag är utanför ferdinand, inget svar.. ringer igen.. inget svar!! happ va väl bara att parkera ch gå in då.. i nyduschat hår (oborstat) mjukisbyxor, myströja och foppaskor! Kommer in och hör att dom sjunger kareoke, och tänkte nej säg inte att det är mamma! kommer in, jovisst där står hon och sjunger på nån låt hon bara kunde refrängen på och skriker rätt ut i micken "där är mitt barn" överlycklig! haha, väl påväg ut så slår dom på in the getto på kareoke, då vänder mamma och går in å sjunger igen! hahaha. jag gick ut och satte mej i bilen då =P
Kvart i sju ringde klockan imorse, snooza första gången, men minns de inte?? vaknar av att hela sängen gungar då är de Tarzan som hoppar i sängen och försöker få liv i mej, När jag vakna lägger han sig intill mig och han somnar om. schysst hund?? hahah
kl 8 va vi i stallet, dona Sonatin och åkte halv 9. va framme strax före 10.
Framridningen va katastrof!! tur Tone (en lagkamrat) kom och hjälpte mig så gick de lite bättre. Men eftersom jag ridit på hackamore i ca 2 veckor nu så va hon obekväm med bettet, det skrev tom domaren att hon var så jag har inte helt fel iaf. Vilket man kan förstå?? Fick bara 50% men skulle inte haft en procent mer, utan de va vi helt klart värd. Men laget kom totalt 3a =)
Men alla åkte hem utom Tone eftersom hon skulle få pris inviduellt. 
Vi hade räkna att vi skulle bli utanför placering, men tydligen räkna vi fel så Tone fick ta allas pris! hihi
Kom från tävlingen ca 14, då åkte mamma och jag med hundarna till Stenö så fick dom bada lite. mamma tog årets första dopp =O jag hör och häpna (världens badkruka) bada faktiskt fötterna!
Åkte hem med hundarna och åkte till lägenheten och städade KLART den! hur skönt som helst!
Sen kl ca 18 åt vi mat, halv 8 åkte vi till stallet och tog in hästarna, regnet börja ööösa ner och då vill sockertopparna in, 20 hade dressyrlaget en liten träff knäppte kort och firade vår 3de plats, härligare gäng får man leta efter, i alla år jag ridit lag har jag aldrig varit med om sån lagkänsla
!
Nu är det bara sängen som återstår, good natt
Mycke denna vecka
Måndag: lagmöte
Tisdag: bes lägenhet
Onsdag: va ur lägenheten
Torsdag: städa stall
Fredag: ledig hittills
Lördag: också ledig hittils
Söndag: även den är ledig hittils

Svar på kommentar:
Josefine: Tack det samma gumman, och tack för lycka tillet =)

Caroline Roos <3

Vill börja med att säga stort tack för du ställde upp och hjälpte mej att duscha Sonatin idag!
Trots att du kom på att du skulle ut och festa så ställer du upp, kan man kalla de mer än äkta vän!? <3
Du är en vän som alltid ställer upp i alla lägen!


Vill säga ett STOOOOOOOORT TACK till Carran och Sofie som hjälpte mig idag, toppentjejer! <3
Som ni förstått så har jag tillbringa kvällen i stallet.
kl 18 skjutsa jag iväg mamma på 50-års fest. Så for jag till stallet. Började med att rida eftersom Carran ville duscha Sonatin lite tidigare eftersom hon skulle festa, men när kom hon, jo kvart i 9, haha snabb tjej =)
Hann fixa hela stallet, knoppa och smörja sadeln i väntan på Carran! :) inte gjorde de mig nå, men tänkte på Carran och Sofie ja.. undra om ni kom iväg nån gång??
Bytte vatten i hagen idag, undertiden badkaret (som dom har vatten i) fylldes upp plocka jag gräs åt min bortskämda häst och Sultan som ska få göra Sonatin sällskap en stund på morgonen.
För Sonatin får INTE gå ut imorn och rulla sig kan ja lova!
Nu har jag precis duscha skööönt kan ja lova! Ska snart åka och hämta mamma och gå och lägga mig.
Nattinatt

Sommarväder!

Gäääsp, 6.00 ringde klockan, for iväg till stallet, 6.15 va hästarna ute!
Småttingarna fick stanna inne för Saga har fått fång, stackarn! ='( dom som skulle på shettisutställning på söndag! Men nu blev de inge.. Anna byggde hage senare och tog ut dom.
kl 10 kom mammsen och väckte mig igen, dags att åka och städa ur lägenheten! pjuuuew! näästan klar! Inte mycket kvar nu! sköönt! 
Min mamma är bäst! <3
Åkte därifrån ca 15? då slängde vi in pajen i ugnen, mamms hoppa i badet och jag tog hundarna på prommis. Nu äre vilopaus, solsting sitter och lyssnar på "ingen vill veta vart du köpt din tröja" haha hmm ?
vila och vila, passa på att uppdatera er lite, sen ska jag fortsätta plocka här i källaren. Men snaaart är de klart! håller på och letar fram prydnadssakerna i alla kartonger på övervåningen. Men tror ja hitta allt nu!
Guud vilket väder det är idag! huur varmt som helst! och vart är jag?? i svala källaren!! tacka vet jag svalt! hör och häpna! men klarar inte av att vara ute när jag bränt och flagnar på axlarna =P
Haha igår när jag ringde och skulle beställa bestid på lgh.. så säger Mats att den inte är uppsagd?? ööh hm jo de gjorde jag den 12 maj!
Då visade det sig att de enda papper jag haft på lägenheten är på parkeringsplatsen så jag hade bara sagt upp p platsen! hahaha! inte kontstigt att jag inte hittat lägenhetsnummer när ja letat i mina papper när vi prata så hemskt när ja skrev på papprena så dom måste ha blivit kvar på faxeholmen!
Hursomhelst så fixade faxeholmen de åt mig! =) så den 15 juni ska jag va ur! och det är ju snart, känns bra att vi ligger så bra till!
igårkväll packade jag in Sonatin i transporten och for in till ridskolan när solen gått ner, så halv 9 packa vi på henne och dressyra lite. Skööönt att kunna rida den tiden på dygnet! sååå varmt tidigare! =O
I början va hon jättespänd! Men de va första gången på ca 2 veckor som jag red på bett, i slutet kände jag igen henne igen, min lilla dressyrprinsessa! <3 I Love You ♥
Rebecca och Nimbus va också in på ridskolan, kuuul med lagkänsla!! Jag och Rebecca rider ju i SORF`S dressyrlag!
Näpp nu ska jag plocka lite, det blir såå snyggt!

Torsdag 9 juni

Ja då sitter man här igen, funderar vad man ska lägga upp på bloggen. Händer så mkt just nu så jag inte riktigt hinner blogga. Men ni får överleva med det ett tag. 
Det är inte BARA att göra sig av med farfars saker snabbt som attan, flytta häst OCH flytta mej! 
Lättast va att flytta hästen! 

Idag va jag supertrött, klev inte upp förrän 7.15, slängde på mej kläder och gick prommis med Tarzan i hopp om att huvudvärken skulle släppa.. men icke den följer med..
Smörjde nacken och axlarna med hästliniment igår så lite lättare huvudvärk idag.
Sen blev de jobb, handlade för teampengen idag så blev lite gotta på em. mumms! 
Jag kommer dö när Larsson har semester! kommer ha suuupertråkigt! =(
Slutade 16 idag, vid 17 åkte mamma och jag ut till lägenheten och börja städa lite, pjuuew. Mååånga timmar kvar! =( ångrar att jag bytte handtag i köket när dom gjorde hålen i luckorna måste dom ha chansat! ojämna hål! morr! efter många svordommar lyckades jag byta alla, mammsen tog tag i kylen och köksfönstret. De där med att putsa fönster är inte min grej (inte gjort de på över 2 år) hihih oops! hahaha!
Sen åkte jag till min fiina Sonatin och dona henne, hon fick vila idag. Va inte ens ner och pussa på henne. Lät henne bara vara idag. Även hästarna behöver det. Det går ingen nöd på henne, vet att hon har det bra med Sultan och småttingarna! <3
När ja kom hem från stallet lagade jag mat (hemmagjord pizza), efter maten tog jag hundarna på en prommis, jääävlar va mygg! uppäten! JA!
Men jag överlevde =)
Tyckte det såg småroligt ut med alla vita blommor och svarta Tarzan
Nu är det läggdags, egentligen för längesen! God natt! <3


Svar på kommentar:
Josefne: De samma hjärtat <3

Huvudvärk

Heela dagen har bestått av huvudvärk, inte skit coolt. Andra hade åkt hem och lagt sig. jag försökte trotsa den..
jobba 8-17, sen åkte vi till sandarne och hämta lite som skulle på tippen och min cykel och blommorna. och åkte på tippen, hemma strax före 7, bar de av till stallet, tog en lugn runda till rösten, tog in hästarna och åkte hem.
Nu ska jag ta min vidriga huvudvärk och försöka sova!
Svar på kommentar:
Carran: Jaa gud va skönt det behövs verkligen nu! Försöker men inte så lätt.. 

Ni är inte bortglömd

Nej kära bloggläsare ni är absolut inte bortglömd och jag har inte slutat blogga! 
Jag har bara haft så fullt upp, fyttat från Sandarne nu så bara pyttelite kvar sen stäääda.
Håller på för fulla muggar att få ordning här nere i källaren!
Sonatin mår toppen, blivit lite rund om magen bara =/ men faktist inte så mkt ja trodde. 
Hon har fått ett skavsår av nosgrimman i vecken som blir efter bettet så fått ridit på hackamore. Men hon går super på det också, hon är bäst =)
Och Tarzan har tyckt att det varit tråkigt när jag flyttat, men va ner på Stenö med honom idag så han fick springa av sig å så blev han meeeer än nöjd!
Sen jag då?? trött!!! konstigt? NEJ! men det blir lugnare snart! 
Inte lätt att försöka göra sig av med farfars grejer så fort som möjligt, flytta häst OCH flytta mej!!

ETT STORT TACK MIN FAMILJ OCH FALCK SOM HJÄLPTE MEJ ATT FLYTTA <3
hmm är ju rätt mysigt att bo här. biler kommer sen
Nattinatt

RSS 2.0