Tunga tuffa tider

Fy tusan ja! vet fan inte vart jag ska ta vägen
nå sjukt deprimerad, men lägger på masken på morgonen och ler..
Den här månaden är sjukt jobbigt denna månad,
inte blire bättre för den 17 april dog farfar, 18 april dog kirsten..


jaja idag va Malin snäll och mocka åt mej, ska ta hand om Tirran i helgen =)
Cyklade till stallet när ja sluta jobba, då va Jennie, Jonas och Tobbe där å vänta. Jennie hade börja med hö å så. gulle dig.
så klädde vi på hästarna och kasta upp Jonas på Niten och Tobbe på Sonatin så fick dom rida en sväng runt östanbo =)
sen tog jag en sväng på skolan, vi bråka bara först, hade inga sporrar. men tillslut gick hon som en pricessa =)
sen cykla jag hem igen vid 9.. gick ut och gick 20 min med Tarzan, nu sooova!

Inte mycket som behövs nu för att jag ska falla. Försök snälla ni att stötta mig!

God natt

Snörapport!

Va ut och gick med Tarzan en sväng nu, då börja de toook snöa!
Jag som börja känna av lite vårkänslor, men dom känslorna packade sin resväska och drog söder över tror ja!
så jävla less på denna snö nu!
by the way.. hade tänkt cykla till stallet, men de ser ut att bli bilen.. inte kul å cykla i snöväder!

För övrigt läste jag aftonbladet idag bensinen ska kosta 18kr/l snart,

nån som vill eller känner nån i Sandarne som skulle vilja hjälpa mej med Tarzan om dagarna?? tacksam för alla svar som går att få! Det är inget skämt eller så, vet ni nån så hör gärna av er!
Funderar på att skaffa mej en vespa igen och köra med fram å tillbaka till jobbet! lärt värt de om bensinen ska bli så dyr!!



snabbis

får bli en snabbvisit idag, klockan är läggdags!
klockan ringde 6.00 hade tänkt tagit en lååång morgonprommis med Tarzan, eftersom jag inte skulle till stallet på morgon. Tina och Malin släpper ut lite senare :) så malin sa åt mej igår att ta sovmorgon imorgon.
javisst tänkte jag, och vakna halv 8... STRESSIGT! lära slänga i en hundring i bilen också annars hade ja inte tagit mej till stan..
messa linda och bad henne starta upp datorn min på jobbet, så kom till jobbet 3 min innan jag börja! pjuuew!
roligt dag på jobbet idag, älskar mina kollegor! dom är helt klart bäst!

slutade kl 17, brassa till vågbro och hämta Tarzan, hem..bytte om och cykla till stallet. mocka och dona, släppte in hästarna.
jag är kanske världsstolt!
Niten har börja dragit när man släpper in honom också. så jennie har tagit han själv nu ett tag, men idag hade hon inte möjlighet att komma för hon jobba. så hon la över äran på mej! och belive it or not! han gick så snällt med mej! gick några steg sen stanna jag till, gick lite och stanna till så jag märkte att han va fokuserad på mej. gick skitbra! *stolt* dom som va i stallet blev lite förvånad, hihi
sen skritta ja en sväng med Amelia och Lotta gick med.
sen cykla ja hem igen, prata massa skit med mamma som ja inte träffa på hela helgen
nu har ja precis duscha och ska kissa Tarzan sen sooova!
kanske att jag vaknar i tid imorn, har ju hästutsläpp!

har kommit på en sak, vissa lever på respons, jag lever på mina vänner <3


God natt


(bilden tagen från google.se)
men så sann text

Lördag, rockabilly

Igår blev de rockabilly, först mat hos syrran så fixade Kicki håret på mej. sen bar de av till Urban i marma på förfest. en massa tok!
andreas va lätt snyggast i kjol och rakade ben! hahaha. Malin pimpade honom lite! haha
malin och kicki fick skjuts till rocken, jag och andreas gick.. lite senare kom resten av ligan.
där träffade jag josefine =) dansa och härja.
vid 1 va de dags för stängning, då hade malin redan åkt.. jahapp där stog jag?? tur att man har super snälla Nyström som kom å hämtade mig!
sen va de hem och soova!

Idag har jag tagit tag i alla räkningar å skit. Satt in i pärmar. Avlutat onödiga tjänster å så.
vid 13 kom jennie och hämta mej, fika vi lite i stallet och mocka och greja. skulle egentligen longera Niten men hann inte för Jennie lära hem för hon skulle jobba.

nu ska jag nog ta tag i lite dammsugning.

fy tusan va denna söndag varit tråkig, tråkigt väder å inge å göra..

älskar helger!

igår (fredag) gick jag och la mig i tid. hade hästutsläpp. strax efter 2 inatt ringer filip och behöver skjuts. hämtar han och hans kompis. kl 6 ringde klockan, tänkte cykla till stallet men orken sa ifrån, tog bilen!
släppte ut alla hästar, sen mocka jag min box och fyllde på spån å grejja, sen mocka jag Tirran och Currys box, börja göra ren väggarna i min box. sen mocka jag Nitens box, sen gick jag runt Nyhed med Tarzan, han va med hela tiden i stallet. sen börja jag kratta hagen, tog ur en kärra, när jag nästan fyllt en kärra buttar Curry ut den! morr!
sen åkte jag hem till filip och hans kompis som äntligen hade tagit sig ur sofforna där dom fick sova inatt! åkte in på donken och käka frulle, dödshungrig! där fick dom ny skjuts hem. påväg tillbaka till sandarne så skickar matilda att hon lunchar för hon va där. så då vände jag och följde syrran till lindex och försökte hitta nå rockabilly kläder åt henne, men de blev endast ett par stay ups för henne! när hon kommer fram till kassan så inser hon att hon glömt kortet, så lillasyster fick betala.
väl hemma så hälsar man på jennie på pizzan, som övertalar mig att följa med på rockabilly ikväll.
så gick hem igen och bytte om till ridkläder, drog till stallet återigen för att rida Sonatin, skritta upp till gussi och vände. Tarzan fick även då följa med.
nu har jag kommit ur duschen, nagellacket på. ska noppa ögonbrynen nu sen börja göra mig i ordning.


Jordens sämsta byte!

morsningkorsning! hoppas ni haft en bra dag, för de har jag haft =)

5.30 ringde klockan, men snooza med Tarzan till stax före 6, då va de upp, dra ur sängkläderna ur sängen, sätta igång diskmaskninen och gå ut med Tarzan. 6.30 va jag i stallet, hungriga hästar väntade gladeligen på oss!
när dom va ute släppte jag ut Tarzan igen så han fick nosa omkring i stallet, men han är ju mest i närheten av mig =) lite mammago. Så mockade jag och gjorde klart stallet.
iväg och jobbade.. rätt seg dag på jobbet. men inga sura kunder som det vimla av igår. på lunchen skulle jag byta lunch med filip, för ja ätit potatisgratäng och kyckling i 3 dagar nu.. lite less på de. men jag gjorde världens sämsta byte. filip köpte färdiglagad mat i en mojeng på jobbet.som jag åt då.. men den smaka verkligen inte gott! blev att traska över på macken och handla lite godis, träffade systeryster där också. när jag står och plockar godis hör jag en välbekant röst som säger "det är inte lördag idag" jag vänder mej om med ett jätteflin "jag har lördag varje dag" =D

när ja sluta jobba snabba ja mej till vågbro och hämta Tarzan, sen hem för att slänga i tvätt. undertiden den första maskninen va i så diska jag, vattna blommor. slängde 2 blommor som dött så nu luktar det lik i lägenheten! och sprang ner med hästsaker till skrubben.

strax innan 19 drog jag till stallet, longerade Sonatin idag. Hon arbeta på fint. men lite dåligt underlag just nu.. vattenpölar och isfläckar och sand.. haha så begärde inte så mkt av henne faktiskt. Tarzan fick vara med i stallet idag. så jäkla duktig att hålla sig undan fast jag longerade. *stolt matte*
strax innan 8 åkte jag hem igen för att hämta tvätten.. nu ska jag bara hänga de lilla sista, vika det torra och bädda i sängen.

kammade Tarzans päls idag, inte för att han får knutar utan att hjälpa honom att fälla, så ja inte får nån reaktion av honom.. astma eller liknande. ska nog k l i p p a klorna på Tarzan ikväll. inte Tarzans favorit om man säger så men det går bättre och bättre!

näpp nu har jag inte tid att sitta här längre! hörs!

Längtat efter vår!

Här har man gått länge och väntat på våren! När våren väl är här längtar man till sommaren. man blir fan aldrig nöjd! haha!
imorse när kl ringde kl 6 hörde varken jag eller Tarzan den. vi sov lika hårt båda två! tänkte kliva upp i tid och ta en rejäl prommis med Tarzan. men fick räcka med en 15 min..
sen åkte vi till stallet, då fick han ju vara lös där med så han va ute ca 45 min imorse. han tycker det är så kul att få vara med i stallet! allra helst nu när det börjar bli varmare!
blev jobb idag, haft en riktig skitdag med sura kunder och svin sega system.. fick jobba över idag också.. påväg hem hämta jag Jennie och åkte hem och sved om till ridkläder.
kom till stallet strax innan 18, då tog vi in dom och borsta och greja så tog jag en tur med Sonatin, Niten fick stanna hemma idag. ska inte testa gränserna allt för mycket med tanke på Jennies bebismage! =)
jag red 6 varv på rundbanan, 4 galopp,2 trav sen fick hon trava av upp för gussi en gång. dags att betala in avgift för att kunna uttnyttja rundbana och sandvall nu också. blir ju mycket ridet där denna årstid. när jag kom hem va vi gaaanska sandig och blöt kan ja ju lova! idag fick hon gå utan krav, hade uthålligthetsträning idag istället! behövs de med, hihi bocka en hel del i galoppen kan ja lova! hihihi
blev till att svampa av benen när man kom hem till stallet.
När jag kom hem till lägenheten tog jag Tarzan på prommis på en gång, va ute ca 30 min. tokskönt väder ute ju! fast det är mörkt!
nu har jag inte gjort mycket alls, ska ducha av mig lite sand och gå och lägga mig. Hästutsläpp väntar imorn.


Härliga söndag!

Vill inte att denna härliga helg ska vara över, varit hur underbart som helst! vädret på topp=humöret på topp!

halv 11 drog jag och Carran och gymma imorse, gött som fan. men faan va otränad man är. sitter nog lite i tekniken också. när jag skulle springa på springbandet höll jag på att vingla ihjäl mig så fick börja med att hålla i mej, men när ja kom på hur de funka våga jag släppa =)
tränade mycket mage och rygg+axlar. de är de jag behöver träna upp så.

bildbevis att jag faktiskt va å gymma



Efter gymmet tog jag en prommis med Tarzan, när ja gått över bron i östanbo så möter jag Lotta och Amelia+Freja (hund) så gick vi en sväng med dom. sen släppte vi dom lös och jääklar va dom härja! Dom fick leka medan ja mocka, sen tog jag den längre vägen hem. took härligt!

Tarzan & Freja



När ja kom hem åkte jag och hämta gravid kvinna Jennie Landgren :) laga vi mat (kyckling, potatisgratäng+vitlöksbröd) göttans hörrni!
sen åkte vi till stallet. Tarzan låg seriöst och snarka i soffan för han va så trött!
skritta en sväng, sen red jennie hem så red jag lite i gussibacken, fick gå supersamlad galopp upp för backen. riktigt bra jobba hon! ♥
Sen fika jag och jennie i fikarummet och prata lite. va inte igår man träffa henne. fanns en del att prata om kan man säga!
Så skjutsa jag hem henne, väl hemma så kom Annelie och hämta lite fiskar så man blev av med några sånna. rätt fullt i akvariumet nu..
Nu ska jag gå kvällsprommis med Tarzan sen väntar dusch och säng.

Jag älskar helger!


Jennie & Niten



Göte & alla dessa fiskar!




God natt <3

Lördag 19/3

Lite sen uppdaterng men ni kommer förtå varför.
vaknade vid 9, kom Tarzan och la sig närmre mig, han va stekhet! för han hade legat i solen och jäst! så klev vi upp och gjorde iordning fika och åt frulle. Sen bar de av en snabbis till stallet och mocka och greja, för att sen åka till bollnäs och åka slalom. de gick väl sådär om jag ska va ärlig, tooo lång kö till liftkorten, sen underlaget i liften va svin dåligt! mammas fötter gjorde jätte ont efter 1 åk.. skulle testa byta pjäxor, men eftersom de är stl 39 på mina så gick de inge bra, efter några åk bestämde vi oss för att ta en fika, då va våran fikaplats upptagen!! så vi åkte ner och skulle sitta i solen nere vid stugan men där blåste de så hemskt så vi fick gå in, då va chokladen jättesvag! =( så vi bestämde oss för att ge upp.. åkte på Albert och Herbert och så handla ja kläder till Kevin =) hihi dom är lite stroa nu men har nått att växa i, ska smyga förbi nån dag och ge dom de bra.
sen åkte vi på rusta så köpte jag nya höpåsar för mina är så slirkiga så dom försvinner bland alla andra påsar.. men nu har jag svarta så dom syns =)
åkte in till stan i bollnäs och kolla på intersport och team sportia om de fanns nå bra pris på pjäxor åt mamma. men de gjorde de inte, så vi åkte till Söderhamn ist. på teamsportia fick hon tag på ett par. eftersom dee va så bra pris gick jag och testa eftersom mina är gaanksa sor, har 35 i vanlga fall.. 39 på pjäxorna..
joråspatt vi kom hem med 2 nya pjäxor! =)
Väl hemma så dumpa jag mamma i vågbro och haka på transporten och åkte till stallet. åkte med Sonatin till sorf. först red jag dressyr. Filip hjälpte mej, och JÄVLAR vilken häst jag satt på! sån jäävla känsla! de va läckert!
sen hoppa ja lite, börja på ett litet kryss och sen räcke, sen oxer. hoppade upp till 80cm och kändes ingenting! skit kul va de =D
när vi kom hem från sorf va båda skithungrig så lämna transporten i vågbro och hämta Tarzan så åkte vi på coop och handla och gjorde hemmagjord pizza. när vi käka upp åkte filip nästan på engång så kring 11.
då decka ja på soffan och vakna vid 1.. då va de nån bra film på tv som ja blev fast i så gick och la mej vid 3.. haha
näpp nu ska jag morgonkissa Tarzan sen dra och gymma lite

Pussade lite på Sonatin innan jag åkte




Bolleberget



Stor och liten, högra (den gamla),väntra (den nya) lite skillnad va??


Fredag 18 mars, lääängesen!

Nu va de längesen, tänkte ta upp bloggen igen. Tog ett litet uppehåll då jag kände mig skrivlös allt blev enformigt. vaknade strax före halv 6.. magen ville inte vara med på morgonkvisten..  5.30 ringde klockan idag. låg kvar och myste med bästa Tarzan =)
vid 6 klev vi upp och gick prommis. strax före halv 7 åkte vi och släppte ut hästarna. Alla va pigga och glada =)
mocka och gjorde kraften på morgonen så det ska bli lättare till eftermiddagen, kan jag lägga all tid på Sonatin.Tarzan fick springa lös medan ja mocka. så lämpligt att kunna ha han med.
strax före halv 8 bar de av mot stora staden för lite arbete.. seeg dag som faan kan ja lova! igår laga jag stuvademakaroner, men hade lite lite mjölk så när ja stoppa gaffeln i makaronerna på lunchen va de som att sätta gaffeln i betong! så åkte på flinken och åt med Filip ist som hade kompat ut. när jag ätit stripsen så satte ja en tugga i hamburgaren, hade dom tappa kryddkaret över hamburgaren tror ja! så de brann i munnen på mej. slängde den och brassa tillbaka till jobbet slutade jobba 15.30 då åkte ja hem till mammsen så drog vi en vända på coop. påväg ut träffade jag på lilla Kevin, Kickis och Connys bebis som kom till världen i söndags <3 välkommen goding!
sen bar de hemmåt. bytte om och drog till stallet, sa åt Amelia att skynda sig (har en stor förmåga att va seg) eftersom jag skulle på party hos Kristin. men när vi kom iväg försvann tid och rum så kom tillbaka till stallet vid kvart i 7, så de blev lite sent ändå.. Sonatin kändes som hon va 170 hög för de bilda styltor under hovarna!
Kan inte påstå att de gick speciellt bra idag, för hon bara sprang. Hoppas på väder imorn för att åka till sorf och rida lite. =)


Nu ska jag gå ut med min innekatt Tarzan =)



Ps. värda länkar till höger ----> ds.


RSS 2.0