Härlig känsla!

Ojojoj va dålig jag varit å blogga!! Fy mej! Men jag är ingen bloggare heller! Skriver endast när jag känner för det. =)

Sen i fredags har de hänt myyycket! Till den som sa "vad ska du hitta på nu när du inte har någon häst" kan jag bara förklara att:
Lördagen hann de inte bli nå knäckbak för syrran va å hälsa på ett par vänner och blev kvar längre än hon väntat. Men va gör de, bara att göra en annan dag!
Vid halv 10  kom carran, hon somna ganska snart.. trött snutta! Vid 23 kom jennie också, haha hur carran lyckades sova förstår inte jag, å bus hitta vi på också! mohaha!
Söndagen börja jag dagen med att släppa ut hästarna ♥ mocka och dona klart stallet så de va gjort. Utifall jag skulle vilja rida senare. Men va sånt skitväder så hon fick vila.. Vid 15 följde jag med Syrran och Andreas till hudik för att gå på julskyltning. Och i Hudik hade det kommit snö! Så vi gick och kika lite i affärer sen fick Andreas leka av sig lite (sladda i snön) haha! Nån som va lycklig så va de han iaf!
Sen hände inte så mkt på söndagen.. slappdag!




Måndagen var inte mindre fartfylld än nån annan dag! Fick jobba över till halv 6, så hann bara hem laga mat men hann inte äta sen åkte mamma och jag på gympa i altorp. Denna gång va de roligare för man våga ta i lite mer än förra gången som va den första gången!
Hann hem å slängde mig i duschen, åkte på OK och handla godis och for till Kickis. 
Vad säger man, äkta vänskap?:
Jag; det känns som vi håller på att glida från varandra
K:Samma här, kom med en godispåse vettja så umgås vi lite!
(minns inte riktigt meningarna ordagrant men liknande)
Det kallar jag äkta vänskap, jag kom dit.. prata på där vi sluta kändes de som. Tiden går fort när man har kul!! Så vipps va klockan halv 12 =O haha men lätt värt varenda minut ♥

Trött som tusan va jag imorse, klev väl tillslut upp då och åkte till jobbet. Fick jobba över idag också.. =/
Men kom hem i skaplig tid iaf.. så va bara hem å packa för träningen och åka till mor å far och gick ut å gick med Tarzan i ca 1timme, sen åkte jag å träna boxersice! Fyfan va härlig känsla det är när musklerna har jobba så dom skakar!
Idag gick de så fort med allt på träningen så vi hann göra lite extra. haha kan de vara för jag inte va så borta denna gång å faktiskt hängde med på va dom gjort, lite iaf! =)
Näpp nu ska jag köpa säsongkort på järvsöbacken sen blir kvällskiss med Tarzan sen SOVA!


Så ja.. Jag får tiden att gå trots att jag inte rider. Eller ja jag har henne på helgerna =) Men hela veckorna är leedig! eller inte ledig, fullt upp med annat tok!

God natt sötnosar!

Lördagkväll

Hej kära läsare.. vet att jag är usel på att blogga på helgerna.. men de kommer ett inlägg nu iaf.

Igår (fredag) sluta jag jobba kl 16, så for jag och hämta mamma så åkte vi och shoppa lite och hör och häpna jag hittade ett par skor åt mej själv! =O riktigt snygga tycker jag dom är!
Shoppa lite allt möjligt, sen kom Carran till mig så åkte vi å käka på aspendos. Sen va de dags för idolkik. Yees äntligen åkte hon ut! När idol va slut tyckte vi inte att vi va så trött, men vilka somna om inte vi?? haha! samma visa varje gång! haha
Imorse ringde kl 6.15 jag mitt smartskaft hade inte stängt av klockan!! Men jag somna om innan jag ens hann tänka. vakna vid 9-halv 10. käka frukost och gick ut med Tarzan sen hämta jag ett gäng hundar och åkte ut till Stenö på prommis med Carran. Hade Tarzan, Kajsa, Dixie och Tindra med idag. hihi heeela gänget! Sen åkte Carran och gjorde sina sysslor med hästar. Jag åkte hem till mor och far och hämta julsakerna, sen hem å sätta upp dom. Sen kom Carran förbi på käk innan hon drog och jobba. (Hade lova henne de om hon följde på prommis) hihi så va gör man inte, potatisgratäng och rostbiff blev det!
Sen har jag bara fortsatt jula här hemma så nu är de så jääävla fint! Riktigt nöjd! Tog en prommis med Tarzan så nu väntar jag på att syrran kommer så ska vi baka knäck! nammi nammi! =P



Svar på kommentar:
Jesa: Ja jag kör i Chrome men har ladda ner Firefox nu så testar med det nu =) Tack för tipset!

Dagen blev inte som planerad

Imorse va jag å släppte ut hästarna, de va tomt med bara 3.. nyss va dom 5.. nu 3.. Hoppas nån kommer och fyller ut de tomma boxarna snart! Har iaf bestämt mig för att inte skaffa mig någon ny över vintern. Ska spara till en häst istället slippa ta lån och tänker aldrig aldrig mer ta en häst på foder!
Jobbet va tuuungt idag, dom asfaltera precis utanför och lukta jätte mycket inne på jobbet. ooont i huvet, jaa! Så åkte upp till syrran på lunchen och käka =)
Boxersice träningen blev inställd så carran och jag bestämde oss för att ta en prommis istället och färga hennes hår, haha blev inget av de. va bara skönt att bara vara också! Finns nog ingen jag skrattar så mycket med som med henne ♥
Näpp nu ska jag sova, hästutsläpp imorn med.
Fick riktigt tråkiga besked idag.. H*n ska flytta.. Men om det är som får h*n lycklig så blir jag lycklig! ♥ Det är hemskt jobbigt för mig men får åka och hälsa på. Kommer sakna dig.. :'( ♥

Klick klick

Som jag har funderat i en månad nu vad jag ska önska mig i julklapp för den sista slanten. Så satt jag på hööks sida idag och då hittade jag den!!
Ett Back on track täcke till Tarzan!! Lätt bästa julklappen! 
Dock fick jag beställa den själv, så slank med lite mer saker
Kommer få precis det jag önskar mig i juklapp, hur skönt är inte de då! Och det roliga är att jag inte önskat mig en enda hästgrej! 
På julaftonsmorgonen ska jag och Hanna ut och rida, så beställde hem lite julsaker så man kan "pynta" Sonatin. Lätt att hon kommer vara sötast i stan! <3

En skruv lös?

Go kväll gott folk! 
Blir så irriterad när jag går in å läser min egen blogg så de är inte sant! För när jag gör enter för att få mellanrum mellan texten så skrivs allt ihop, skit jobbigt att läsa tycker jag för det blir bara masa text.. vette tusan hur man ska kunna ändra de heller för det spelar ingen rom om jag trycker på enter 100ggr så blir de ändå inget mellanrum! Morr!!
Jaja i hopp att det blir mellanrum så gör jag det iaf.. 
Morgonen va seeeg som tusan alltså! Snooza huuur länge som helst och drömde att jag klev upp och att Tarzan sprang runt med reflextäcket inne, när jag vaknar och inser att jag ligger kvar i sängen va de bara att skynda upp och ut med Tarzan.
Seeeg dag idag, Larsson drog efter halva dagen så satt själv å försökte roa mig..
Tidigare på dagen kommer en TL och frågar om mitt regnr.. så jag svara och då sa hon att hon skulle visa mig en sak så gick till fönstret och peka på min bil. Först tänkte ja att nån kört på den!! Men när jag får syn på den får jag även syn på ett platt däck!! SUCK. Pappa kom på em och bytte däcket snäll som han va å då hitta vi en skruv i däcket. Då hade jag kört in en skruv i däcket från byggjobbarna alldeles utanför jobbet så pappa tänkte fråga om dom ville ha tillbaka den, men som tuur va så gjorde han de inte! 
Så efter jobbet for jag till mamma och pappa så pappa fick byta till vinterdäck på min bil..
Mamma och jag åkte å kasta lite skräp dom hade hemma och panta alla hennes burkar/flaskor vilket jag hatar att göra vid den här tiden på månaden för om jag ser nån panta nu så tänker jag att dom har dåligt med pengar. men vad gör man inte för sin mamma??
Kom hem kl 19 då blev de prommis med Josse, myysigt! Va lite varmare idag och inte lika halt som igår. Det är så otroligt skönt att hinna umgås med folk! =)
När jag kom hem från prommisen blev jag så gottasugen så slängde ihop muffinsdeg. Har varit toksugen på muffins hur länge som helst! När jag smeta ihop allt kom jag på att hmm undra om jag har formar?? rota och rota, hmm har ju aldrig baka sen jag flytta hit. men lyckan va gjord!! Hittade formar!!
Så nu står dom och gottar sig i ugnen, kommer sitta fint med en eller två kanske tre om inte fler sen =P
Oh vilken lycka, hästhoppning på Eurosport! Har ja nått att göra ikväll då! =)

Oops

Nu är det stääääädat och fint i mitt hem! eller ja de va de för ett tag sen! 
Har damma och grejja och dona så nu äre finfint! tröttnar aldrig på att göra fint i min lägenhet! älskar verkligen att inreda!
Vid 20 va jag klar då gick jag ut och gick med Josse och Breeze, en väldigt trevlig pratstund. Prata om allt mellan himel och jord allt från när vi cykla upp på donken för att äta mc flurry till nutid! När vi gick efter vägen skulle Tarzan nosa vid sidan om och vad gör jag inte?? Joo kliver i en hundskit!!
Nu har jag precis ätit mat, blev lite sent idag men har ju härja hela eftermiddagen.
Nu ska jag krypa ner i sängen och glo på tv..

Sammanfattning av dagarna som gått

Dålig på att blogga nu känner jag..
Men iaf.. efter prommisen i söndags blev de lite soffmys innan vi skulle upp på ridskolan på hundträning. Det är öppen träning för alla som är medlem där, man kan betala 200kr å va med hela vinter å vår eller 20kr/gång tror jag att det är för er som är intresserad att vara med =)
Jag och Tarzan gjorde inte så mkt som vanligt, bara mötte hundar och social träning! Han va skiiiitduktig! Våga tom ha honom med på platsliggning med andra hundar. Då ligger de still i 2 min, eller jag dom ska ligga still i 2 min men Tarzan är lite för rastlös för de så han är oftast med som störningsmoment för han sätter sig upp, i söndags tyckte han de va tråkigt å gick till mig, haha men skönt att han går till mig och inte springer iväg iaf =)
Sen åkte jag till stallet och flytta in Sonatin i Sultans gamla box så hon slipper stå själv.. Hon såg nöjd ut lilla snuttan!
Sen ner på sibylla å hämta mat till mor far å mej.. sen hem å duscha och sova!




Måndagen var inte fartfylld kan ja lova! 
kommer till jobbet strax innan 8 i vanlig ordning så går det inte att logga in, så itgubbarna fick komma å grejja med min dator så 11.15 börja jag jobba! Haha.
Fick påhälsning av Stina som varit i Italien i 2 månader, Kristin som numer jobbar i Norge och bästa filip som går som katten på gården! <3
När jag kom hem från jobbet laga jag pannkaka, dom blev supergoda tyckte Tarzan =) Gjorde ren köksfläkten vilket var inte en dag för tidigt! snarare för sent.. undra om dom städa den när dom flytta ur?? skulle inte tro de..
Sen kl 19 for jag iväg på gympa i Norrala med mamma, Maria och Annelie. haha satan vilkebn dålig kroppskontroll jag har! Skit nyttigt för mig de där! När jag gympa klart såg jag att Carran skicka sms så blev att fara ut dit på kladdkaka och nytt försök att glo på Beck.. men jag somna på ungefär samma ställe som sist på den filmen! haha..
Sen blev de hem och bumms i säng!
Idag har jag inte hunnit gjort många knop, duscha och måla naglarna imorse innan jag for till jobbet. Jobbet gick bra som vanligt, kul att man kan skratta åt saker iaf =)
Nu sitter jag å funderar om jag ska ta hundarna på prommis eller om jag ska göra nått åt röran här hemma. jag tycker det är stökigt men skulle nog kallas som städat hos andra, haha men jag vill ha rent å fint runt mig!
Undra ja när man ska sätta upp ljusstakarna å dona ja??
ååh snart dags för julmys, baka massa onyttigt och mysa med familjen! Stora frågan är ju bara va man ska önska sig i julklapp. Hade ju redan lista ut vad jag ville ha, skulle bara klicka på beställaknappen, men tur att jag inte hann göra de för de va grejer till Rexen de.. Men jaja nått kommer man väl på..
Jaja ta tag i städningen nu..

Full fart framåt!

Jäklar va denna helg gått fort!
Fredag:
hade en skitjobbig dag på jobbet, hade lust att säga upp mig. Men vi redde ut lite saker som fick mig att stanna. Har man tjata sen i somras så vill man gärna att man ska få nån ordning på det också. Så nu håller vi tummarna att det blir bättre! =)
Lunchen åkte jag med syrran till barnmorskan. fick höra bebisens hjärta slå! =) hihi
När jag sluta så vänta mamma, syrran å andreas utanför Kina så bjöd mamma på mat! namminammi! 
Sen blev de å åka till barnenshus å handla godis sen stallet å hämta hjälmen.
Sen kom Carran så gick vi ut å gick i ca 45 min, mycket skönt! Kl 20 kollade vi på idol och kritisera alla. haha som nå jävla proffs! haha! När alla sjungit så åkte vi å hämta bilen i sandarne. (lånade lars bil) för den är skönare att köra och åka långt med.
Sen kom Jennie så kolla vi klart på idol, YES äntligen åkte hon ut! Carran åkte väl vid halv 2 och jennie vid 2, riktigt rolig kväll. pratade om raggningsrepliker, som vi inte ska gå in på närmre här! hahaha så jävla roligt!
kl 7 ringde klockan igen, gääääsp! och inser att jag inte har nån frukost. SUCK! gick ut med Tarzan och åkte till mammsen. tog en macka där. Sen bar de av mot enånger. Hämta upp Tove och Eva och for mot Näset.
Va å provred en häst! Den va jättefin och jättetrevlig dock lite seg för min stil.
påväg ehm skickar jag sms till carran "beck ikväll"? hann knappt blinka fick jag "Jaa =D" till svar. så va kvällen räddad. Kollade först på en film så slog vi på en till och båda tvärslockna. haha
blev tidig kväller.. kl 6.15 ringde klockan igen då va de dags att släppa ut hästar.
sen kröp jag ner i sängen igen och sov till 9.. åkte till stallet vid 10 och red Sonatin med Hanna och Nick. Vi va ute i 2,5 timme! Så jävla roligt att rida med någon =)
När jag kommer hem från ridturen är dom där för att hämta Sultan. Hjälpte och lasta på bråkstaken. =) Så nu har han åkt vidare på nya äventyr med en gullig familj.
Sen åkte jag hem å drack vaaarm oboy och macka! Ringer mamma och vill gå på prommis. så käka upp å gick en sväng. Nu ska vi alldeles strax åka upp på hundklubben. Appropå hundar så mötte jag en hund Tarzan spännt sig för förr. men aldrig morra. Idag mötte vi den och det gick jättebra. börja prata med tanten så dom nosa på varandra. blir såååååå stolt över min hund då  =D

Gammal men full i bus!

God morgon gott folk! 
Blivit dåligt med bloggande nu ett tag.. men i tisdags fyllde syrran år så va och kalasa hos henne hela kvällen. mycket trevligt! Hon fick en parfym av mig. =)
Onsdag så slutade jag jobba kl 14 for till valbo med syrran och mamma, shoppade ett koppel till Tarzan, sladd till stereon, malins julklapp och va in å handla mat på citygross. Tyckte inte att de va sååå mkt billigare men fick med mig lite köttfärs iaf..
Idag har jag släppt ut hästarna. Först tog jag Sonatin och Sutan, gick finfint de! Sen skulle jag ta Saga och Magnum, de gick lite sämre när jag hämta höpåsen smet magnum ur boxen (den äldsta hästen på 27 år) men inte hindra de honom att busa lite på morgonkvisten. så när jag och saga kom efter som titta han på oss och sprang iväg. haha busponny! Nu står dom i hagen iaf! hihi
Näpp kliva upp och fara till jobbet kanske.. fick sms av Larsson att de va mystorsdag idag så jag är inte blyg och hänger på! 



What are words If you really don't mean them

Go kväll gott folk! 
Har väl inte gjort spec mkt sen sist.. Lagat mat och busat massor med min hund! <3
Sen vid halv 9 pallra ja arslet ut på prommis, gick hela hägnan till vågbrorondellen och "stora vägen" tillbaka. På vägen så såg vi ett jätte långt och fint stjärnfall.
Hade en stjärna på himelen och det kändes som det va Natta för precis när jag såg den stjärnan kom låten "what are words" den texten är så himla fint tänker på Natta när dom sjunger
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep


Jag lovar att jag ska fortsätta hålla allt jag lovat Natta, hon kommer alltid vaka över mig det vet jag! Hon är med mig varje steg jag tar <3
(bild från google)
Puss och god natt godingar! <3

Stressdag

Idag är jag på lite bättre humör =)
Igår som jag skrev så plocka jag undan här, välbehövligt eftersom min motivation är på 0 om inte mindre..
Sen vid 17 gick jag ner å slängde in sängkläderna i tvätten.. laga mat och diska. vid kvart i sex va tvätten klar så sprang ner å bytte den och så kom mamma och hämta Tarzan och mig så åkte vi på SORF för hundklubben hyrt ridhuset. Gick suuuperbra med Tarzan, han tyckte jättemycket om Gizmo som är en rottisvalp! Så vi träna mkt runt han. En annan hund gillade han inte överhuvudettaget! trodde han skulle äta upp den om han kom i närheten så gjorde några möten med den sen nosa dom på varandra =) så jäävla kul å se framgångarna med honom och att jag kommit igång och träna honom!
Dock tappa vi bort hans bästa leksak =( jag skulle kasta iväg den låååång så han fick springa i sanden, då kasta jag in den i hinderförråden efter väggarna å försvann! =( 
Vi va där ca 1h och det räcker gott och väl för dom! Så himla bra att dom hyrt ridhuset
Sen åkte vi och tog in hästarna, då hade inte Anna hunnit mocka åt Magnum än så mocka åt han å tog in dom. Haha va koool svart ute så när jag gick där i mörkret ser jag plötsligt två hästar, ser bara konturerna så kunde inte skilja på vem som va vem i månskenet, blev först livrädd men sen kom ja på att de bara va hästarna haha
Sen blev de hem till bästa pappsen på fika och fardagfirande!
Sen på kvällen fick man prata av sig lite men en person jag inte trodde va så lik en annan. Trodde jag va ensammast i världen med mina tankar och funderingar men icke! synd att vi fastnat på samma kapitel bara =/
Imorse när klockan ringde va jag trött som tusan! 7.20 rullade jag ur sängen, ut med Tarzan och for till jobbet. trodde det skulle bli en lugn dag på jobbet men icke. Allt utom lugnt kan ja lova! Vi har inte ens kunna lämna chatten för rast/lunch utan folk har fått suttit på våra platser för vi skulle få lunch. plus att vi haft 2 st extra nästan hela dagen!
Nu vet jag inte va jag ska hitt på, Carran skicka sms tidigare men nu har hon nog glömt bort hur man svarar?

..

Blev bara så less.. Hade tänkt skrivit hur underbar kväll jag haft.. men tappa totalt motivationen..


Svar på kommentar:
Josse: Ja men jag är där undertiden dom har kurs. Man måste vara medlem. och jag kan inte komma ihåg allt du får faktiskt visa fram fötterna om du vill nått också.

Härliga lördag

Igår blev det ett litet dressyrpass på Sonatin på rinken. Hon va så duktig så. Stel från början men tillslut blev hon riktigt fin i skritt och trav.. galoppen däremot fick jag inte till! Men har inte ridit henne på månader så!! kan inte begära så mkt..
Efter stallet så tog jag hem dressyrsadeln och smörjde den så nu jävlar mår den bra igen! =) Sen tog jag hundarna på prommis eftersom mamma hjälpte en vän å städa ur en lägenhet så tog jag med mig Kajsa, gick genom stan till stallet sen efter ån hem, glömde min laddare i stallet så traska dit å hämta den. När vi kom till vindskyddet vid ån så träffa vi en hund som Tarzan tom lekte med fast Kajsa va med, alla 3 lekte! Så jäääävla kul å se Tarzan!
Va ute med hundarna ca 2h.. nöjda va dom kan man säga!
Sen va de bara hem, pyste på apendos med Carran och käka pizza, va ju vrålhungrig!!
Sen va de dusch och upp på sorf som väntade, det va riktigt roligt att vara där. Så skönt att de va så många hästmänniskor å nästan inge hästsnack?? de va roligt tycker jag =)
Sen tänkte jag och Carran åka på krogen för å träffa lite folk, men verka ju dött när jag åkte förbi så åkte hem å la mig på soffan ist och somna som en jättebaby! 

kl 2 ringer mamma och vill hem så såkte å hämta dom..
Kunde inte somna om sen.. skit drygt låg säkert vaken till 4.. sen jävlar sov ja!

Vid halv 12 klev jag upp gick ner på tempo och handla pålägg va så jäävla sugen på de! 
Käka frulle och for till stallet, mocka och dona och hämta Sonatin, hade först tänkt tömköra henne, men njaa hade inte riktigt lust så jag gjorde det enda rätta, tog en barbackatur på henne i solen och Tarzan fick hänga med! Det va myspys! <3
Dock tappa vi kopplet efter vägen.. lägger det framför mig på Sonatins rygg men va väl inte uppmärksam på det idag så det ramla av och hitta det inte heller! =/ Menmen det är bara å köpa nytt.
Tarzan är lagomt nöjd nu kan ja lova! Som han har längtat att få springa med när jag rider! Man ser verkligen på han att han gillar det! 

Nu skulle jag nog egentligen tagit å plockat undan lite här hemma.. SUCK så tråkigt! 

Ikväll blire att fira världens bästa pappa på farsdag! <3
Svar på kommentar
Josse: Nej för jag visste inte att du ville med?

God morgon!

God morgon gott folk! 

Sovit som en princessa inatt, vakna vid 9. Då kom Tarzan och kröp under täcket så myste vi ända till kvart i 10! Myyshunden! <3
Så skönt att slippa stressa upp på morgonen.. bara ligga och ta det lugnt.
Klev upp å gick ut i skogen med Tarzan, nu har vi precis ätit frulle.
Har lånat Sonatin hela helgen av mina snälla fodervärdar! så nu ska vi ut på en tur =)
Näpp har inte tid med de här jae, nu väntar sadeln! jiiihaaa! <3
Gammal bild, men de skiter man väl i! =)

Mysfredag

Seeeeg dag på jobbet som tusan! 
Vakna upp i morse å hade skit ont i ögonen.. i ögonhålen liksom.. =S skit konstigt har fortfarande ont! gör ondare vid skarpa ljus så blir bara ett kort inlägg..
Slutade kl 16, åkte å skulle hämta Tarzan men mötte pappa på parkeringen å då ville ju såklart Tarzan leka så gick in å lekte med moffa, hem vdi 17 förde över pengar å for och handla godis på barnenshus, kunde ha plockat på mig massa bebissaker!! Hitta lillamy saker, tänkte köpa en.. men tänk om de blir en kille??
så blidde inge bebissaker bara godis. Åkte ner på coop å dom har flyttat barnavdelningen närmre.. och MIN barnavdelning (hundavdelning) längre bort, dålig planering! haha
såg att sköldpaddsmaten gick ur sortiment så passa på att köpa 2 burkar så räcker de läänge.
for till maten där pär andreas och malin satt å vänta.. mummsa i oss tacos sen kolla vi på idol, i pausen mellan utröstningen gick vi ut med hundarna på en liten prommis.
Har även änt på bebismage ikväll, osäker om den sparkat något... svårt att känna när man inte vet hur de ska kännas.. trodde den sparka som fan men de va tydligen när malin andades haha <3
Precis kommit hem nu, nu ska jag krypa till kojs med min favorit hund för att kliva upp imorn och åka till min favorithäst! =)
Pussgodnatt!
Svar på kommentar;
Carran; konstigt som du tog i!! =O
Josse; jaa du får hänga med nån gång =)

Trött

Hua denna vecka har jag varit gräsligt trött på morgonen.. trodde först att det va blodvärde som sänkts igen.. men va å å kollade det idag och låg på 137 vilket är mycket bra, låg ju på 61 från början. Fattar inte ens hur jag överlevde??
Men troligen så har jag en blyg förkylning som vilken dag som helst kommer att bryta ut, hoppas den packar väskan och flyttar till någon annan!
Nu har jag precis varit ut på kvällskiss med Tarzan, nu ligger han i sängen å tittar på mig. Så ska krypa ner med världens bästa hund nu <3
God natt gott folk!

Händelserik kväll

Ja som sagt åkte jag upp på hundklubben med Tarzan för att träna lite hundmöten! Gick skitbra!! Han morra en gång när en annan hund skällde gnällde. Sen en annan hund gnällde Tarzan om att få komma fram till, såå jääävla glad att det går framåt! Morrar nästan aldrig nu, bara om den andra hunden som man möter börjar morra eller skälla! 
Lite skillnad från att behöva ligga över Tarzan mot vissa hundar i sandarne till att gnäller om att komma fram till vissa hundar! Det gillas! 

Sen bar de av å hämta hämta spån så skotta 14 säckar spån ikväll med, vem faan behöver ett gym??
Passade på att pussa på favoritmulen när ja va å lämna spån också!
Näpp nu ska jag ta å dyka ner i ett bad! =)

Torsdag 10 November

Imorse ringde kl 6.15.. pallra mej efter mkt om och men upp ur sängen, träningsvärken hänger med den!
Åkte till stallet och möts av världens sötaste mule som plåsa på en lite lätt.
Traska ut med hästarna och åkte hem och la mig och myste med Tarzan en stund till, somna om såklart! Men kom tillslut upp, ut med Tarzan och for till jobbet.
Möter en trööööött Larsson som fixa med akvarium hela natten! =O toka!
Dom hade skapligt roligt åt mig på jobbet idag med min träningsvärk! Jaa folk frågar va ja gjort eftersom ja går som om ja fått nå jääävligt stort i röven! Vilket jag inte har utan bara väckt liv i mina kära muskler!
Skickade till carran att jag inte pallar ikväll.. men hon försöker få med mig ändå. visserligen ska träningsvärk tränas bort. Men ska hämta spån ikväll så hinner inte.. pyser upp på hundklubben med Tarzan nu en sväng så blir spånhämtning sen =)
hörs hääjj

Väckt liv i de döda

Jaa va de inte halloween?? eller hur va de nu då??
Satt på jobbet igår, fick ett sms av carran "ska du med å träna" fine har inte annat för mig så why not liksom??
Kan väl inte va så jobbigt tänkte jag och for iväg! Sitter på parkeringen å väntar så hoppar en tjej och en kille ur en bil, jag brister ut, "är de pojkar med!!??" Jaa svara carran som ingenting!! Jaha va ju bara att gå in kunde ju inte ångra mig nu liksom! Från början såg jag ut som ett levande frågetecken?? tyckte att det såg allmänt mesigt ut att slåss o luften!
Sen börja vi på riktigt, Carran fick börja slå. Haha satan va kvinnan tog i då!!
En sak är säker man måste ha en jäävla kroppskontroll!
Sen skulle man ha en kudde på magen så skulle Carran knäa mig i magen, men eftersom jag är så kort vart de rätt på pattarna!! SATAN va ont de gjorde!
Efter träningen va jag sjuuukt skakis! åkte hem å gick ut med Tarzan sen in i duschen, klara knappt av att hålla i munstycket på duschslangen för jag skaka så mkt.. sen kom carran med finmat från donken =) svulla i oss mat sen sluta jag skaka, kollade på en beck. Innan jag slog igång filmen så sa carran "idag kommer jag inte somna iaf" vem somna om inte hon?? haha
Caroline Roos my really best friend! <3

RSS 2.0