Bad News..

Jag vet inte vart jag ska börja men behöver få ur mig det..
Hur som helst, den 20 Maj tog vi bort Natta, det va ett fruktansvärt jobbigt beslut och ett smärtsamt farväl..
Idag ringde telefonen och Rex ägare ringde och talade om att de sakna honom så de ville ta hem honom.. Vilket innebär två svåra farväl på ½ år.. tungt..
Menmen klart de ska få ta hem hästen, känns otroligt svårt eftersom jag varit sjuk (blodbrist) sen jag tog hem honom, vilket dom inte upptäckte förrän för en månad sen, så senaste månaden har jag mått bra och haft ork. Sista månaden har det känts toppenbra med Rex. Men man ska väl sluta när de känns som bäst eller??
Har två månader kvar med honom för dom hämtar honom i början av januari, skulle ha varit med och tävla till helgen på klubbtävling. men tappade totalt motivationen så kommer att stötta millan som ska tävla Sonatin. Hon behöver mig mer än vad jag behöver tävlingen <3
För övrigt så har jag varit i ullared i helgen! Superkul har det varit med så ont i rygg och arsle!!
Åkte på fredag kl 22 från resecentrum. kom fram i ullared vid 8. handla handla maassa! Sen buss hem igen kl 17.. hemma i söderhamn ca 4 efter lite krångel påväg hem..

Hästledig

Hej hopp! Imorse började den där irritationsväckarklockan att ringa 6.45.. znooza till 7 när nästa larm börja ringa.. tog mig upp 7.15.. När jag härja runt hörde jag att jag fick ett sms, men hann inte kolla, ut å gick med Tarzan.. brassa till stallet 7.45.. jobbet gick rätt bra.
Fick dock jobba över en stund.. när ja kom hem till mamma och pappa så gick vi igenom kläder som syrran rensa ut.
sen åkte jag hem, sen tog jag faktiskt bilen ner på tempo och handla lite. Lagade pannkaka och smällde i mej mat, diska och gick ut å gick med Tarzan, gick till OKQ8 och handla en tidning och jogga/gick hem. så skönt att kunna börja springa lite igen utan att tuppa av!
Nu har man betalat räkningar.. blir dyyyrt denna månad för alla sjukhusbesök.. inte kul.. men har ju pengar sparat till Ullared! =)

Jag vann inte KM, Men..

... jag vann över mig själv och de va de som va huvudsaken idag!
Jag kikade i statistiken och det verkar visst vara intressant å läsa min blogg fast jag inte uppdatera den så antog att ni vill fortsätta läsa så tänkte väl slänga in ett blogginlägg för nöjets skull då!
Hur som helst.. 6.15 ringde klockan idag, trött va nog inte ens förnamnet! hualigen! men kom snabbt på att jag skulle tävla så va inte lika jobbigt då!
klädde på mig och for iväg till stallet. Släppte ut hästarna och mocka åt Rex och Magnum (eftersom Anna va på bb och födde en vacker Agnes) =) Sen gick jag en prommis med Tarzan, käka frulle och gick ner å hämta Rexen, knoppa och gjorde han finfin! Han blev nervös som tusan! så fick prommenera lite med honom för han skulle lugna sig. Sen klev vi på transporten och for till ridskolan för lite hopptävling. Mitt mål va att ta mig över 2 hinder, för då gjorde jag de iaf bättre än sist med Sonatin. Så väl inne på banan åker jag fram över 1an och 2an.. fram till 3an börjar jag rida. dock red på lite för mkt så vi rev, sen gick det prima resten av banan.
Så va de dags för nästa klass. Då red jag från början, och gjorde en förhållning till de hindret jag rev förra klassen för att inte komma lika stort, dock rev vi denna klass också! Men denna runda kändes mycket mer rytmisk och självsäkert! SKITNÖJD är jag!
När jag kom hem la jag mig på soffan och tväääärslockna. Helt färdig va jag! Så vid 15 orka jag engagera mig igen så börja städa akvariumet. Gick ju... inte skit bra! Börja med att jag hade i för vamt vatten i hinken som ja har fiskarna i när jag städar så där rök 3 fiskar som guppa runt på rygg, så skrubba jag rent akvariumet med stålull, då va de kvar skum från de i akvariumet fast jag tyckte att jag fick bort de, men inte då. Före de hade jag redan slängt ner fiskarna i akvariumet då såg jag att jag hade en emofisk som hade taigt självmord å hoppat ur hinken! 4 döda! slängde ner dom i akvariumet.. börja den 5 simma på rygg de va då jag upptäckte att det måste va för stålullen. ur med alla fiskar å vatten, stenar IGEN å göra rent! puuust! Men fint blev de iaf när de blev klart! Sen passa jag på och städa lägenheten också, damma, dammsuga och torkagolven. min käradjungel till blommor fick också vatten.
Vid halv 8 kom Carran så gick vi till stallet och släppte in hästarna. Sen gick vi över forsbackabron å genom stan hem, så har väl varit ute i ca 2 timmar. Skönt va de! Inget hindrar att umgås med bästa Carran! ♥
Nu är det läggdags för en annan iaf! Fått riktigt mycket gjort idag! Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker till Ullared! Det ska bli så kul!! =)
God natt, nu har ni nått att läsa för den som orkar =P

RSS 2.0