Von Anka

Hej kära läsare!
Idag har varit en bra dag, Johanna åter på jobbet och allt är frid och fröjd! =) På lunchen åkte jag till syrran och käka och tog ca 20min prommis. Va ju så skönt väder så passa på att traska en liten sväng.
Dagen va dödsseg. johanna sluta 16 och took lugnt på chatten..
Men kom hem i tid iaf! Då laga jag mat! Var hur hungrig som helst. Så käka sen kom syrran så gick vi en sväng med hundarna. Sen blelv de mys här hemma innan hon åkte hem.

Har varit duktig och betala räkningar idag så de dras imorn när man får lönen så ser man hur mycket man kan putta till sparkontot och det blir en bunt om man säger så! älskar mitt nya liv när jag kan spara pengar. Spar ju pengar till nå vettigt också. Engladsresa och CCW i Rättvik. Sen är det alltid bra att ha ett sparkonto den dagen det krisar.
Har ju gått på +-0 förr så.. Lite enklare när man bara betalar 1/2 häst ist för 1 1/2 häst. Å snart kan man cykla till jobbet slippa betala massa dyr bensin! Ogilla bensinpriset nu! Helt sjukt dyrt för att bara frakta arslet!!
Är väl dags att erkänna. Det är huur skönt som helst att bara ha 1/2 häst, inte behöva tänka på träningar eller tävlingar utan bara rida för ridandets skull! Och bara ha henne 3-4dagar/vecka är toppen för då orkar jag lägga energi på dom dagarna ist för att putta ut den energin på 7 dagar. Känner liksom inget sug med att träna och tävla längre.. Blir nog att åka till bollnäs i sommar och träna terräng men inge tävla. Träningen som är kul på terrängen ju!

Gjorde ett fynd häromdagen, klickade hem ett nytt vardagsrumsbord. Gick totalt på mindre än 300kr då är frakt inkluderat. Så det gjorde jag ett riktigt fynd tycker jag. Längtar tills det kommer hem så jag får bojkotta det gamla fula glasbordet som är grotest fult!

Min hund är för övrigt SKIT ARG idag, han gilla inte när det är så kladdigt ute. Så får släpa honom på prommenader. Men göra sina behov måste han ju göra trots att det är kladdigt! Får nog köpa gummistövlar åt honom!! =)

Näpp nu ska vi ta och sova så det blir helg någon gång.
Kaaanske att de blir Alfta och glo på skotercrossen på lördagen och kaanske slalom på söndag, beroende på hur pigg jag är.

God natt!
PussLoveYouHej

Fullt upp

Hej på er!

Idag har man fått mycket gjort, jobba 8-17, luncha med syrran. Efter lunchen kom Larsson och hälsa på =) Mycket trevligt! Johanna va hemma med sjukt barn idag också så fick sällskapa med Emil hela långa dagen. Har även fått in nytt folk i vårat ru. Mycket trevligt faktiskt. Trodde det skulle bli surrigt och livat. Men ett bra gäng, tummen upp! =)
For hem till mor å far å hämta Tarzan och åkte hem slängde in han hemma och bytte om, snodde med mej påsen med tvätt och slängde in tvätten i tvättmaskninen och åkte tilll stallet. Egentligen inte min dag att ha Sonating men Millan vart sjuk så jag fick ta henne. Tog en sväng runt Vågbro. Tog pelhambettet för jag inte orka bråka med henne. Men skulle nog valt det 3delade ist.. Mycket lättare att rida på 3delade. Menmen.. Förr gick de lätt att rida på pelham.
Åkte hem och slet ur sängkläderna ur sängen och gick ner till tvättstugan och bytte maskinerna. Passa på att tvätta stalljackan också. Så nu har man väl sätt till att de blir stopp i avsloppet också för den va då inte ren! Den reflexjackan va nog inte mycket till hjälp skulle jag tro!
Sen laga jag mat och glodde på Tunnelbanan och sen den hemlige miljonären eller va de heter. Sen va de dags att hämta tvätt och kvälla hund.
Nu ska jag kvälla mig själv i min ny renbäddade säng! <3


PussLoveYouHej <3

Semester!

Heejsan!
Nejnej jag har inte semester nu, men idag har jag ansökt om semester. Åå blev sjuukt taggad för sommaren! =)
Rättvik CCW en vecka och England/London en vecka! Bättre semester kan man väl inte ha va?

Är hästledig idag, sköönt, en dag extra att piggna på sig!
Idag va de tomt på jobbet, johanna va hemma med sjukt barn. Men fick annat sällskap, på fm satt markus med mej em satt emil med mej! =)
Slutade kl 17, for å hämta Tarzan hem å vila till ca 18, satte fart med städningen. Orkar ju inte ta allt på en gång. Inte för de är stökigt utan för det är jobbigt när man är sjuk. men nu jäävlar är det fint! Älskar doften av nystädat. dock känner jag de inte för jag är så täppt i näsan.
Sen gick jag ut och gick med Tarzan tänkt gå hela hägnan men blåste så mkt så gick bara halva. Vill ju inte bli mer sjuk än vad jag redan är..
Nu ska jag ta å laga mat, men vet inte va ja är sugen på.. hmm får krypa in i frysen och kolla vad jag har.
Sjukt ont i axlarna så jag mår illa, tacka vet jag häst liniment som jag kletat på dom nu. Hoppas att värken släpper. ska krypa ner med vetekudden sen <3

Haha drömde inatt att Johanna va med mej på rockabilly och hon är hårdrocksbrud. Haha drömmer så sjuukt mycket och konstiga drömmar nu den senaste veckan så de är läskigt! 

PussLoveyouHej

HelgÄlskare

Gokväll!

Hjaa i veckan har det inte blitt mkt bloggande, har inte gjort direkt mycket heller, tisdagen va ja ju och hälsa på å sjukhuset sen på natten hosta jag som ja vet inte vad, vakna av att ja hosta, Tarzan låg på golvet och skaka när jag vakna, haha skrutten blev rädd när mamma hosta. Plåga mej igenom jobbet och fick hostmedecin av syrran när jag sluta så åkte hem å tog mej en hutt och tog mej ett bad, fick fört värsta energikicken så kunde inte sitta still i badet sprang runt å härja så klev upp efter bara 10 min kanske? La mej på soffan och tvärslockna, vakna vid 21 när pappa kom med matleverans åt mej <3 Sen somna ja om igen..
Jobbade hela torsdagen ocskå, sen sov jag hela em. Fredagen va jag piggare. Jobbade hela dagen och em tog jag de lugnt och kolla på film sen the voice, men somna under the voice.
Sen blev de lördag, sov jätte dåligt, drömde att jag va på en affär och handla en sallad och två gurkor?? drömde även att Kirsten (min häst som dog 2001) överlevt och va med på en tävling men ville inte hoppa eftersom den hade ont i benet efter den fått benet avsparkat. Min lilla bumbubibjörn <3

Klev väl upp vid 11 och tog morgonprommis med Tarzan sen käka vi frulle, då skicka Johanna att dom börja bli klar så åkte å hämta dom så tjejjerna fick rida lite. Hennes två döttrar, så lånade Saga. Dom va så duktiga så alla 4 =D
Efter de fick jag energikick och vart värsta partysugen så drog på lite dampmusik så som 250kg kärlek, caramell å ja det spåra! Å städa lite hemma. Kl 8 for jag över till syrran och kollade på Melodifestivalen, men de va de sämsta skit jag någonsin har sett tror jag!  Hualigen! Glad att man inte betalar för att se skiten! Och ja de är frivilligt att se de! =)
Sen kolla vi på Bodyguard sen hem och sova.
Kl 6.15 ringde larmet, som jag trodde va ett telefonsamtal så tröck bort det. 7.30 ringde den igen!! Irriterande jävla människa jag sover!! tänkte jag och tröck bort den igen.. När jag sen vaknar 7.15 av mej själv och inser att den där irriterade människan va larmet att jag skulle kliva upp och släppa ut hästarna! haha, for iväg och släppte ut som och hem och sov igen!

vid 11 ringer mamma och väcker mej. Så vi for ut på Skatan och gick prommis där, mkt fint va de där ute! Men Tarzan lyckades väl kliva i råtallolja!! Så blev ett bad när han kom hem. Tror han gilla de den här gången faktiskt, gick väldigt bra för att vara Tarzan, sen fick han mysa runt i sitt back on track täcke för att hålla värmen! Vi kollade på 102 dalmatiner, alltid lika roligt att titta på dom för Tarzan blir så fundersam när dom skäller på TV. hihi!



Kl 18 for jag iväg till ridhuset för lite hundträning. Tarzan va huuur duktig som helst idag, går bara bättre och bättre. Han gick runt i hela ridhuset och ropa "titta på mej va duktig jag är" ungefär.. han sprang runt å gnällde på alla hundar.Så eftersom han skötte sig så bra kunde jag tom träna honom på riktigt, inte bara hundmöten utan lite kontaktövningar och lite annat smått å gott! Riktigt roligt!

Nu ska jag ta å krypa till kojs!
God natt <3

En helt vanlig dag

Hejsan!
Vaknade imorse å åkte å släppte ut hästarna, kom hem och myste ner mej i sängen igen och kolla fejjan. "Alla hjärtans dag" hit å dit! Vilket joll!! Ska det behöva finnas en dag på året som folk ska visa kärlek till vararndra så brister det något i förhållandet till varandra!
Jag har alla hjärtans dag varje dag, för jag behöver ingen speciell dag för att visa folk att jag älskar dem!
Därför bojkottar jag alla hjärtans dag så de så! Jag har mina vänner, familj å djur å dom vet att jag älskar dem alla dagar så =)

Nu har jag fått bittra av mig lite!
Haft en helvetes dag på jobbet idag med, system som inte funka vrånga kunder och alldeles för mkt att göra! Men då går dagarna fort iaf =)
kl 17 slutade jag och for till stallet på dirren och mocka och tog in dom för att sen ratta till hudik å hälsa på Nyström som ligger på sjukan. Helt otroligt, jag hittade dit och hem! Gick inte ens vilse på sjukhuset! Halleluljha!
Blev där ca 1h, sen va besökstiden ute =( Skönt att se hur han mådde!
Sen brassa jag hem å hämta Trasan och gick kort prommis, nu ska vi sova!

PussLoveYouHej

100% fulladdad

Gokväll kära vänner! På något bättre humör nu kan ja lova!
Varit ut å gått i 2,5 timme så nu jävlar är man människa igen! Efter en helvetesdag på jobbet och orolig för min vän. Men nu vet jag att allt är bra så nu kan jag slappna av, vill mina vänner för väl ja tror ja =)
Gick till stallet och kika schema, sen vidare mot bron, hade ingen som helst planering på min prommis, så gick ner efter ån, när jag kom vid Ecoloc tänkte ja att ja kunde gå å hälsa på Lars i verkstan så traksa dit å sa hej, visade Tarzan vart jag jobba. Och jo det kände han för fan va han lukta där jag brukar gå =) så gick vidare mot verkstan om ligger vid Meca för den som inte visste ;-), traska vidare längst gångvägen vid öster, vid cfl gick vi raka vägen hemåt! Skööönt! Höll på å svettas ihjäl trots att jag faktiskt inte slängt på mig så mkt kläder men blev varm av att gå.

Nu ska jag dyka ner i sängen å göra ett nytt försök med lejonkungen ikväll då eftersom jag somna igår.

Haha måste bara berätta de, igår när vi va å åkte slalom så åkte jag lite offpist, så såg jag en hage till Järvzoo så mamma kom hon också, så kom en kille på skoter som jobba i backen å fråga om vi såg nå järvar, men inte då. lagomt han åkt kommer en springade och sätter sig så vi såg den =)

När vi stod i liftkön krångla ett liftkort för tjejjen före så vi fick gå före å liftkillen hjälpte henne, så de jag missa va att han hann tillbaka till oss innan liften kom å skrämde skiten ur mej, jag skrek rätt ut! hahaha jaja roa man hans dag iaf =D

PussLoveYouHej

Ibland är livet orättvist!

Vaknade upp och kolla fejjan, vilket jag inte skulle gjort. Läste några inlägg som jag tydde va en av mina bästa vänner. Bara virra runt i stallet och fatta ingenting! När jag kom hem drog jag iväg ett sms, inget svar! meer panikslagen! Drog iväg ett sms till en annan vän som snabbt ringde upp och förklarade läget och lugna mig lite! Det samtalet va guld värd! Alrdig kul när ens närstående råkar illa ut! =( Hoppas att allt går bra nu bara =/

Haft en skitstressig dag på jobbet idag, stängningar på slarviga betalare och en drös andra frågor! Har inte blivt sagt många ord mellan mej å johanna idag.. Men inte för vi va osams utan för vi slet som djur båda två! =)
Åkte från jobbet ca 17.15.. hämta Tarzan och åkte hem. Nu ska jag diska, har inte vilja diska i bacillvattnet men nu är de okej igen så nu kan man diska! =)

Sen blir de långprommis med Tarzan och rensa tankarna.

PussLoveYouHej <3

Då va de slutet på veckan..

Men har haft en toppenhelg kan ja lova!

Kl 6.15 ringde klockan, stutsa ur sängen och åkte och släppte ut hästarna och mocka och gjorde klart stallet.
Åkte hem och la mig i sängen och myste med min morgontrötta hund. Somnade om strax efter halv 8.. 8 ringde klockan igen. phööö. Låg kvar till halv 9. Ringde å kolla så mamma va vaken, käka frulle och traska över till mamma.
Sen ratta vi mot Järvsö, meen vilken mysig dag i slalombacken vi haft idag! Helt fantastiskt väder, mot skinande sol klarblå himmel, snö som droppa från liftarna och fåglar som kvittra! Nu har man laddat batteri i kroppen igen, nu är det fulladdat =)


Väl hemma så hämta vi hundarna och skynda ut till stenö och gick ca 1h prommis, träffa på Nyström och Sjödin så blev prat med dom en stund, Tarzan fick även sitta på Nyströms 4-hjuling =)
kl 18 va ja uppe på SORF med Tarzan och träna. Huuur duktig som helst. Vi va säkert 10-15 hundar och hade alla hundar på platsliggning. Men det tycker Tarzan är tråkigt så han reste sig å gick till mig ett X antal gånger. Men kan inte kräva att han ska ligga när jag ALDRIG tränar på det heller. Huvudsaken är han springer till mig en sån gång å inte till de andra hundarna och de andra tycker det är bra störningsmoment så vi är ganska duktig på de =)
Kom hem strax efter 19, då gjorde jag absolut ingenting, kvart i 8 gick jag över till syrran och kika på Beck och har nyss kommit hem.

Satan va lämpligt det är att gå, förr har jag varit så lat å tagit bilen överallt. Men när jag hör min kollega som alltid går vart hon än ska typ, handla ovs.. så går hon. Va gör jag? Tar bilen. Så skärpning från min sida man kan faktiskt gå!  =)

Kommer väl ha jordens tränignsvärk efter den här helgen! Men det är positiv värk iaf! =D

Nu ska jag kika på Lejonkunden och sova som en jättebaby
Gick inte att ladda upp bilder, menmen får funka ändå!

Pussloveyouhej

Blir inte alltid som man tänkt sig

Men behöver inte betyda nå negativt =)
Låg som sagt å försökte vila, men hade ju en liten hund som va full i bus! får ett sms att det va mockat åt Sonatin =) Huur skönt som helst!
När jag höll på och klä på mej kom ja på att fylla vatten åt Tarzan, när ja fyllt vatten (min hund är bortskämd å får kokat vatten utan bacsiller) så kom han på att han va hungrig så han va tvungen å äta. Å kunde ju inte lämna honom för då slutar han äta.. så fick snällt stå i varma ytterkläder och vänta på honom.
Näl i stallet så hämta ja Sonatin. påväg upp möter jag Anna, då ville hon med ut en sväng så hon gick första biten och jag red sen bytte vi =) så imorn kan jag åka hur länge jag vill i backen för hon ska rida henne =) Det tackar man å bugar för! =)
Tog en prommis med Tarzan, gick hem till mamma för att höra hur vi planerar morgondagen. Så hon gick med mej hem. Nu ska jag klä på mig igen och traska till syrran å kolla på melodifestivalen.
Varför åka bil när man kan gå när det är så skönt väder? =)

Ljuva lördag!

Hallådär!
Vaknade av mig själv halv 10, låg i sängen till 10. Då åkte jag till Volvo å lämna bilen där å åkte med mamma ut till Stenö. Där va Marie och vänta med hennes två hundar Gizmo och Wilma.
Så vi släppte alla hundar, gick bra från en början, innan vi kom ut på isen kände sig Tarzan sig trängd och Gizmo fortsatte leka med honom, så koppla Tarzan sen när vi kom ut på isen fick harn springa och leka med dom stora hundarna igen! Huur skönt som helst och se han gå ihop med två andra stora hundar! =)
Påväg tillbaka till bilen ringer syrran, då kommer hon ut så gick vi en annan sväng i Stenö, jag va ute i 2 timmar och huuur härligt som helst! Sen åkte vi och lämna hundarna hemma hos syrran åch for på donken så jag fick käka frulle! haha
Sen åkte vi på stan och kika lite, hittade äntligen till Gustav =) och en ny plånbok. tröttna på min stora plånis så blev en vit mindre nu =)
Nu har jag försökt vila, men går inte så bra när man äger BusTarzan så de va bara till å busa de. Nu har jag precis fika och ska pysa till stallet och rida =)

PussLoveYouHej!

Freeedag! .. För den som inte visste ;-)

Hej på er!
Idag har det varit en rätt okej dag på jobbet, förutom att min dator gjorde helg före lunch nån gång så typ inget fungerade!! Menmen.. får sova lite över helgen och hoppas den piggnar på sig! haha
På lunchen for jag upp till syrran för lite lunchdejt. Hihi busade lite med Dixie



Kl 16.00 loggade jag ut och for och hämta Emilia, skulle testa tolka efter Sonatin. När vi kom till stallet möter vi en panikslagen Anna (stallägare) då hade Pelle (hennes karl) glömt släppt ut hästarna så dom kom up vid 16 idag, snälla hade dom varit å inte sagt ett ljud trots att Anna varit utanför på gården och härja.. Menmen hon fick äta lite hö när vi gjorde i ordning henne. Så kom vi till selen.. hmm undra hur den ska sitta då? Konstatera att den va för liten så testa shettisarnas körsele, det skulle funka om hon inte hade varit för tjock. Och ändå är hon inte fet detta år =) Så slängde på tolkselen igen å konstatera att om man satt den rätt passa den ju! =) haha

Så iväg ner i hagen, gick med pulkan bakom henne först, kollade lite från början. Sen va de som hon inte gjort annat i livet och huuur taggad som helst! Hon tyckte nog att de nästan va roligare än vad vi tyckte! Haha! Tyckte hon skötte sig superbra för att vara första gången!
Man fick ju käka snö ett X antal gånger! Haha men de är ju de som är charmen!

Kom hem å satte på vatten.. eftersom de är bascillvatten.. så måste koka de för att få bort bacsillerna.. Smarta Eve, blondin va ja va?? mmm... tog bort det stekheta vattnet från plattan och börja tömma upp i en petflaska... jo vad händer då?? den smälter ihop! hahaha!! Ibland är man inte direkt smart!

Nu blir det bara att chilla i soffan resten av kvällen, det är ju trots allt helg! =)


Svar på kommentar:

Carran: Yes fick testa nån olja av hon som klippte mej. Mycket hjälpte att bara klippa också

En bal på slottet

Halloj!
Igår slutade jag kl 17, var hur trött och hungrig som helst! Så for hem och laga mat, sen gick jag ut och gick med Tarzan å sen va jag pigg igen! Lite friskluft som saknades i min kropp tro?
Kl kvart i 8 kom pappa och hämta mej och skjutsa ner mej på statt, middag med jobbet stog på schema!
Maten va väl sådär.. rätt smaklös. Men.. gratis är ju gott! =)
sen vart de mingel och prat med allt löst folk heela långa kvällen! Ville inte åka hem! När klockan börja närma sig 1 va det läggdags för tant eve!
haha fick många kommentarer att jag va fin =) Kanske har å göra med att jag aldrig orkar göra mig i ordning för jobbet. men det finns en liten döljd skönhet bakom odjuret också ;-)

 



Imorse när jag vakna va jag heelt död! menmen klev upp och kolla så min kollega va vaken =) Å for till jobbet, jobbet har nog aldrig varit så tungt som idag. Nej jag är inte bakis men trött som en tok! Somna vi vid 1..

Efter jobbet åkte ja hem å slängde in en tvätt, och åkte till stallet och skodde Sonatin, hem å ner i tvättstugan igen och inser att ena maskinen inte gått igång.. =/ Så upp i lägenheten å hämta tvättmedel å starta maskinen. för de hade försvunnit.. Åkte och handla med mamma.

Nu sitter jag å kollar på "biggest losers" och tjockar i mej ostkrokar! haha

Nu är de läggdags för mej!

 

PussLoveYouHej <3


Hokuspokus

Fillijockus! Så mådde mitt hår bra igen! Va inte så risigt som jag upplevde de! Varit å klippt mej ikväll och fått testa en olja att ha i håret så det ska må bättre! =) puuust va skönt!


Slutade jobba kl 17, hade en helvetesdag på jobbet idag med.. Det är roligt att så många vill använda chatten =)
Men system som inte funka drog ner humöret..
När jag sluta åkte jag hem å fika och drog till stallet, egentligen skulle Sonatin skos idag men hovis blev sjuk så stack ut och red henne ist.

Sen åkte jag och hämta Tarzan hos mor å far, fick lite mat och sen hjälpte ja mamma att klippa mellan klorna eftersom hon får eksem om de är för tätt..
Efter de gick ja på dirren över till grannen och fick håret tillfixat! Så nu är man snygg igen! känns kort men de gör de jämt när man precis klippt det. Och det va ingen fara att jag löste hår, det berodde på att jag inte mått bra. Vilket jag inte gjort.. men vill inte visa de men tydligen syns de på andra sätt =/

Nu har jag precis varit och kvällskissa Tarzan, nu ska jag dyka ner i sängen.


Pussloveyouhej! <3

Vilsna fiskar

Gokväll!

Idag vaknade jag upp på mitt vääärsta morgonhumör jag bara kan ha! Kommer till jobbet och det börjar med att strula en massa, sen har arbetsdagen fortsatt så! Trodde fan jag skulle bryta ihop där ett tag för kunderna fatta ingenting och systemen bara krångla å jävlades hela jävla dagen, så när klockan äntligen slog 17.0 fick jag åka hem, eller hem å hem.. åkte till syrran och for till Biltema, handlade säkerhetslina till vagnen eftersom den andra har haspen ramla bort från.. Sen skulle vi åka till MAX å käka, men Andreas la sig i fel fil haha! Trodde den skulle leda framåt bara de att de va svänga filen. haha!

När vil kom till Söderhamn stanna vi på Alen, jag köpte spray balsam och hoppas det hjälper i mitt hår som mår allt utom bra just nu! en enda stor trasselknut är vad det är!
Funderar och funderar hur fasiken jag ska göra med de, om jag ska klippa kort eller behålla längden och färga de mörkare ist och bojkotta blond ett tag. Har ju varit de braaa länge nu meeen jag älskar ju verkligen mina blonda lockar! <3 självkär i mitt hår! jag vet men de är fan de enda jag är nöjd med också (utom just nu)..
En fd frisör ska få kika på de nån kväll i veckan å se va hon tror.. Gaaah blir galen! Har jag håret utsläppt löser jag hår som en tok.. ='(

Jaja.. När jag kom hem så satte jag igång och städa akvariumet iaf.. Så nu ser fiskarna lagomt förvirrade ut nu när det är så rent! haha. Fyllde på extra med vatten så göte ska lära sig att simma, inte bara gå på botten den latmasken!
Näpp nu ligger skrutten och tittar på mig i sängen, ser ut som han vill att jag ska komma och krypa ner hos han.

God natt <3

Älskade älskade helg <3

Faan att man ska uppskatta helgerna så jääävla förbannat mycket så man inte vill ha vardag. Helt sjukt!
Fredagen blev lugn, Larsson, Gutav och Lego kom förbi så Lego hjälpe mej att sätta lösenord på Internet. Va ut på lindex å kolla efter nå gullit till Gustav, men va värdelöst med killkläder. Jaa kläder fanns de väl men inget jag ville ge bort!! Så han får vänta tills smaken faller sig för mej, vill ju inte ge bort nått man inte gillar, eller?
Sen kom syrran å Andreas förbi också. Sen blev de soova för fulla muggar!!


Tarzan tyckte de va dags att kliva upp


Och hör och häpna, gjorde en deal med syrran att hon skulle ha sin tele på ljud så jag kunde slå av vibb och ljud på min telefon och sova ostört. Kan inte slappna av om folk inte kan nå mig om tex nått skulle hända Sonatin. Och kan lova att jag sov göttans skönt! vaknade vil 10 kanske, låg kvar i sängen och myste med mitt hjärta Tarzan, och klev upp vid 11. Kommer ut och de är soool! =) gick ut i skogen med Tarzan en sväng. Sen käka vi frulle, Tarzan fick frukost på säng. Macka med messmör på, smaskens! hihi! Inge bortskämd inte! Sen brassa vi ut till Gussesjön, påväg upp mötte vi nyström å björn å nå fler. Nyström backa tillbaka så gick vi ut på sjön med hundarna eftersom det va lugnt på folk. påväg tillbaka kommer björn, han hade varit å bytt bil. Han tog med sig nyström på en tur och vi gick upp med hundarna till bilarna. Men så kommer nyström gående tillbaka? Då hade tydligen björns bil dött så behövde bogseras... Så vi följde med ut på isen igen, sladda lite hann vi med å. hihi skojjigt värre! =)

Morgonprommisen! =)


Gussesjön!



Sen åkte jag till stallet och skulle rida. Tänkte rida först å mocka sen. Men eftersom de va så kallt tyckte stallägaren att jag skulle ta in hästarna innan jag red. mm de gick ju bra eller!? Saga vägra komma in. spela ingen roll va jag gjorde. Sprang tills jag fick astmaanfall då lät jag henne stå ute å drog ut å red. De gick allt utom bra, huuur klen som helst efter astmaanfallet å hade inte medecin med mig =/ När jag kom till stallet va Saga inne, då hade Pelle tagit in henne.
När jag kom hem myste jag på soffan med Tarzan, gissa om han va go, låg på min mage! Han kände att jag inte va pigg. snutten då.. Sen gick vi ner på Tempo och handla taco grejjer och gjorde tacos. Sen brassa vi till Malin och Andreas å glodde på Melodifestivalen, förstår dock inte hur man kunde rösta på den där Torsten, han sjöng förjävligt och såg förjävlig ut!
Efter de skujtsa jag hem Tarzan och åkte till Sandarne. Där spela sjödin å nyström kineckt å drack öl. Erika desse och Lars va där med. Haha de va grymt roligt! Grabbarna gick ner i källaren och skulle röka men öööhm dom sjöng så de hördes upp och va gaaanska mycket fullare när dom kom upp än va dom va när dom gick ner! hahah! Pallra arslet därifrån vid 2.30. Trööött! Då blev de kvällskiss med Tarzan sen glodde jag på nån film så somna efter 4.. Kl 9 vakna ja av att jag höll på å ramla ur sängen för Tarzan hade tryckt ut mej, så när jag vakna röck jag till eftersom jag höll på å ramla ur så jag råka slå ner ett glas i backen som stog på sängkanten. Happ va bara att kliva upp och ta reda på de då.. Sen somna jag om igen, trött? aah skulle tro de!
Vid 12 vakna jag igen, gick en sväng i skogen med Tarzan, när jag käka frulle skicka syrran om ja ville med till Stenö och gå med hundarna så gick ca 45 min i stenö också.  Jääädrar va hundarna lekte idag, lekandreas va ju med!

Snömonstret Tarzan


sen va de bara att svida om till ridkläder. Idag va en sån dag jag hade kunna ridit hur länge som helst! Huur mysigt som helst! hon fick busa av sig lite idag, galopperade på täckter! Jääädrar va hon myste du!
åkte från stallet vid 17.30, slängde i mig rester från igår, smask! Sen for jag upp på SORF för hundträning med Tarzan! STOLT MATTE! är vad jag är! Inte en enda morr eller tecken på osäkerhet! Så jäääävla bra!! Skööönt! =D Ja det ska vara normalt, men han har varit så jäkla skygg mot andra hundar sen han blev biten men äntligen börjar de gå mot rätt håll! Kanske är för jag jobbar mycket med ledarskap med honom nu ;-) Jag va där i ca 45 min, hade 1h på oss men tyckte han va så duktig så ville inte riskera att något hände utan ha detta med mig ist.
Kl 20 va jag hos syrran,  kollade på Beck. Nu har jag precis kvällsfika så nu är det läggdags för en annan.

För den som orka läsa: Ni kanske förstår varför jag älskar helger? =D
Ps.Har gjort massa mer i helgen med dehär är endast de stora händelserna. Ds, hihi! =)

RSS 2.0