Freedag!

Halloj!!
Oj nu har de hänt sådär mycket sen sist jag skrev igen..
Förra fredagen blev de ju som sagt tacos hos per och sofie.
Lördagen åkte jag å syrran till Gävle och shoppa lite, ditvägen va ju rätt spännande  haha. Kom till tönnebro då fick vi slänga snö på rutan (slut på sporarvätska och för snål för att köpa på macken), fick stanna en gång till efter de. Börja på rusta sen cruisa vi genom hela Gävle till Biltema där köpte jag drivknut och spolarvätska till bilen och jäävlar va törstig den va! fick nästan i hela dunken på 4l, haha =P Brumma ut mot valbo, påväg dit kom vi på att vi ville på Oves Lada så svängde förbi där. Sen till Media Markt så köpte jag router. Sen Guldfynd och Ikea på sjävlaste Valbo sen brumma vi hem igen men fick bara med oss de vi skulle =)
När jag kom hem tog jag med mej Tarzan till stallet så fick han följa med och rida, när han insåg att han faktiskt skulle få följa med skrek han och sprang fram å tillbaka i stallgången, har man en hund som gillar att följa med å rida eller? haha =P han är fantastisk duktig när man rider.
På kvällen kom Andreas å Malin, Anderas installera min router och Malin tog sig ett bad.
Sen åkte jag och Malin på donken så jag fick äta. Skjutsa hem syrran sen roade jag mig med att kolla på fulla människor.
Söndagen blev bara lugn, prommis med hundarna och red Sonatin sen hände nog inte så mkt mer.. minns faktiskt inte. haha

Veckan som varit då.. hmm ja de har ju varit jobb som vanligt!
I Onsdags käka jag middag med syrran, när jag skulle åka från henne på kvällen gav min drivknut upp så pappa fick extra knäcka som bärgare. Satan va man är grym på att bli bogserad nu haha! Vita audin som generatorn sa upp sig på, då jädrar lärde man sig!
Men pappa laga den fort så fick tillbaka den torsdag kväll =) Sköönt! Och vilken tur att jag redan hade köpt knut! stolt över mig själv faktiskt men kände på mej att den skulle rasa vilken sekund som helst! Men snaaart är bilen som "ny" bara byra hjullager på höger bak som jag också redan shoppat men väntar på montering =)
Igår hade jag städdag, men den vara inte så länge förrän syster drog med mig på äventyr, äventyr jag uppskattade =)

Undra va som händer ikväll tro =P  kan ju knappast tycka att mitt liv är tråkigt. Men så olycklig.. men va fan! Men lever väl livet här å nu, lev varje minut de tänker jag göra å inte sitta här mer!

Pussloveyouhej!

Tacofredag!

Gokväll kära läsare, kul att det är så pass många som läser min blogg trotts att jag är så dålig på att uppdatera men här kommer de en iaf =)

Igår va de torsdag, då gjorde jag inte så mkt. Slutade kl 16, men kom inte därifrån i tid såklart.. Kl 17 va de tvättid. Tvättade sängkläder och så. Skönt med nybäddad säng! Syrran kom å hälsa på medan Andreas va ut på andra äventyr. Vi beställde bikiniunderdelar som vi ska va så jävla snygg i till sommaren.
Kan ju erkänna att jag har en jäävla träningsvärk i benen efter jag sprang! Men det positva är att det är bra värk! hihi.
Upp imorse och jobbade några timmar.. Slutade 16 igen. Då blev de hem dirren och slänga om till ridkläder för kl 18 skulle jag bort å käka. Blev bara 10 min sen! å då hann ja både fixa hela stallet rida, duscha en snabbis så kom syrran och andreas å hämta mig så åkte vi till Per och Sofie och käka tacos, heeelt sjukt gott och totalt proppmätt kan ja lova!
Sen kika vi på The Voice, nu blir det sängen och sova!

God natt <3

Fyndat!

Hej på er allihop! Hoppas ni mår bra, kan bara meddela att jag mår bra :)

Precis kommit hem från storshopping kan ja lova! ojojoj. Men fyndat som satan! Köpte massa massa massa mat för bara 476kr!! Vill säga att jag köpte massa kött!! Det gillas! Nu är min frys full med massa gomat! Tacka vet jag ICA! Bra billig mat! :)

Som jag har letat klocka, som man har på armen. Stog i kön å vänta på mamma så så dök den bara upp mitt framför mej å äntligen hitta jag en! Uuursnygg! 99kr!! =O

Igår blev det lugna puckar, Stina och Jennie kom hit så kollade vi på "Wild Child" grymt bra film. Jennie och jag snyfta ju såklart ikapp! Vi är hopplösa!
Blev verkligen glad över en sak Jennie sa: va fint du har.
Dom orden va obeskrivlig just nu. Jag har inte orka gjort nått i typ en månad.. bara låtit allt vara men tagit tag i de steg för steg allt efter vad jag orkat. Nu när jag nästan är klar säger hon så! hihi.
Håller på å rensar ur garderoben, ut med det gamla - in med nytt! Så trött på mina gamla slitna urtvättade kläder. Jag vill ha nytt! Jag försöker skämma bort mej själv lite för att få lite självkänsla och tror faktiskt att det funkar! Även köpt smink idag, snart känner ni inte igen mej =)

Nu sitter jag och sjunger till Moa Lignells låt When I held ya, så jävla bra!
Näpp nu ska jag laga mat sen ut och springa lite, så man kan vara med på beach 2012! Har alldeles för mycket energi i kroppen känner jag. Äntligen börjar det vända,  har varit nere i sån fruktansvärd depression så det är sjukt, men den underbara helgen ändrade min syn på livet! <3



Wounderful!

Fyfaaan säger jag bara!! Vilken jäävla underbar helg! Ville inte gå å lägga mig igår.. Ville inte att helgen skulle vara slut. Ville bara ha mer mer mer! =D Så jävla rolig helg! hur som helst
Fredag: Slutade jag kl 15, åkte hem till mamma å tog Tarzan på prommis, va ute i 1,5 timme. skönt att komma hem när det fortfarande va skapligt ljust. Direkt när jag kom tillbaka till mamma och pappa (bilen stog där) så åkte jag till syrran och Falck och käka tacos. Sen åkte vi och lasta skoter och sen blev de soffmys resten av kvällen!

Lördag: klockan ringde 7.30, Tarzan klev upp? Morgonpigg hund? haha jajamen! gick ut en sväng med han sen käka jag frulle, kl 8.30 kom syrran och Falck och hämta mig. Och ratta bil och skoter mot Bastnäs för angling/skoter/sladda bil på is. Huuur jävla grymt roligt som helst! dom fick två gäddor, men med detta sällskap så blev de såklart ingen mat av dom. utan det sluta med att de va gäddslaksmål. HAHAHA fyfaaan va dom lukta sen kan ja lova! hualigen! Kan inte beskriva allt roligt som hände där ute, då får jag skrivkramp haha
Åkte hem vid 12 igen, då käka vi lunch och sen for jag och syrran till stallet, och Andreas tog hand om hundarna hos Per. Jag tömkörde Sonatin lite på gården så hon fick arbeta lite iaf. Sen rusa klockan iväg kl 17 va jag nere i tvättstugan och tätta. Men tvätta bara kläderna, boka ny tid för sängkläder. Tog 45 min prommis med Tarzan sen hängde jag tvätten och for till stallet och tog in hästarna, Saga hade bestämt sig för att INTE gå in! jaha så där sprang man med nya skorna med klackar!! hualigen men in kom hon iaf och vi hann till bion 19.15! bion börja 19.45. Men lära ju hämta ut biljetterna före. Kollade på filmen "Hamlinton" Jäkligt bra film faktiskt.
Efter de åkte vi å kvälla hästarna och jag fick byta om lite för min tunika höll på att klia hela tiden. Sen for vi vidare till Teddy på fest. Jag nykter dock. Men man har roligt fast man är nykter också! Hahaha jävla sköningar!
skjutsa ner några av dem på krogen sen for vi hem, hämta tvätten som fick sova i bilen, orka inte släpa upp den mitt i natta! haha

 


Söndagen: Åkte och släppte ut hästarna kl 6.15 kom hem strax efter halv 7, minns att jag hörde plogbilen det sista jag hörde innan jag somna om igen sen sov jag som en stock till kl 12.40 när Tarzan tyckte att jag sovit tillräckligt! Men så välbehövligt det va kan ja lova! Va ut med Tarzan en snabbis då, sen kom syrran och hämta oss så gick vi ut på prommis i ca 1h. Sen va de bara att svida om till stallkläder och ge sig ut på Sonatin en sväng så hon inte blir så odräglig igen nu när hon börja skött sig!
Sen tog jag tag i min lägenhet som jag inte varit i på hela helgen men hunnit stökat ner så mkt iallafall! haha hmm? förstår inte hur jag lyckas!
Kl 20 for jag till syrran å Andreas igen för att glo på film. mysmys! =) Sen blev de bara kvällskiss av Tarzan och sova! Vaknade utsövd imorse för en gångsskull! Har jag inte gjort på fleeera månader! Tror det börjar gå uppåt nu igen eller är det något annat som spökar tro? hihi =)

 

 


Mörkrädd häst?

Igår va jag och släppte ut hästarna först på morgonen, gick bra i vanlig ordning. Sen blev de morgonsysslor så som morgon prommis med Tarzan och fara till jobbet..
Slutade jobbet kl 17, och åkte direkt hem och bytte om och for till stallet för att mocka å rida.
Red till rösten och förbi röstentjärn en sväng, påväg hem blev hon rädd för en ispöl!! Jag blev skitförbannad eftersom vi gått förbi den när vi red dit men inte va rädd för den då. Så sluta med att jag fick hoppa av och leda förbi henne.. morr!! Sen jääävlar gick hon fint och snällt kan ja lova!

Kommer till mor å far för att hämta Tarzan, magen höll på att vända sig ut å in för jag va så hungrig så frågar pappa om jag ska ha mat, så blev mat där och sen åkte vi hem. Tog en liten prommis sen la jag mej i sängen, somnade före 22. Har inte ens märkt av stormen som tydligen blåst förbi utanför inatt. Sköönt!


Idag va jag egentligen hästledig, men Emilia va dålig så fick rida idag. Gick rätt bra idag, men hon fjolla att gå in på en stig så fick hoppa av. men det är ju sååå drygt! men före och efter gick hon fint, arberar fint. Blir lätt flack så får rida jättemycket centrerat. phöö undra ja vem som får mest träningsvärk, jag eller hästen!?
Det är så tråkigt att rida nu så de finns inte, halt o mörkt å jävligt! Så ska Sonatin hålla på å bråka! Jaja de går nog över snart. Hon har ju inte ridit själv i kolsvart på flera år så inte kostigt hon reagerar.. I sandarne va de ju belyst..


Tycker den här vintern har varit värdelös!! Ska de inte komma nån snö kan de väl lika gärna bli sommar då..

Menmen nått positivt är att jag boka boende för en hel vecka i Rättvik på CCW, jag är lyckligast över att hitta boende, börjar redan bli fullt och det är den 28 juli-5 aug!!
Koller bli skit kul! Härligt sällskap och bästa stället!

Håller även på att planera in London resa och fjällen resa! Haha hmm man kan säga att man är rätt berest, jaa!

Gott nytt år och god fortsättning och allt de där..

Hej på er! Lika dålig detta år att blogga och inte tänker jag bli bättre heller. haha! Ni får helt enkelt ta mig som jag är!

Hur som helst hade jag ett toppen nyår!
6.15 ringde klockan, trodde de inte va sant när den ringde.. klädde på mej å åkte till stallet och släppte ut hästarna och mocka så de va klart. Så skulle Anna rida på em, men då börja dom smälla så hästarna blev livrädd å fick gå in.. Får bli en annan gång =)
Hem å sov en sväng till, gick över till mamma vid halv 9.. Sen hämta vi upp Carran på Ringvägen och ratta mot Järvsö!
Fick en toppendag i backen, dock mest fusksnö och isigt så räckte med 2 timmar för oss. Sen åkte vi hemåt igen, då låg solen på rutan som va tokskitig och sprutarna på huven hade frysit så fick leka bilmekaniker och göra ren dom och tina dom och jag lyckades haha!



Väl hemma så åkte vi raka vägen och for ut till Stenö, hade kunna stanna där hela em för de va så fiint!
Älskar stenö, där hämtar jag energi!


En bild säger mer än tusen ord ♥

Åkte hem å tog en powernapp inför kvällens bravader.. kvart i 5 vakna och slängde mej i duschen sen åkte ja å hämta Carran. Tog nån cider här innan vi traska över till mor å far på middag. blidde tacos! Men innan vi väl kom iväg så höll ja på å göra mig i ordning så fick vääärsta snygga bubblan, bästa ja gjort nån gång! å skämtar inte!
så kladdar jag foundation i håret och fck duscha om!! =@
Blev inte lika fin bubbla och håret såg ut som skit, men va gör de man träffar ju bara massa fulla människor som ser suddigt iaf! haha
Pappa skjutsa över oss till Pär och Sofie där de va fest. lugnaste festen jag varit på med dom iaf?? Jaja men de va kul iaf! vil 12 åkte vi in till stan och kolla på fyrverkerierna och sen checka vi in på muskan, döööd.. sen gick vi vidare till CH, lite mer drag iaf. Men hade ju bästa sällskapet Carran så kan inte vara tråkigt! haha =D
Kom hem vid halv 3.. vakna hela natten av dom där jääävla smällarna! morr!





jaha de va mitt nyår de, inte klagar jag! Jag är lycklig ja! =D

RSS 2.0