Här kommer bilden jag lovade


Nu är det jul igen

Tycker jul är jobbigt, det får en bara att känna hur ensam man är.. =/
En stor saknad på julafton är min farfar. Har nog firat varenda jul med min farfar.. men han är borta.. Men jag vet att han är med jämt för han finns jämt i mitt hjärta! ♥

Idag när jag red Sonatin kom jag på varför jag alltid får hästarna tillridna under vintern. För det första är det inte varmt och tungt och andas, vilket är skitbra för min astma. Sen ser man inte hästen, man känner bara hur den går och DÄR tror jag mycket sitter.
Red låångtur på Sonatin idag, va ute i 1,5 timme. En del bråk för hon sitter fast i bogarna, sen i slutet gick hon skitfint. Hitta en toppenväg att rida på nu vintern. dock rida och vända men toppenunderlag! Tummen upp! =D

Kom hem och glodde igenom Tvn.. inge bra på TV. Skickar till Jennie Roos så åkte ja till henne och glodde på "Tomten är far till alla barnen" sen dona vi med hennes lägenhet eftersom hon är nyinflyttad så hjälpte jag henne lite.
vid 12 åkte jag och lämna henne på Statoil för hon skulle jobba natt..
Nu ska jag sova, imorn ska jag rida med Hanna sen till farfars grav och tända ljus sen börjar julfirandet. 12.30 ska vi va hos Andreas mamma, sen på kvällen ska vi spela julklappsrace med mamma, pappa, malin och Andreas..
Skojjar inte att de är skit boring att vara singel dessa tider.. jaja inte mkt att göra åt, bryt ihop och kom igen!  =)

Sonatin kommer iaf va såå fin imorn, återkommer med bilder =)


Go natt och riktigt god jul på er!

Redo för jul

Fick påbackning från Falkenberg att de va dags att uppdatera lite då.
Kan väl börja med att jag saknar min bästaste bästa vän som flyttat från mig ända till Falkenberg! :'( Men det glädjer mig att hon hittat sin stora kärlek och är lycklig! <3
Och det som glädjer mig mest är att hon kommer hem över nyår! =) hihi

Jaa för övrigt händer inte mycket speciellt..
Är klar för jul nu iaf, all julgodis klart och klapparna klar utom hundarnas och städningen check! jääädrans va gott de kan lukta hos mig ibland! mihihi!

Tog en prommis med Tarzan till Vågbrorondellen ikväll, huuur skönt väder som helst! Hade kunna gått hur långt so helst! Men lära ju hem å lägga mig!

God natt

Läskigt värre!

Igår (Onsdag) va dagen inte mindre fartfylld än dom andra! haha!
Börja med att släppa ut hästarna på morgonen sen morgon prommis med Tarzan å for till jobbet.
Under dagen får jag ett sms att jag måste åka till syrran på lunchen å slänga ut hennes hundar på en kisspaus. Så gjorde de.. När jag sitter där å filurar på allt å alla så får jag ett sms av Carran att hon vill att jag ska följa till gävle å lämna grejer till Miroll å sen hämta Fredrik. Så kasta mig i bilen å åkte tillbaka till jobbet, leta min TL. Hitta henne tillslut. Så eftersom jag har timmar (inte komp) injobbade sen dom gjorde fel på mitt schema så tog jag en timme av dom å min "sluta 16 dag" och slutade l 15 ist. Carran kom å hämta mig på jobbet och åkte raka vägen till gävle. Sen så tog Carran en lite omväg RUNT gävle för att komma till station, haha. Lämna Mirolls saker och gick till nian.. Storshopparna Eve och Carran fick med oss en skjorta (jag) å en sån där rund halsduk man snurrar runt halsen (carran). Haha
Den vid 17 kom Fredrik då åkte vi hem. En liten om väg ut från Gävle för de stog e4 på en skylt å jag tyckte vi borde åkt den.. haha men vette faan vart vi hamna men hamna rätt iaf =)
Släppte av mig på jobbet å ja tog min bil hem å slog in Andreas paket och åkte till mor å far å hämta ut dom å åkte å kalasa för Andreas! Åkte kanske där ifrån vid 20-20.30.. Tog en prommis med Tarzan sen bumms i säng!Idag har jag bara jobbat.. Sitter å väntar på att klockan ska rinna iväg så ska jag åka å puckla på Carran lite på boxersice! Ska packa i ordning nu bara!

Men shit va de blåser idag! Helt galet! Läskigt kan ja lova att jag tycker de är!

RSS 2.0