Morgonmys

Tisdag, dagen började vanligsvis INTE med hästutsläpp idag! Låg och morgon myste med min bästa Tarzan huuur länge som helst! Tillslut va de dags att kliva upp =/
Jobba 8-17, när ja sluta städade jag och mamma lekstugan, jag har ju kört dit alla grejer jag hade hemma så va gaaanska fullt om man säger så!
Städade så vi kunde hämta Nattas skåp med saker, men när vi kom till stallet börja de ÖSREGNA! så blev inge skåphämtning idag..
När vi kom från stallet va Malin hemma, hon fick gå igenom några kartonger från farfar så nu har vi massor till loppisen på lördag!
Fick räkningen på Natta idag, dyyyrt att ta bort en häst.
Alla minnen och allt revs upp igen, jobbigt! =( min ledstjärna, kärlek och bästa vän är gryymt saknad! Går inte en dag utan att jag tänker på dig och önskar du va här!
Alla minnen virvlar runt som en virvelvind i mitt huvud. Jag saknar dig <3
Ska lägga iväg lite beställningar på förstorningar av bilder ikväll, fick erbjudande på halva priset så måste passa på.

Svar på kommentar på inlägg  Ojojoj nu har det hänt mycket!
Carran: hihihi jaa visst är hon söt? =)
Josefine: Haha jaa nu är hon stooor ;-)

Ojojoj nu har de hänt mycket!

Kan man säga så jag inte ens hunnit blogga! nåja minns knappt vart jag sluta
men börjar på Fredagen: inleddes för ovanlighetensskull med hästutsläpp.. mocka och dona i vanlig ordning och for och jobba. Jobbade 8-17, skickade hem Larsson på em för hon såg mer död ut än levande!
På kvällen blev de en tur ner till Stenö och bada med hästarna med Carran och Miroll! =) 
Först försökte vi få i dom på baksidan men de blåste där så de va så mkt vågor då ville dom inte gå i, så gick vi till framsidan. va inge folk som tur va! Så gick Miroll i först och Sonatin efter så bada vi upp till knänen ungefär! Sen trava/galoppera vi in till stranden, tooooook mysigt! Sen skritta vi lite efter strandkanten och galoppera efter strandkanten tillbaka! =D Lovely!! <3
Sen när ja kom hem från ridturen åkte jag till Kickis, Conny och älskade Kevin och lämnade ett klädesplagg innan han hann växa ur de =) hihi. prata massa skit med älskade Kickis och åkte hem strax efter 23.
Sonatin i Stenö <3
Lördag: Upp ännu en dag och släppa ut hästarna.. inte gjort nå annat denna vecka tycker ja??? och hade verkligen turen på min sida och behöva lägga på alla hästar täcken själv också... inte skit nöjd.. mocka och sen åkte jag hem och la mig en timme, för att sen åka in till Vågbro och hämta vagnen och mamma och for in med Sonatin till ridskolan för lite klubbtävling i dressyr. Och man trodde väl aldrig att jag skulle gå och vinna heller! =) men de gjorde vi så vacker min prinsessa!
Sen va de bara att släppa henne i hagen vid ridbanan och hetsa vidare till Lissy för att köra henne till någonstans långt in i skogen i Vallsta.
Hemma igen vid 17, då tvärslockna jag på mamma och pappas soffa, kl 18 blev de morsdag (en dag för tidigt) middag och fika. Min mamma är bäst! <3
Sonatin med sin fina rosett! =)
Sen följde mamma med hem så sov vi i Sandarne, upp kl 7 igen på söndagen och for till stallet och gjorde Sonatin snygg för lagdressyren! och for till Rengsjö och tävla! 
Sonatin och jag va först ut, när jag gick in på banan blev jag heelt orklös =S nervös tro?? så i traven orka jag inte riktigt rida ihop henne för hon ville gå och titta på allt annat, i galoppen va hon huuur fin som helst! 
Laget kom 2a =D och de va INTE mina poäng som räknades bort denna gång! hihi vi kom totalt på 16 plats av 28, jag brukar alltid vara bland dom sista så de va kul!
När vi kom från tävligen så körde vi Sonatin direkt till Forsbacka (nya stallet) släppte ihop om, dom sprang 2 varv runt hagen sen åkte nosarna ner i backen och åt! gick huur bra som helst! 
Sen åkte mamma och jag och hämta Sonatins grejer, va inte mkt men de ja hade och lämnade de i forsbacka.
Sen kan ja lova att både mamma och jag sov gott =)
Våra priser! Stooolt!


Måndag: ja de är ju idag de! skönt att vardagen äntligen är här! pjueew! 
Följde med och släppte ut hästarna, och ja vad ska man säga?? man kan tro att dom där 4 gått med varandra jämt! helt fantastiskt!
Sen åkte jag och jobba 8-17, idag va Larsson piggare, skönt att ha henne på plats igen! =)
Direkt efter jobbet åkte jag till stallet, så kom Maria Enqvist och kollade om dressyrsadeln låg bra, och hon sa att den va som gjord för Sonatin! =) kollade hoppsadeln på engång och den va de inte heller nå fel på! gladast! =) När jag tog in Sonatin gnägga Sultan efter Sonatin, hihi sötisar!  Sen kom Monica (ägare till Sultan), så kollade Maria hans sadel också när hon ändå va där. Sen hängde Monica med på en tur, hon fick visa väg! hittar ju inget! Mamma följde med med Tarzan och Kajsa och Tobbe (Monicas karl) följde med deras hund, kanske huuur mysigt som helst! När vi kom hem stog Anna och mötte oss på gården. hihi jag trivs redan jättebra och känner mig nå grymt välkommen! =D
Sonatin i nya stallet, när hon står vid balken slår öronen i! hihi Hon är störst i stallet, en D ponny (sonatins karl) och två shettisar (sonatins barn) =)
Beautiful <3


Nuni har ni haft något att läsa, om ni orka läst allt?? haha. men medan ni läser tänker jag klippa klorna på min favorithund! <3

Onsdag & Torsdag

Blev inge blogga igår, men har faktiskt en riiiktigt bra ursäkt till detta. Som ni snart ska få höra!

Onsdag: Dagen började som vanligt med hästutsläpp.. mocka och dona klart. Sen åkte jag till jobbet. jobba 8-17 som vanligt. ååh de händer så mkt tok på jobbet med Larsson men minns aldrig vad..
När jag sluta kollade jag igenom lite kartonger mamma tagit upp för sånt som ska på loppis från farfar. Sen åkte jag och hämta en dressyrsadel hos Maria Sköld.
Och sen... nu ska ni få höra! Åker jag hem, byter om å hämtar upp Carran och for till stallet. Stog och pyssla med hästarna ett tag, jag klippte man och passade på att testa sadeln som verka passa så jag testade den idag.. vi red iväg och då kom frågan, vart ska vi rida då?? så vi tänkte rida runt gröna skjulen. men när vi kom dit kom vi på att näää vi rider till askersta istället så blev en lååångtur på ca 2,5 timmar!! skööönt! när vi kom hem linimenta vi in hästarna. blev dock mycket skritt för dom lagt på dåligt grus.. men sandvägen till askersta va som vanligt jättemysig! dock kom de vääärldens regnskur på oss när vi red hem så kom regnbågen fram, mysigt!
Sen blev de kvällsprommis med Tarzan ca 20 min.. sen bumms i säng!!!

Carran och Miroll =)
Torsdag: det är idag det! =) men när ja vakna trodde jag att de va helg, sen när ja kolla på klockan och såg att den va halv 7 (när klockan ringde) fick jag panik och trodde jag sovit över hästutsläppet!! Men de va ju Tina som hade det idag, haha! 
Kom på de och tog de lugnt med Tarzan ist. vid 7 åkte vi till stallet och mocka och dona. sen till jobbet.. lunchade med mamma idag, sen tog vi en snabbshoppingtur på ÖB jag köpte linimentshampoo till Sonatin och en pinne med boll till Tarzan. När ja sluta kl 16 hämta jag Tarzan sen på ica för att hämta ut mitt paket (ridbyxor från hööks), hem och tvätta.. packa ihop lite från köket, tog ner tavlor idag, tårar kom när kortet på Natta kom, älskade! <3
Sen gick jag ut och busade med Tarzan med nya leksaken! ööööverlycklig om man säger så!! hihihi
vid halv 7 åkte jag till Sonatn, red dressyr på henne på banan, sååå jääävla otroligt vacker idag! <3
Sen kom mamma och kolla om sadeln låg bra som jag lånat och det verkar så! =)
den är dock brun så måste få tag på ett brunt träns, går väl ner i min lilla hästshop (lekstugan) och köper ett ;-) man har typ allt! 
Efter stallet blev de kvällsprommis med Tarzan, gick efter järnvägen till båthamnen och satte oss på bryggan och myste en stund.
Nu ska jag soova, hästutsläpp imorn.. regn ska de bli också! =(
Mer bilder på bilddagboken: http://dayviews.com/#!/EveDubeckAhs/

Tisdag 24 maj

ÅÅh inatt har jag sovit som en gud! när jag skulle lägga mig va de så ljust, har ju inga persienner eller rullgardin, så man tar vad man har å hände upp ett påslakarn, jäklar va mörkt och skönt de blev!
vakna och kände mig inte sviiin jävla trött utan, normalt trött.
halv 6 ringde klockan, låg kvar med tarzan till 6 så klev vi upp och åkte till stallet och släppte ut hästarna, lämpligt nu när man kan vara själv. fixade och dona i stallet, stallhunden Tarzan myste runt ute kring stallet, hittade baksidan av stallet idag också :)
Åkte och jobba 8-17 tiden gick segt som satan idag! på lunchen åkte jag och delade absoult sista trappan och slängde åt faxeholmen resten av tidningarna.. sen åkte jag på coop och köpte krämkaka åt Linda, för hon fyller år idag, Grattis! =)
åkte till vågbro tömde bilen, och mamma bjöd på voffla, sen åkte jag hem,¨till stallet, där träffade jag Jennie de va inte igår, miss you!
halv 7 mötte jag upp Martina så va de dags för en ridtur tillsammans! Lotta hängde på hon också. Först red vi i nyhed, runt lite här å där sen hoppade jag och Martina hindren efter järnvägen, jääävlar va taggad sonatin blev! kuul! sen lämnade vi Lotta typ hemma och fortsatte upp till Gussi och vände. Fler sånna ritter skulle man haft <3
Sen massera jag ryggen på Sonatin och stretcha henne. Idag kom Carrans Miroll till stallet också =) välkommen!
Ikväll har jag inte packat ett skit! däremot har jag betalat räkningarna!
Fick ett samtal av Maria sköld också, så ska köra Lizzy till birgittai typ ljusdal på lördag. och maria har en dressyrsadel jag ska testa på Sonatin, hoppas att den passar och att jag sitter bra i den!
Nu ska jag ta min skrutthund å sova!
Saknaden är obeskrivlig, saknar dig så mycket min lilla ponnyplutt! Natta.. kom tillbaka, du behövs här!
If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one

gääsp

Dagen började med hästutsläpp, hm regn.. å jag skulle egentligen släppt ut hästarna själv. Men Lotta skicka å sa att hon kom ner å hjälpte mej som tur va!
Mocka och greja stallet på morgon och for till vågbro med Tarzan, sen jobb. Vad skulle jag göra utan Larsson på jobbet? dagarna skulle bli väääldigt låånga.
slutade kl 17 till vågbro med lite packning, och åkte hem, till stallet. red Sonatin på skolan idag, hon skötte sig galant! men jag har så svårt att sitta ner i traven!! =O
när jag ridit klart fick hon gå i gräshagen vid ridbanan och smaska på gräs! =D gissa om hon blev nöjd!
när ja ridit klart tog all energi slut, orka knappt köra bilen hem. sen ja kom hem vid halv 8 har inte gjort ett skit. Tarzan är lika död han med, ligger under sängen och pratar i sömnen lill skrutten är så söt!
har tagit tag i lite pappersarbete här hemma och samla lite energi.
men nu är ju kl 21 iaf så ska gå ut med min älskade ängel sen soova! orkar inte packa nå idag..
satt och kollade på gamla bilder idag, så kom Sonatin fram å jag tänkte "mäh va liten hon va" hon har byggt på sig bra mycke nu =) så kul
Svar på kommentar:
Josefine: Hihi tack! Sultan kommer att smälta för henne! ;-)

Helgen

Vet inte hur jag ska börja detta inlägg, jag kan inte sammanfatta mig längre.
Saknaden är enormt stor efter ponnyplutten Natta! Jag försöker att le, inom mig är det ett uppror! 

Ska väl sammanfatta helgen som varit
Fredag: Den dagen jag helst vill glömma, efter vi kommit hem från hudik åkte jag in på jobbet och träffade världens bästa kollegor! talade med chefen som sa att jag skulle åka hem. vilket jag också gjorde. med tanke på att jag hade brytit ihop totalt. Åkte hem och la mig i sängen.. somnade, kl 12 kommer mamma och öppnar dörren. då va de dags för prommis på stenö. Vi tände ett ljus åt Natta.
När vi kom hem la jag mig igen och sov till 16, då ringde malin och väckte mej. då va de dags för en sväng till bollnäs å käka på max. va bara att kasta sig ut i bilen de.
senare på kvällen blev de donk med josse och några till, tog en sväng på stan sen va de läggdags.
passade på att fylla en bil med flyttkartonger innan jag for in till stan.
Lördag: 6.00 ringer klockan, hästutsläpp väntade, ögonen va som sandpapper för ja grinat så hemskt.. såg typ ingenting, allt va bara suddigt. men tog mej till stallet. släppte ut hästarna och fixade åt Sonatin, sen åkte jag hem å sov igen.. kl halv 10 klev ja upp och fixa för vårshowen. sen åkte ja till vågbro för att hämta mamma och transport. in på vårshowen som inte va så mkt till världen, men passade på att rida igenom dressyrprogrammet iaf, och insåg att jag måste köpa vita helskodda ridbyxor till helgen.
Sen gick vi prommis runt nyhed, åkte och lämna transporten och åkte och åt på donken. sen gick vi en sväng på stan och kika på bilar men de flesta hade hunnit åkt hem.
sen lämna ja mamma i vågbro, åkte hem och packa å härja lite. kom på att jag blev sugen på att festa så fick ta jäger av mamma. åkte till kungsgården sen staan på cruisingen. dog ut rätt fort, åkte hem ca 2
Sonatin på vårshowen
Söndag; vaknar kl 7 och kan inte somna om!! 8 ger ja upp och kliver upp. hade skiit tråkigt inte ens Tarzan va vaken..
det första jag ser när jag vaknar är foto på Natta och hennes och mina bokaler. gråter varje gång jag ser dom. så dom åkte ner i flyttkartong snabbt som blixten. sen fortsatte jag med resten av lägenheten. tills ja kom till ett kort där natta och jag är på tävling, bröt jag ihop åter igen.. kl 10 kom räddaren i nöden mamma och tog mej till stenö. när vi gått klart fyllde vi bilen med de jag packa imorse. och for in till stan, lämna mamma hos malin och åkte vidare till vågbro och dumpa prylarna, pratade lite med pappsen också.
sen åkte jag hem och återigen packade, så nu är ännu en bil fylld. får ju inte plats med så mkt i varje bil..
kl 17 bar de av till stallet. gav hästarna middag och mocka och dona. sen skulle jag rida.
tänkte rida runt gröna skjulen men hörde att dom sköt på skottbanan och den måste man rida förbi så jag vände. och tänte rida till östansjö och vända då är det så stenigt på vägen så sonatin kliver på en sten och börjar småhalta.. så fick vända hemåt. skritta en bit så blev de bättre, galoppera en bit så börja hon små halta igen.. då skritta jag hem och märkte inget sen. snuffsan är ömfotad. kvällade hästarna och prata lite goja med Lotta som kom förbi en sväng.
nu har jag lagat mat, duscha kvällskissa bästa vovven.
Dags att försöka sova..

Vila i Frid Nathalie <3

Åkte med Natta till hudik imorse, i hopp om att hon skulle få hjälp med sitt knä. Diagnosen hon fick va Artros i vänster knä och att ledkapseln gått sönder. När vi kom in så sa han det första han sa att "den där hästen kan ni aldrig mer kunna rida på" Fanns ingenting att göra sa veterinären. Han sa "Som veterinär och vän råder jag er att ta bort hästen så fort ni kan". Han skrev inte ut nå medecin till henne pga sitt tillstånd. Hon skulle bara bli värre och värre. Så vi gick ut och tog oss en rejäl funderare. 
-Spara hästen och låta den lida, bara för vår skull
-Eller låta henne somna in när hon mår bra psykiskt, men ont fysiskt..
Valde det sista alternativet.. Eftersom ledkapseln slutat fungera så fick hon svårt att böja knä och fick därmed svårt att ta sig upp när hon rullat/lega ner. Bättre hon fick somna in när hon fortfarande mådde bra psykiskt än att hon skulle gå och ha ont och tillslut må psykiskt dåligt.
Det va det svåraste beslutet jag tagit i mitt liv, men mamma, jag malin tog beslutet tillsammans. 
Det finns saker att lindra hennes smärta i knä, men det skulle aldrig med gå att kunna rida på henne så isf hade det bara varit för vår skull. Och Natta skulle aldrig kunna bara gå å skrota i hagen, hon har alldeles för mycket energi för det. 

Man är i chock, trodde inte hon skulle bli så dålig på så kort stund.
Sista jag pussa henne på mulen och viskade till henne "Älskar dig ända in i döden"  Jag älskar henne fortfarande, saknaden är enorm! Finns inte ord på det. Men hur det än är så va det de bästa för Natta. 

Vila i Frid älskade älskade Natta, saknaden är enorm <3

Läggdags

Nu har man varit ut å gått i ca 50 min med bästa grannen Carran! prat mellan himmel och jord! skönt som fan va de att komma ut på prommenad iaf! man tackar för sällskapet!

Nu ska jag gå och lägga mig, kl 6 ringer klockan imorn så ska jag åka till Hudik med Natta för hon är halt så ska få träffa veterinär. nervös som satan! hon är ju trots allt 24 år och min prinsessa!
Håller alla mina tummar och tår att det går bra att det inte är något allvarligt med henne. Hon är ju familjens lilla prinsessa!♥
God natt

Bilduppladdning

Ikväll har jag tagit tag å ladda upp bilderna på bilddagboken som numera heter Dayviews.
Där finns i princip allt i bild! 


Länk:
http://dayviews.com/#!/EveDubeckAhs/






Svar på kommentar av Josefine på "människoätande orm med jätte huggtänder!"
Tack det behövs verkligen gumman <3


människoätande orm med jätte huggtänder!

Igår blev de inge blogga alldeles för trött för de..
Slutade på TP kl 17 då bar de av till Natta och kika henne, halt igen.. snuttan! ='(
Vid 18 börja vi dela ut faxeholmen.. körde fram till efter 20 någongång, gjorde en sightseeing i Ljusne med Carran.
tack och bock för hjälpen, du är en guldklimp <3
när vi va klar stanna på på donken och hade romantisk middag tillsammans. båda va vrålhungrig sen åkte vi och tog in Carrans stalls hästar. och dona lite där :)
sen bar de av till vågbro och hämta Tarzan. hem och dööö i sängen! 

klockan halv 6 ringde klockan igen, inte skit sugen på att kliva upp då. inte gjorde ja de heller. utan kl 6 klev jag upp. slängde på mej kläder och drog till stallet och släppte ut hästarna. Tog ut dom själv idag. De gick bra de med. Annars hade jag behövt åkt dit typ halv 6 å släppt ut dom.. då kunde ja lika gärna ta dom själv :)
blev klar med allt till 7, fyllde vatten i hagen och packa lite hö åt Matilda som har Sonatin nu när jag jobbar dubbelt. 
Sen tog jag ca 20 min prommis med Tarzan, morgonen kan inte börja bättre än en prommis med han! <3
Sen va de slut på friden, åka och jobba.
hade tips promenad på jobbet idag så jag och Linda gick den. Först när jag skulle gå upp på faxeholmen berget så kommer det en hästtransport när jag ska gå i trappan så jag snubblar för ja skulle kolla vem de va.
Sen gick jag lite offroad då känner jag något vibrerar under fötterna jag skriker rätt ut, springer som en stucken gris och kastar mig upp i Lindas knä! (det va en människoätande orm med jätte huggtänder!!) (men bara jag som "såg" den) hahahah ett gott skratt förlänger livet! jäklar va vi skratta! 

Slutade kl 16 idag för de va tänkt att jag skulle gå på bio men de blev inställt. så passade på och köra klart faxeholmen ist, och man ska INTE åka hiss om inte lampan funkar i den. faaan va läskigt de va! 
Men nu äre klart! =D 



Snabbblogg

Blir en snabbblogg innan läggdags. kl ringde halv 6 imorse, hörde den dock stängde jag av den. vakna 10 över 6!! slängde på mej kläder och drog till stallet och släppte ut hästar och mocka och dona.
sen blev de morgonprommis med Tarzan.
Åkte och lämna Tarzan i vågbro och for till jobbet.
slutade 17 så åkte jag till vågbro, haka på transporten åkte på långtå med sopor från källaren, lämna transporten. bar in kartongerna för faxeholmen utdelningen till min bil och började uppe i trönö. sen fortsatte vi fram till strax efter 8, så kan säga att man jobba 12 timmars pass idag. dock på olika jobb :) pengar till mig!
sen hämta vi mat på flinken och käka, sen åkte jag hem duscha nu ska jag sooova!
God natt

Vackra varelse!

Igår skulle jag gå ut och kvällskissa med Tarzan, jag ropa och ropa men ingen Tarzan kom. Tillslut gick jag och la mig, då hoppa han upp i sängen och kröp under täcket så nöjd så! haha
Dagen började halv 6 imorse, vakna och hade fortfarande handduken i håret!! haha va mer död än levande igår!
Tarzan låg med mej när jag vakna, myste en stund så klev jag upp (Tarzan låg kvar)
Sen gick vi på morgonprommis, eller ja jag släpade Tarzan på en prommis.. Åkte och släppte ut hästarna, de gick bra i vanlig ordning!
halv 8 bar de in till stan, å jobba lite. Dagen har gått segt, saknade min josefine på jobbet <3 krya på dig! 
slutade 17 men fick jobba över lite, så bar de av till Vågbro och fylla transporten med sopor från källaren. Pappa hjälpte mig lite.
typ 18 bar de hemåt igen! kom hem förde över lite pengar och sprang över på Ica och storhandla för 70kr! haha så jag kunde laga matlådor sen. 
Åkte till stallet, red sonatin på sandvallen. fick gå samlad galopp heeela vägen! gick skitbra! tok nöjd med den vackra skapelse! vi finner varandra bara mer och mer!
För några år sen kom vi inte överens alls..
Nu har jag lagat 7 matlådor, petat i mig lite middag och glass till efterrätt. nu ska jag nog gå ut och fylla en bil med prylar från skrubben, sen blir det kvällsprommis med hjärtat! 


God morgon eller god natt??

kollade senast på kl typ 21, vaknade på soffan för en liten stund sen! =O
stutsade in i duschen.. hmm jaa oj va många matlådor jag lagade idag, helt otroligt! får nog vänta tills imorn. nu ska jag kvällskissa Tarzan och sova!! 
fortsätta sova menade jag =P


God natt!

Klaart

Att göra så lite som möjligt fram till kl 10 gick skit dåligt!  men inte klagar jag.
Såg på Carrans fb att hon skulle ut och gå, så hängde på henne, gick väl typ 1h. sköönt! då blev jag piggare, kl 10 kommer mamma så åker vi till stallet, hon mocka sonatins box jag mocka nitens box nu när jennie kläckt ungen :)
så dona vi klart stallet och hämta Sonatin och tog henne på en prommis runt nyhed, hon fick gå och beta lite gräs på vägen också. gissa om hon blev glad? =) 

Sen åkte vi hem till mig och fyllde en bil med flyttlådor. och bar av till vågbro med dom, lasta ur de och åt frukost!
Sen åkte vi på sorf och lämna tillbaka sängar som vi lånat till englandsfrämmandet, sen började evighetsgörat. 
plocka nere i källaren, och tro de eller ej! men nu är det bara möblerna kvar där. alla kartonger är genomgådda!
när vi gått upp med den sista fyllda kartongen så slängde mamma och ja mej på sängen på övervåningen och självdog ett tag, välbehövligt!
Sen fika vi lite och tog hundarna på prommenad igen, sen plockade vi det absolut sista så bara möbler kvar.
på tisdag blir de en tripp till tippen med skräp!
Sen åkte jag och hämta mina saker hos Josse, och NU har jag äntligen satt mig ner! sköönt! 
Nu ska jag laga matlådor...

Lite sliten

hmm idag är det första gången på länge som jag känt mig sliten dagen efter festande.. hualigen! 
men lite vatten och friskluft tror jag att jag blir piggare.
jääävlar vilken kväll de va igår alltså! längesen jag hade såå roligt!
Tommy kände igenom Sonatin igår, hon va 3 cm sne på vänsterbak och satt fast i båda bogarna. konstigt att jag inte får under vänster bak?? haha eller inte! idag skulle hon prommenera så vid 10 kommer mammsen ut ska vi ta en prommis med hundar och häst! :)
fram till dess tänker jag försöka göra så lite som möjligt!! tlööött!

Hos Josefine <3

Jahapp, blev inte så mkt plockat i källaren hos m & p idag som jag hade önskat.. men lite iaf. får fortsätta imorn.. inte allt för mycket kvar nu iaf, borde få ut alla kartonger imorn. sen då, alla möbler!? =O

vid halv 6 kom josse och hämta mej hos mamma och pappa, åkte vi på pizzan och käka maaat utsvultna barn!
nu står josse i duschen, snart min tur, sen blire rocka rocka!! <3

Inget kan slå en kväll med älskade josefine! <3

ha en bra kväll allihopa! <3

Dressyrprincessa

De är Sonatin de,såååååå jäkla fin va hon idag, börjar verkligen få ordning på högerbogen.Vänster bak är hon fortfarande svag i. Red dressyr på banan med henne idag. Kom verkigen på varandra idag. Ikväll kommer Tommy och rycker lite i henne få se om hon stitter i vänsterbak igen.
Jag är verkligen inte överens med mammas dator, mellanslag tar inte ibland..

Idag har jag hunnit gjort:
Tvätta
Rida och dona stallet
Packa

Kvar att göra:
Packa ur bilen
plocka i källaren hos m & p
Söderhamnsträffen
rockabilly


Nu lära jag sätta mig en snabbis för att orka denna dag..


Bästa uppvaknandet!

Började vakna vid halv 6 imorse, blir man nå less på sig själv då! jaaa!! halvslumra hela tiden. Ca kl 7 får jag ett sms som får mig att vakna!! 
Bästa Jennie Langren har fått en liten tjej! =D blev sååå glad, sen kunde jag inte somna om! hihi kunde inte vakna på bättre sätt. om dagen fortsätter såhär kommer jag vara skitglad hela dagen! =D 

för rastlös för att ligga kvar i sängen, Tarzan va också rastlös. så vi gick ner och bokade om tvättiden och slängde in tvätten från englandfrämmande när vi va i fjällen. (Bättre sent än aldrig) =P

Idag är det mycket som står på schema:
Tvätta
Rida och dona stallet
Söderhamnsträffen
Plocka i källaren hos mamma och pappa.
Rockabilly i trönö. go for it! =P
Tänkte försöka fortsätta tömma nere i min skrubb också så jag får med mej lite grejer till vågbro när jag ändå åker dit.
Inte allt för mycket kvar i källaren hos mamma och pappa nu, pappa och jag plocka igår så är väl lite mer än halvt rum kvar, svårt att säga när det är möbler där också. men huvudsaken att det går framåt! =)

Lägenhet uppsagd

Hej hopp höger galopp!!
dagarna bara skenar iväg tycker jag! går alldeles för fort! 
Kan bero på att mina dagar är smullproppade med att göra saker!
5.30 ringde klockan idag, då kom Tarzan och kröp ner under täcket, myste en stund med han sen klev vi upp. gick på 20 min morgonprommis. sen bar de av till stallet och släppte ut hästarna och dona klart stallet.
kl 7 bar de vidare in till Vågbro, dumpa ur alla hästsaker jag packa in igår sen gick jag ner i källaren och plocka en liten stund.
kl 8-17 befann jag mig på jobbet, jääävlar va körigt de varit idag. inte haft en lugn stund! På¨lunchen åkte jag till Faxeholmen och sa upp lägenheten, och snacka lite gojja med dom, haha =)

När ja sluta kl 17 åkte jag till vågbro och plocka lite i källaren, ca 18 åkte jag och hämta Malin och Falck, pös ner på bion och hämta ut biljetterna och traska på alen och handla godis. 
Sen kollade på vi "Fast Five" den va skit bra =)
Nu har jag precis kommit hem, blir bumms ner i säng med min underbara hund och myyysa! 
Imorn blire Rockabilly i Trönö, tagga! =)
Svar på kommentar på "Första Lasset"
Josefine: Tack gumman, dom orden behövs. energin är inte på topp om man säger så! <3

Rent och fint!

Ikväll har jag städat akvariumet, blev en jäävla skillnad om man säger så! 
Sen kika ja lite på Eurovision Song Contest, kan inte påstå att någon av låtarna va spec bra.. så ställde mig i duschen efter Eric Saade uppträtt. 
Sen laga jag matlåda tills imorn, nu äter jag lite glass. Ska kvällskissa Tarzan bara jag ätit upp. sen Sooova!
Japp rätt mycket att göra nu, men blir lugnare sen får jag hoppas! 

Imorn ville Matilda rida Sonatin =) så jag är hästledig, passar på att åka till gävle och gå på bio med syrran och Andreas! roligt roligt!

God natt

Första lasset!!

Imorn åker första lasset med grejer till vågbro, består av en hel bil med hästsaker! jäklar vad grejer man har alltså!!

Dagen började med en tripp på bilprovningen, blankt papper, den du =P riktigt nice! åkte till vågbro lämna Tarzan och hämta sopsäckar från källaren. och bar av till jobbet

Jobbet flöt på bra idag, slet som ett djur. känns skönt, då vet man att man gjort rätt för sig :)
När jag slutade kl 16 åkte jag på tippen och slängde sopsäckarna. Sen på Coop för att hämta bananlådor så jag har nått att packa i när jag ska packa ner lägenheten!!
Sen hem till pappsen och hämta Tarzan.

När ja kom till sandarne sprang jag tusen gånger i trappan med alla 8 lådor! =O
sen åkte jag och Tarzan till stallet. red i nyhed, va ute i 45 min. sköönt!
Sonatin börjar bli riktigt fin nu, det är så roligt, hon börjar släppa i högerbogen.

halv 8 åkte jag från stallet, direkt ner i skrubben hemma och börja packa ihop alla hästsaker så nu har jag fyllt en bil! Hoppas jag hinner tömma den imorn innan jobbet!

Nu ska jag städa lite akvarium..

Pusshej

Jädrans fart!

Idag jobba jag, dagen gick seeeegt! Tur man har Larsson som livar upp stämningen mellan varven =) 
Fick lönebeskedet idag på lönehöjning, kommer höja lönen med 1090kr, jag klagar inte! Toknöjd med beslutet!
När ja sluta jobba åkte ja hem till mamma och pappa, tvätta av bilen lite snabbt sen börja mamma och jag plocka nere i källaren. så nu har vi plockat ur alla kartonger ur ett rum. bara ett kvar ;-) men alla möbler är ju kvar i första rummet också. men kartongerna är ju värst.
jobbade på riktigt bra idag. 
Sonatin fick vila idag, vid 20 kom pappa med mat från flinken till oss. sen bar de av på Coop en snabbis sen hem igen. mammas telefon gick sönder så hitta en skit gammal telefon som jag haft och vet ni vad som va på den!? 
bilder på Tarzan sen han va valp!!! 
alla försvann ju när datorn krascha!! lycklig!!! 

näru nu äre läggdags för en annan
God natt
Svar på kommentar:
Malin: Ja jag kommer sakna er massor! joo det kommer ju leda till något bra iaf =) kanske kan leva ett normalt liv, hihi

Blandade känslor

jobbet va tungt idag, jäkla förkylning. jäste i solen på lunchen och em rasten. tok nice va de!
Men nu är det officiellt det jag skrev om igår, månadsskiftet flyttar Sonatin till ett nytt stall. I Forsbacka med Natta. Det är blandade känslor kan jag lova, skönt med billigare mindre stall. Men kommer sakna mina älskade stallkamrater. När jag ringde och sa upp stallplatsen grät jag som en tok när jag lagt på.. hualigen! 
Kommer till stallet och berättar för malin och börjar gråta igen.. jag är hopplös men trivs man så trivs man! 
Tog en tur på sandvallen med Sonatin idag. Svettig som bara den blev vi! 
De va Sonatin de, men jag å Tarzan då??? vart ska vi ta vägen!? 
Jo.. vi får bo hos mamma och pappa tills det blir någon ledig lägenhet i Vågbro. Vill bo i Vågbro då blir det nära till stallet och kan fortfarande ha Tarzan hos mamma och pappa när jag jobbar. så guld värt att ha honom där! 

På semestern far jag och Filip till stockholm för en liten luftballongtur :) någonting att se fram emot! 

Nu väntar jag på Carran ska vi gå ut å gå

Back in black

Halloj alla läsare, ursäkta avbrottet men har varit datorlös. men nu har jag snott pappsens dator, hihi. 
För övrigt är de en jääävla massa som händer i mitt liv just nu! allt inte aktuellt för tillvaron ännu.
Va och provred häst igår, toookfin! värd varenda krona! dock har man inte dom pengarna, men kul att träffa släkten iaf! =)

Va och red ponnyplutten Natta idag, hihi! busponnyn! Klippte manen på henne när jag ändå va där ute hos henne =)

RSS 2.0