Värmande ord

God morgon era morgontrötta jävlar ;-)
Igår slutade jag 16 på jobbet och for hem och gick ut och gick med Tarzan, det va så härligt väder så ist för att ta korta vägen hem tog vi långa. Huuur skönt som helst! Hemma strax efter 18, då kom Andrea hit så skulle vi åka på donken men då ringde mamma och behövde skjuts så va fyllechaffis åt henne+4 vänner. Fick åka två vändor.. Sen kom vi äntligen till donken. Fika och prata en stund sen åkte vi hem å fortsatte prata å kolla på Jurasic Park (Osäker på stavning) haha. Skjutsa hem henne halv 12 typ.


Tänk vad ett par vänliga ord kan värma en så otroligt mycket. Igår på jobbet slängde johanna ur sig att jag va fin idag. fina kläder alltså. Det är sällan folk säger sånt till mej så blev väldigt glad för det =)
När Andrea kommer hem till mej säger hon typ "du har det så fint så här skulle jag också kunna bo" Bara en sån sak är så värmande!
<3

Kl 6 ringde klockan imorse, klädde på mej å for till stallet och släppte ut hästarna. Såå tomt utan lilla Magnum ='( men han har det bra nu. Mocka och gjorde klart stallet och gick ner å hämta dom igen å stack ut och red. Tarzan fick hänga med idag. Mina djur är det bästa som finns! <3
Sen jaga jag ur Johanna ur duschen och leverera lite överblivet hö och en kasse spån åt kaninen deras. Nu sitter jag här å väntar på att Jennie ska vakna så vi ska fara på jysk och ev handla utemöbler åt henne. Ikväll blir de grilla! Så jääävla gott ska det bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0